söndag 31 oktober 2010

Vansinnig är dagens ord.

Vilken underbar dag.

Jag håller på att bli galen.

Jag är sjukt rastlös. Har druckit för mycket kaffe och internet strular igen. Det tar 4 minuter att få upp en sida och man blir utloggad var 5 minut. Likadant med msn. Är nära att slå sönder datorn. Speciellt när man tänker på hur "vi frossar i trådlöst bredband".

Lyssnar på slutet av Puccinis ”La Bohem”. Det brukar få mig att slappna av i vanliga fall men fan inte idag. Har skruvat ner värmen i hytten men det är ändå 24 grader. Jag håller på att bli galen. Men det är 7 dagar kvar nu bara...

Hittade en artikel och försökte skriva ett blogginlägg om hur Englas mördare sitter och tycker synd om SIG SJÄLV. Men jag blev bara så arg att det inte gick. Han har förstört flera människors liv och han tycker synd om sig själv?

Hittade en annan artikel om hur några ”svenska terrorister” tänkte spränga Göteborg. Försökte skriva om det men jag blev bara ännu mer förbannad. Vem tusan kan på fullt allvar tro att det är svenskar det handlar om?

Kocken rymde för övrigt idag. Han blev väl trött på det här han också. Så det blev vatten och bröd till lunch och skepparen lagade söndagssteken till middagen. Det blev inte så illa. Imorgon kommer J. tillbaka som kock. Han är nog fan den bästa kocken jag jobbat med. De sämsta skulle jag kunna göra en tio i topp lista med.
Hade bestämt mig för att inte gymma idag men är fan sugen på att göra det ändå.

Vansinnig är dagens ord.

lördag 30 oktober 2010

Jag älskar kommentarer!

Vilken underbar dag.

Ibland så skriver folk kommentarer till mina inlägg. Det är alltid kul. Jag menar inte de vanliga, ”hej! Fin blogg! Besök gärna min blogg också” eller ”rösta på mina fina skor i den här tävlingen”. Nej, jag menar seriösa kommentarer. Då har de verkligen läst mitt inlägg. Oftast är de positiva men igår så hittade jag en som var väldigt negativ.

Eftersom avsändaren ”lilith”även tagit sig tid att skriva ett helt inlägg i SIN blogg om hur hemskt mitt inlägg var och där hon uppmanade folk att anmäla mitt inlägg så vill jag passa på att tacka henne för alla de extra besökare som jag fått. Hennes inlägg kan ni läsa här och mitt inlägg som hon tycker var så hemskt kan ni läsa här.

Jag vill även passa på att bemöta hennes kommentar. Jag gjorde det och svarade i hennes blogg men jag tvivlar på att hon lägger upp den. Yttrandefrihet verkar hon inte gilla så jag lägger istället upp den här. Här följer hennes kommentar:

” Ja, du pekar ut brott som begåtts av invandrare. Men om du tittar på statistiken så är majoriteten av de som begår brott svenskar, så vad sägs om att vi demonstrerar mot svenskar istället, de är ju ändå överrepresenterade inom våldsbrott? Och sen kan vi passa på att dra alla män över samma kant också eftersom ca 98& av alla brott begås av män. Även inom sexualbrott är svenska män överrepresenterade. Sen är det även bevisat att ras, religion och kultur är oviktigt, det är vilken klass du kommer ifrån som spelar någon roll. De flesta brott begås av medelklassen och underklassen, så varför inte döma ut de två klasserna helt och tycka att vi ska bara ha överklass?

Sen glömde du nämna att i fallet med den "nya lasermannen" är han troligtvis svensk, och hans offer har invandrarbakgrund. Men det var kanske inte värt att nämnas, för det skulle då slå hål på din fina lilla Sverigedemokratiska ideologi att invandrare är elaka och kommer hit och förstör Sverige.”

Och mitt svar:

”Hej Lilith!

Klart att statistiken visar att Svenskar begår fler brott än invandrare. Vi är ju trots allt en majoritet i det här landet. Då är det rätt logiskt att vi står för en stor del av brotten också. Men om du läser statistiken så ser du också att invandrare begår väldigt mycket brott i förhållande till sin del av befolkningen. Det kan du inte förneka.

Sen så har du faktiskt fel. Ras, religion och kultur spelar in likväl som brottslingens ekonomiska situation inom vissa brott. Men å andra sidan, varför gå ut och våldta om du är fattig? Hur många svenskar gör det?

Den nya "lasermannen" skrev jag ett inlägg om tidigare i bloggen som du borde läsa. Statistiskt sett så är det en stor chans att han faktiskt inte alls är svensk. Hela 75% av de som dömts för vapenbrott i Malmö i år är invandrare. Så chansen att det kan vara en invandrare som skjuter folk är rätt stor. Sen så var väl den förra lasermannen en invandrare? (Det inlägget kan ni läsa här.)

Jag är absolut inte Sverigedemokrat utan anser dem föra en politik som inte alls gynnar det svenska folket. SD vill bara minska invandringen, inte stoppa den.

// Rickard.”


Jag älskar kommentarer!

fredag 29 oktober 2010

Slåss Ursula som en kärring? Eller var det bara Fredrick som fick stryk?

Vilken underbar dag.

Slåss Ursula som en kärring? Eller var det bara Fredrick som fick stryk?

Precis innan valet i höstas så råkade Fredrick Federley ut för en tyvärr väldigt vanlig, oprovocerad misshandel. Eftersom Fredrick (eller Ursula) är en riksdagsman (eller riksdagstransa?) så spekulerades det genast vilt om det var hemska rasister som låg bakom dådet. Anna-Lena Lodenius var nästan säker på det. På sin blogg skrev hon hur Fria nationalister och Nordisk Ungdom angriper centerns politik.
 
Eftersom Fredrick (eller Ursula) är en riksdagsman (eller riksdagstransa?) så kopplades även SÄPO in för att leta efter gärningsmännen (eller kvinnorna alt. transorna). Det händer ju tyvärr aldrig när en vanlig människa blir misshandlad på stan.


Fredrick har ju en vana av att skylla saker han gör på sitt alter ego, Ursula. I en tidigare härva av bjudresor som han mottagit så skyllde han enligt AB på att det inte var han som varit ute och rest utan just Ursula. Vad Fredrick gjorde under tiden Ursula var på Canarieholmarna är det ingen som vet. Det är även oklart vem av dem som har även åkt taxi för skattebetalarnas pengar som jag skrivit om tidigare.




Bilden är lånad från AB:s artikel.
Vilken av hans personligheter som fick mest stryk ska nu utredas. En 18årig yngling hittades snabbt av SÄPO och han har även erkänt brottet. Men är han rasist, nazist, fascist, sprutar eld och äter barn? Nix. Det är inte en svensk.

Fredrik är en väldigt varm förespråkare av mångkultur och det är det roligaste i hela den här tragikomiska historien. Det var nämligen en halvchilenare/halvspanjor som bankade på Fredrik för att han (eller hon alt. den) blivit nekad en cigarett.

Nättidningen Realisten.se skriver en artikel om händelsen och den 18åring som nu står åtalad. Den kan läsas i sin helhet här. Nyheten diskuteras även på Nordisk.nu.


Är du också trött på våldet? Visa det den 11:e december i Salem.

torsdag 28 oktober 2010

Ge mig ett enda skäl?

Vilken underbar dag.

Visst är mångkulturen underbar? Om man någonsin skulle tvivla så är det är bara att slå upp första bästa tidning. Jag brukar läsa aftonbladet på nätet men för omväxlings skull så kan vi ta Expressen idag istället.
Först har vi en artikel om Emma, som misshandlades, våldtogs och var nära att dö tack vare sin invandrade fd pojkvän. Jag tycker verkligen synd om den tjejen och alla andra som drabbats.

Nästa artikel handlar om den invandrade fotbolls ”stjärnan” Dulee Johnsson som sitter häktad för våldtäkt. Det är inte första gången som den här invandraren är i klammeri med den svenska rättvisan. Jag tycker verkligen synd om den tjejen och alla andra som drabbats.

Nästa artikel handlar om hur den svenska Lantbrukaren Knut Nilsson, 70 år, bakbands, misshandlades och lämnades att dö av, just det, invandrare. Jag tycker verkligen synd om Knut, hans anhöriga och alla andra som drabbats.

Nästa artikel handlar om hur kriminella gäng (läs kriminella invandrargäng) från Rosengård har tagit lagen i egna händer och är ute och jagar ”lasermannen”. Polisen är till för att göra det men detta verkar inte gängen förstå. Jag tycker verkligen synd om den svensk som hamnar i deras väg och alla andra som drabbats.

Det finns fler artiklar men jag tror att ni fattar vart jag vill komma.

Nu kära läsare skulle jag vilja ha ett skäl, ett enda litet skäl för att mångkulturen skulle vara så bra att den väger upp allt detta lidande. Kan någon ge mig ett? Kan någon i så fall även berätta det skälet för Emma, tjejen som Dulee förmodligen våldtog, Knuts anhöriga och för alla de andra som drabbats av mångkulturen. Prova gärna med att "vi har ju fått pizza." och "Zlatan är ju så bra på fotboll." Det gillar de nog...



Har du tröttnat på att bara sitta tyst? Den 11:e december samlas vi i Salem för att visa att vi inte accepterar detta längre. Bilden är lånad från Salemfonden

onsdag 27 oktober 2010

En dejt och en ny kurs.

Vilken underbar dag.

Vi ligger kvar i Lubeck ett tag till verkar det som. Maskinavdelningen jobbar febrilt...
Nu när vi ligger stilla så hinner man men allt sånt där som vi inte gör i vanliga fall. Jag ordnade en dejt idag åt folk med Mini-Anne. Jag hoppas att de lärde sig något som de kan ha användning av i verkligheten men jag hoppas också att de aldrig ska behöva det.

Lägger upp en nakenbild på snyggingen.


Jag har dessutom bokat in mig på en kurs i slutet av november. Dynamic positioning, basic heter den för det låga priset, 14 000. Det låter kanske som ett riktigt genidrag att göra när man är arbetslös och utan a-kassa. Men det är det faktiskt. Man måste investera pengar för att tjäna pengar. Med DP kursen så öppnas många fler möjligheter till sjöss. När kursen är klar måste jag hitta en båt att ha praktik på 30 dagar och sedan kan jag läsa den andra delen av kursen, vilket kostar 15 000 till. Hoppas jag får ett jobb sen bara...


Dagens citat: "Inget lär befrämja kreativiteten så som brist på pengar."

tisdag 26 oktober 2010

En sorgens dag.

Det är ingen underbar dag idag.

Paul är död.

Allas vårat orakel, Paul, har gått bort. Med hjälp av hans osvikliga sinne för att ta den saftigaste musslan så vann jag och J. småpengar under WM. De få gånger vi valde att satsa på lag som inte Paul hade valt så förlorade vi alltid. Han var vår ledstjärna i fotbollsträsket.

Men nu är han sörjd och saknad av alla. Ingen korkad papegoja kunde någonsin mäta sig med hans tentakler.

Vila i frid Paul.

http://www.barometern.se/nyheter/blackfisken-som-tippade-alla-ratt-i-vm-ar-dod%282157907%29.gmhttp://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/article8021799.ab

Nu spelar vi på egen hand. Mitt tips är att Helsingborg vinner allsvenskan i år och att Man United vinner med 3.1 ikväll. Frågan är om jag har samma karaktär som en bläckfisk. Vill jag också ha den saftigaste musslan?


På Betway får du tillbaka din första insats om du skulle förlora. Satsa en slant och lycka till.

måndag 25 oktober 2010

Att spara pengar...

Vilken underbar dag.

Idag är det löning. Skönt att se lite pengar på sitt konto igen. Jag har letat efter ett sparkonto med bra ränta och det här är det bästa jag hittat. Jag låste pengarna på 4 månader. Det är bra mycket mer pengar än jag får hos Swedbank...



Det har dessutom en liten bonus. Man får förtur i deras bostadskö. Det kan ju vara värt att sätta in en hundring för alla er som letar efter någonstans att bo.

lördag 23 oktober 2010

Vem skjuter vem?

Vilken underbar dag.

Efter att ha läst tidningarna och diskuterat nyheten om en ny ”laserman” lite löst så blev jag nyfiken. Jag letade igenom en hel rad artiklar i pressen som mer eller mindre skrev samma sak. ”Det är SD:s fel.”, det dras paralleller till samhällsklimatet på 90talet när Ny Demokrati kom in i riksdagen, osv...

Jag är rätt så skeptisk till att det skulle vara någon ny ”laserman” som är ute och skjuter invandrare på måfå. Chansen att det faktiskt är en invandrare som gjort det är ju rätt så stor. Det måste ju finnas lite statistik på vem det är som har vapen tänkte jag.

Så jag letade lite snabbt och i en artikel på Realisten.se hittade jag lite sådan statistik. I artikeln kan man läsa:
”I 20 av 23 mål vid Malmö tingsrätt de första nio månaderna i år där åtal väckts för vapenbrott har någon även dömts för nämnda brott. Av dessa 20 individer är 15 invandrare. Av genomgången framgår också att invandrare i högre grad återfinns bland dem som gjort sig skyldiga till vapenbrott genom innehav av skarpladdade pistoler… … Åtta av de nio personer som hittills dömts för innehav av ”riktiga” pistoler i Malmö i år har med andra ord varit invandrare, främst från Mellanöstern och Balkan med undantag för en person från Latinamerika.”

Hmmm… Att dessa invandrare bara går runt med skarpladdade vapen utan att planera att använda dem är rätt så otroligt. Tar man med sig ett laddat vapen ut på stan så är man med all säkerhet beredd att använda det också. Statistiskt så är ju då chansen att det skulle kunna vara en invandrare som skjuter folk rätt så stor. Det kommer att bli väldigt pinsamt för Aftonbladet och de andra om det visar sig vara så.

En hel hög med artiklar i olika tidningar om ”den nya lasermannen”.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8007378.ab
http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2185604/nye-lasermannen-kan-ha-fangats-pa-bild
http://www.dn.se/nyheter/sverige/skytten-binds-till-minst-fem-skottdad-1.1194696
http://www.barometern.se/nyheter/TT_inrikes/fler-skott-i-malmo%282154616%29.gm
http://www.frianyheter.nu/index.php/debatt/44-insaendare/276-fakta-om-den-nye-lasermannen-i-malmoe
http://www.friatider.se/skotten-i-malmo-polisen-fruktar-inte-ny-laserman
http://politisktinkorrekt.info/2010/10/21/nya-skottdad-tva-kvinnor-lindrigt-skottskadade-i-malmo/

fredag 22 oktober 2010

Ett enkelt val: Låt facklan lysa!

Vilken underbar dag.

Det finns olika sorters val här i livet. Man kan göra omedvetna val och medvetna val. Genomtänkta eller impulsiva. Ibland så finns det väldigt självklara val och ändå finns det folk som väljer att inte göra något.

Den 11:e december vill jag att du gör ett val. Jag vill att du väljer den självklara saken. Jag vill att du står med oss i Salem och visar att vi inte accepterar det våld som dagligen riktas mot svenskar.

Vi samlas på Rönnige pendeltågsstation kl 16. Vi tänder våra facklor. Vi går tysta till den plats där Daniels liv togs. Det är en sån enkel sak att göra. Det är ett sånt enkelt val att göra, att stå där med oss.

Du kan redan nu göra ditt val. Tala om för dina vänner att du ska dit. Ta med dem också. Tillsammans är vi starka. Du kan visa att du gjort det enkla och självklara valet. Ta bilden här nedan på facklan och använd den som profilbild på facebook. Låt facklan lysa och låt oss bli riktigt många den 11:e december i Salem.



Dagens rekommenderade sida att besöka: http://www.salemfonden.info

torsdag 21 oktober 2010

Årets viktigaste dag.

Vilken underbar dag.

En av årets viktigaste helger närmar sig. Den 11:e december så samlas vi i Salem för att protestera mot våldet. Det gör vi varje år och har gjort det i 10 år nu. Anledningen är att en ung svensk kille mördades av ett gäng som till större delen bestod av invandrare. De misshandlade honom och skar halsen av honom. Till ”straff” så fick 6 av de tio som deltagit böter, alternativt samhällstjänst, som påföljd för att de har slagit ihjäl en människa. För den sjunde personen, som även erkänt ett flertal knivhugg mot Daniel, blev straffet bara vård! De återstående tre slapp straffpåföljder helt och hållet.

Varje år så väljer vi att visa vår avsky för detta våld som drabbar svenskar. Vi väljer att inte bara acceptera den invandring som vi påtvingas, vi väljer att inte bara sitta tysta och vi väljer att minnas alla de som fallit offer för den politik som både blåa och röda regeringar bedrivit de senaste åren.

Vill du veta mer om vad det är som händer i Salem den 11:e december, vill du hjälpa till att informera fler, vill du stå där tillsammans med oss och visa att vi är många som vägrar acceptera det som händer? Du kan läsa mer om det på http://www.salemfonden.info/

Det är tyvärr inte alla som vill ta avstånd från våldet. Vissa tycker till och med att mördarna bör hyllas. SSU till exempel. De anordnar en konsert med en av de som var med och mördade Daniel för 10 år sedan. Det kan ni läsa om här. Även terrororganisationen AFA stödjer deras konsert.

Tycker du att ett politiskt ungdomsförbund ska organisera spelningar med dömda mördare? SSU blir glada om du berättar för dem vad du tycker om saken.
Organisationen har följande kontaktuppgifter:
Krukmakargatan 37A (besöks-, leveransadress)
118 51 Stockholm
Telefon: 08-714 48 00
E-post: info@ssu.se
http://www.ssu.se/kontakt

tisdag 19 oktober 2010

Time of change, time for change.

Vilken underbar dag.

Har sagt upp mig idag. Har råd att ta ett år ledigt nu om jag vill och ägna mig åt lite partiarbete. Vi får se hur det blir.

Som Jonny sjunger: "Freedom is just another word for nothing left to lose."

måndag 18 oktober 2010

Fulspel och samma gammla visa...

Vilken underbar dag.

Omröstningen är avslutad. Tydligen så vill ni läsare att jag ska hålla mig till att skriva om politik. Hela 43% av er hade röstat för det. Eftersom jag i sann demokratisk anda så lovade jag att respektera ert beslut lika mycket som Vänsterpartiet respekterade resultatet i riksdagsvalet, dvs inte alls. Jag kommer alltså att skriva lite vanligt jävla gnäll idag. Jag är rebell som J. hade sagt.
Här är för övrigt resultatet från omröstningen:

Politiska bitterheter? (43%)
Mitt vanliga jävla gnäll? (25%)
Snusk&Supande?(30%)

Allt är som vanligt här. Vi har bytt kock och maten är knappt märkbart bättre. L blev arg igår och sade upp sig så nu går vi en matros kort. Det blir en vikarie ett par månader och sedan en filipinare. Tills nästa person hetsas att säga upp sig och det blir en till. Alla kommer vi att bli ersatta förr eller senare misstänker jag.

Dagens citat: L var arg igår. Tydligen. Ropen ekade i gångarna...
"Vem har tagit min TV? Vem f_n har stulit min TV? Någon har tagit min TV!"

söndag 17 oktober 2010

Mångkulturen är död... i Tyskland iaf.

Vilken underbar dag.

Hittade en underbar artikel i Fria tider. Mångkulturen är tydligen död enligt Angela Merkel. I Tyskland i alla fall. Hoppas att det sprider sig. I Fria tiders artikel kan man läsa ” I ett anförande under Jungen Union-kongressen i Potsdam idag konstaterade Merkel att det mångkulturella samhället är ett ”misslyckat, totalt misslyckat” koncept.”

Det är alltid kul när man själv har rätt och andra har fel. Jag gillar det. ”Vad var det jag sa” tycker jag om att säga. Jag hoppas att de svenska politikerna snart också tar sig mod att säga samma sak. Det mångkulturella samhället är ett misslyckat, totalt misslyckat koncept och ska avvecklas snarast. Det har mitt parti sagt sedan starten och vad var det jag sa. Vi har rätt. Vi har haft rätt hela tiden. Vi blir fler och fler som inser det också.
Sug på den, Rainfeldt, och konstatera samma sak själv.

Dessutom så finner jag det rätt så skrattretande att den svenska pressen inte skrivit något om hennes uttalande. Det är på gränsen till censur. När en politiker, ett lands förbundskansler, ledaren i ett av de större EU länderna säger en sån sak, då måste det ni ta det på allvar. Detta är början till slutet.

Dagens citat: Det är så bra att det tål att sägas en gång till:
”…det mångkulturella samhället är ett ”misslyckat, totalt misslyckat” koncept.”

lördag 16 oktober 2010

Campinggäster på "shoppingrunda".

Vilken underbar dag.

Dagens roligaste artikel är från Östran. De är ett ämne som jag skrivit om tidigare. Det handlar om ”flyktingarna” som migrationsverket har inkvarterat på Öländska campingar. Våra campinggäster har tydligen varit och shoppat, dock utan att betala för sig. För förutom att bo på hotell och få maten serverad vill de givetvis ha lite shopping på sin semester. Men jag skulle gissa på att det ligger kulturella skillnader bakom de här missförstånden. Vi har ett väl fungerade bytessystem i Sverige. Man byter kontanter mot de varor man vill köpa. Man tar inte bara saker utan att betala. Uppenbarligen så kommer dessa individer från en kultur där man inte betalar för det man vill ha.

Även nättidningen Realisten har skrivit om det. De är dock lite mer rakt på sak. De skriver nämligen: ” De åtalade tre män och två kvinnor, har bland annat stulit på Lidl och Biltema i Västervik samt Ica Maxi och Media Markt i Norrköping. Sedan en väktare sett hur de stoppat kameror i preparerade påsar kontaktades polisen som stoppade bilen de färdades i. I bilen fanns också, förutom mängder av stöldgods, flera barn som var med på stöldturnén. Tack vare att tjuvarna använt GPS för att hitta sina mål har polisen kunnat kartlägga hur de har åkt. En av tjuvarna, som inte bott på campingplatsen, har tre olika alias hos Migrationsverket.”

I Östrans artikel så vill dock inte Migrationsverket hjälpa dessa förvirrade campinggäster med upplysningar om hur man beter sig i Sverige.
”Att några från en flyktingförläggning grips misstänkta för brott föranleder inte några åtgärder från Migrationsverkets sida.
- Brott är ingen fråga för Migrationsverket, utan det är helt och hållet polisens uppgift, säger Bodil Sundén, informatör på Migrationsverket.” kan man läsa där.

Är DU nöjd med att vi släpper in dessa campinggäster i vårt land? Är DU trött på att vår gästfrihet systematiskt missbrukas? Det är fan jag. Svenskarnas parti är för en omedelbar utvisning av dem. DU kan också hjälpa till. Läs mer på våran hemsida om hur du kan göra.

fredag 15 oktober 2010

Who gives a fuck?

Vilken underbar dag.
Äntligen fredag. Nu är vi på väg söderut igen. Vädret har blivit lite bättre men nästa vecka blir det skit igen. Sydostliga vindar och det kommer att gunga en del. Två dagar till med kass mat och sedan byter vi kock. Det är fan inte en dag för tidigt.

Hittade en artikel i DN som jag blir en aning förbannad på. ”Demokratin kränks i Irak” heter den. Wooohooo! Vilket nyhetsvärde! Det är fan patetiskt. Är det på den nivån journalistiken ska ligga? De två första meningarna lyder: ”Medborgarna i Irak har väntat i över sju månader på att landet ska få en ny regering. Svenskirakiska Abir al-Sahlani, nybliven riksdagskvinna, är arg och besviken på de irakiska politikerna som inte lyckats häva dödläget.”

Handlar artikeln om finn fem fel? Jag blir så besviken på det här tramset. Hon är väl för det första inte svensk och även om hon skulle varit det så borde hon väl som riksdagsledamot ha betydligt bättre frågor att ägna sig åt? Kanske att arbeta för det folket som röstat fram henne? Det anser jag iaf vara en SVENSK politikers första och enda mål. Jag är fan arg och besviken på henne. Arg för att hon inte arbetar för Svenskarnas bästa och besviken på att hon är här och inte i Irak.

Artikeln handlar i övrigt om hur lång tid det tagit för de irakiska partierna att forma en regering efter deras val för 7 månader sedan. Den är också full med lite mer roliga citat och visar på de många skillnaderna ( läs likheter) mellan Sverige och Irak.
En hälsning från Irak lyder: ”Det är roligt att demokratin fungerar i Sverige. Här i Irak är den rutten.”
Och angående de Irakiska politikerna: ”Men så länge vi har politiker som sätter sina egna intressen före landets kommer ingen utveckling att ske.”
Det är ju precis så det är här i dagsläget. Svenska folket kränks dagligen, demokratin är rutten och våra ”folkvalda” sätter i många fall sina egna intressen före folkets.

Är du nöjd med de politiker du röstat fram?

torsdag 14 oktober 2010

Norrlandsväder...


Vilken underbar dag.

Norrlänningar är ett hårt folk. Stenhårda. Ibland tror man sig skymta både isbjörnar och renar i deras släktträd. Att bo så långt från civiliserade trakter i totalmörker halva året och i solljus dygnet runt den andra. Bland myggor och renar och skog. Jag skulle aldrig vilja göra det. Lite skog gillar jag men kylan gillar jag fan inte.

I morse piskade regnet oss och vinden var uppåt 18m/s. Då är det inte roligt att gå ut och förtöja fanskapet. Men det kan inte bli värre tänker man då. Det borde inte kunna bli värre iaf. Men det blir det alltid...

När jag vaknade idag så var det till ljudet av en snöstorm. Snö och vindbyar på över 25 m/s. Det är storm. Det kan alltså bli värre. Förbannade Norrlandsväder och förbannade vinter.



Dagens citat: Båsen talar om hur det var bättre för...
"Man gick ju mycket på England då. Det var mycket smutsiga luder. Först gav man dem en sup men sen fick de fan ta en dusch innan de fick fler.

onsdag 13 oktober 2010

Att dö i någon annans krig?

Vilken underbar dag.

Läste nyss en debattartikel i DN med rubriken: ”Därför måste svensk trupp stanna i norra Afghanistan”. Artikelförfattaren är Robert Egnell, fil dr, lektor i militärstrategi vid Försvarshögskolan. Han räknar upp 5 strategiska och taktiska skäl till varför svensk trupp måste stanna kvar. Fyra av skälen är rent militära men ett av dem är politiskt. De fyra militära skälen kan jag köpa. Rent taktiskt vore det vansinne att dra ut trupperna medan fienden är kvar.

Men det politiska skälet som Egnell anger håller jag fan inte med om och därmed faller hela resonemanget med att vi ska ha svenska soldater i Afghanistan. ”Sveriges trovärdighet som internationell aktör inom fred och säkerhet. Ett av de främsta skälen till den svenska militära insatsen i Afghanistan var att vi ville uppfattas som en trovärdig aktör inom internationell säkerhet, inte minst i USA:s ögon.” skriver han.

Hela resonemanget faller därmed som sagt. Så anledningen till att Svenska soldater dör i Afghanistan är att vi vill verka ”trovärdiga”? Hur många av dagens folkvalda politiker har skickat sina barn ut i ett krig för ”trovärdighet”? För det är ett krig vi talar om, ett krig som vi inte startat och inte har någon som helst skyldighet att delta i eller att avsluta.

Svenskarnas parti kräver ett omedelbart tillbakadragande av de svenska soldaterna. Inte en droppe blod ska spillas i USAs krig och inte en enda krona av våra skattepengar ska läggas för att försvara den politik som de bedriver. Mer än 1 miljard kostade den svenska insatsen i Afghanistan förra året enligt Svenska Dagbladet och Dagens nyheter.

Mer än 1 miljard läggs på att riskera svenska soldaters liv i någon annans krig medan arbetslösheten är skyhög, våra äldre får planera sina toalettbesök och skolorna får spara in på lärartjänster. Jag hoppas att ni är nöjda med de politiker ni röstat fram…


Dagens citat: På tal om insatsen i Afghanistan...
"Ska man välja något att dö för så står inte att landet uppfattas som en trovärdig aktör inom internationell säkerhet,högt på min lista iaf."

tisdag 12 oktober 2010

Anders Borg, klipp dig och skaffa oss jobb!

Vilken underbar jävla dag.

Dagens trams är regeringens budget som Anders Borg har lagt fram. Det är skrattretande läsning. Pensionärerna får sänkt skatt. Men å andra sidan så sänks deras pensioner så de får väl inte så mycket mer över varje månad ändå.
I artikeln kan man även läsa att ”Särskilt betonar Borg invandrarnas betydelse på arbetsmarknaden och för Sveriges ekonomi i stort. Invandrarnas arbetsinsatser är bland annat nödvändiga för att motverka effekterna av en åldrande befolkning.”

Hur fan tänker han? Eller så tänker han inte alls som vanligt. De bara upprepar samma jävla mening om och om igen. ”Invandring är bra. Invandring är bra. Invandring är bra. ” Men det är inte bra. Och det blir fan inte bättre för att ni tjatar.

Jag är så trött på den här politiskt korrekta smörjan. Istället för att öka befolkningen genom att importera en massa folk som det kostar miljarder att försörja innan de kommer in i arbete så borde staten istället satsa på att underlätta för de svenskar som skaffar barn. Är det lättare och framförallt mer ekonomiskt att ha många barn så skulle vi inte behöva någon invandring alls.
Men det värsta var att man vill satsa ännu mera pengar på instegsjobb för invandrare. Det är fan diskriminering! Det är diskriminering mot alla de svenskar som blir förbigångna.

Svenskarnas parti kräver att instegsjobb för invandrare ska tas bort. Ska någon ha förtur till arbete så är det givetvis svenskar. Att försöka motverka diskriminering med omvänd diskriminering fungerar inte. Svenska staten har satsat 400 miljoner kronor per år från 2008 på s.k. instegsjobb vilket är ett hån mot de svenska arbetarna som blir förbigångna. Rätt person på rätt jobb är en förutsättning för ett fungerande samhälle.
Ingen kvotering till något sorts arbete ska förekomma och kraven på arbetaren ska inte vara annorlunda beroende på kön.


Dagens citat: Skepparens pipa är på driven. Han letar med lätt panik...
"Du har tagit min pipa! Var är min pipa? Min pipa är borta! Ge mig tillbaka min pipa. Har någon sett min pipa? Du har tagit min pipa!"

måndag 11 oktober 2010

En pinsam tystnad från vänsterpartiet.

Vilken underbar dag.

Med tanke på artiklarna i Barometern under förra veckan om Kalmargardets aktiviteter och deras bevis mot den vänsterpartist som uppenbarligen var engagerad i AFA så skrev jag ihop en insändare. Sedan den första artikeln publicerades så har det varit väldigt tyst från vänsterpartiet. I mina ögon så tyder den här tystnaden på att de nog inser att de har gjort bort sig. Insändaren har tyvärr inte blivit publicerad ännu men ni kan få läsa den här så länge. Mina tidigare inlägg om det kan ni läsa här och här.

”Pinsam tystnad från vänsterpartiet.

Nu när Kalmargardets bevis mot den vänsterpartist som pekades ut som AFAaktivist i somras nu har presenterats i Barometern så har det varit pinsamt tyst från vänsterpartiet.
Jag undrar om Bertil Dahl kommer att fortsätta att försvara sin partikamrat eller om han kommer han att ta avstånd ifrån den terrororganisation som AFA faktiskt är? En uteslutning av Sebastian Hellvin kanske vore att fundera över för deras del. Annars så kommer det i alla fal i mina ögon att verka som om han och hans terrornätverk har partiets godkännande för sina aktiviteter. Är det detta som Lars Ohly menade med den ”Utomparlamentariska kamp” som han utlovade på valnatten?
Det har även varit pinsamt tyst från polisens sida. Har inte de tillräckligt på fötterna för att hämta in herr Hellvin på ett förhör och även kontrollera hans dator? Skryter man om mordbränder, misshandlar och skadegörelser på nätet så kommer man förhoppningsvis förr eller senare att åka fast. ”

söndag 10 oktober 2010

På semester som Flykting.

Vilken underbar dag.
Dagens idiotiska artikel hittade jag i Ölandsbladet. Jag blir så jävla trött när jag läser sånt här. Det handlar givetvis om de 100tals flyktingar som migrationsverket inkvarterar på Lundegårds camping. Jag har tidigare skrivit ett inlägg om zigenarna på campingen utanför Färjestaden.

I artikeln går det bland annat att läsa:
”Vanligaste frågan så här långt?
– Hur länge måste vi stanna här? Många är otåliga och det är inte undra på, de har betalat mycket för resan till Sverige och blivit lovade att bo på hotell och få maten serverad. Ingen har sagt att de skulle hamna här, i en campingstuga i Köpingsvik på Öland, svarar Per-Einar.”

Dessa ”flyktingar” verkar tro att de är på en jävla semester! Vem fan har lovat dem saker som hotell och lagad mat? Jag kan lova dem en hemresa med samma bussar men det lär väl vara större chans att de får hotellvistelsen.
Fan, jag funderar på att folkbokföra mig i Serbien istället och åka som flykting till Sverige var sjätte vecka när jag är ledig från båten. Det skulle gå att spara massor av pengar. Jag betalar mindre skatt där nere och på min ledighet får jag resa till Sverige, bo på hotell, få lagad mat och hela kalaset betalas av skattebetalarna.

Nu kommer säkert en massa politiskt korrekta muppar snyfta om hur jag saknar empati och är så hemskt elak. Dessa "stackars" flyktingar har det ju så svårt.
Mmmmm... Visst... De har tydligen råd att åka hit och tro att det handlar om nån jävla semester. Då är det fan inte synd om dem. Inte ett jävla dugg. Jag skulle vilja att varenda en. VARENDA JÄVLA EN som nu skriver kommentarer här eller till artikeln, åker ut till Öland och tar med sig ett par flyktingar hem. Ni kan ansvara för och föda dessa turister tills migrationsverket skickar hem dem igen.

De är ert ansvar nu. Jag vill fan inte vara med och betala för dem längre!

lördag 9 oktober 2010

Det underbara Kalmargardet

Vilken underbar dag.

Ibland krävs det så lite för att man ska bli glad. Det räcker med att läsa tidningen. Gårdagens artiklar i Barometern om Kalmargardet gjorde fan hela min dag. I somras så satte Kalmargardet stopp för AFAs verksamhet genom att hänga ut en av deras ledande aktivister i ett egenproducerat flygblad. Mer än så krävs inte för att de ljusskygga trollen ska lägga av.

När han inte är anonym längre så är det inte lika roligt att kasta sten på folks fönster. Det roligaste i sammanhanget är att både han och hans mamma stod som kandidater på Vänsterpartiets lista i kommunvalet förra månaden. Hans mor sitter för övrigt i Barn- och ungdomsnämnden. Jag hoppas att hon är nöjd med sin son och hans odemokratiska arbetsmetoder.

När flygbladet spreds i Kalmar så gjorde de en anmälan. Vänsterpartiets högsta höns, Bertil Dahl, försäkrade minsann att deras medlem lovade att han inte hade något med AFA att göra. Godtrogen och blåögd som ett barn. Eller visste han egentligen vad som skedde och valde att titta bort? Är det sånt här deras partiledare lovade på valnatten när han talade om ”utomparlamentarisk kamp”?

Barometerns första artikel kan ni läsa här och där framgår även den utpekade AFAitens namn, gårdagens två artiklar här och här och mitt blogginlägg om deras första artikel i somras här. Även den gamle Sd:aren Thoralf har bloggat om det och publicerar även flygbladet som Kalmargardet delade ut. Både Realisten och Nationell.nu skriver också om det. De flesta artiklarna går att kommentera och det är en väldigt rolig läsning där.

Det enda pinsamma i sammanhanget är polisen som inte verkar ha koll på läget. Ett trettiotal nerlagda anmälningar de senaste åren och det enda de gör för att kolla upp AFA är att kika lite på deras hemsida. Frågan är hur de ska gå till väga nu när Kalmargardet har släckt ner den?

Dagens citat: Uffe på polisen beskriver sina spaningsmetoder gentemot AFA...
"– Vi har följt dem via hemsidan, men nu är den ju nedsläckt. Men jag tror inte de är så aktiva längre."

fredag 8 oktober 2010

Hjälp! Min mamma är sosse!

Vilken underbar dag.

Hittade världens roligaste insändare i Aftonbladet idag. Den är så typisk för hela den här hysterin kring Sverigedemokraterna. Den handlar om en mamma som brutit kontakten med sin son för att han röstade på SD. Så eftersom jag gillar att hjälpa folk och vill lyfta fram en annan sida av debatten så skrev jag en egen insändare och skickade till AB. Ni kan läsa den nedan...

"Hjälp! Min mamma är sosse!
Nu måste jag bryta all kontakt med henne. Jag trodde att hon skulle rösta på centern först och då blev jag lite skeptisk. Men när det kom fram att hon var sosse blev jag alldeles kall. Vad ska alla mina svenska vänner säga? Hon är ju min mamma men jag är alldeles förtvivlad och orolig! Det känns som jag misslyckats som son och medmänniska. Förutom att rösta på sossarna så läser hon hat-tidningar som tex aftonbladet! Frågan jag nu vill ha en debatt om är: Hur ska vi rädda våra föräldrar från Janne Helins klor?"

OBS! IRONI OVAN!


Min mamma röstar absolut inte på sossarna och läser bara AB ibland. Hon och jag har inte samma politiska åsikter. Snarare tvärt om. Men hon och jag har en bra kontakt och hon har ALDRIG tvingat mig att välja mellan henne och mina åsikter. Min mamma är dock alltid orolig för mig då hon vet att det är inte alla som uppskattar åsiktsfrihet och hon är orolig för att båtar ibland sjunker. Men oroa dig inte, lilla mamma. Jag klarar mig alltid. Älskar dig.

Den riktiga artikeln kan ni läsa här.

Dagens citat: Direkt från orginalinsändaren:
"Men han är din son?
– Ja, han är min lille pojke, och jag är förtvivlad. Jag är orolig också. Det finns starka stämningar nu, han kan säkert bli påhoppad för att han är sverigedemokrat."

Svenska hjältar?

Svenska hjältar?

Aftonbladet tramsar vidare. Den här gången ihop med TV4. De har en kampanj som heter Svenska hjältar där man kan nominera vardagshjältar. I vanlig ordning så håller de på att hylla folk som genom att begå brott ”Bekämpat främlingsfientligheten”. En av de nominerade är nämligen 17-åriga Felicia Margineanu som drog ihop en spontan massdemonstration mot SD som slutade med att en person demonstranterna MISSTÄNKTE vara Sverigedemokrat blev knivhuggen.

Är man en hjälte då eller borde hon dömas för anstiftan till mordförsök? Jag lutar åt det senare. Men Aftonbladet vill ha in fler hjältar. Jag gillar ju att hjälpa människor. Så då tycker jag att vi ska ge dem några. Ju fler SVENSKA hjältar de får tips om desto pinsammare kommer deras val att framstå sen.

Jag nominerade Daniel Höglund. Han är en ”Svensk hjälte”. Han och alla andra övertygade nationalister. Vi är de verkliga hjältarna. Vi är "the good guys". Aftonbladet däremot är inga hjältar. Janne Helin & Janne Sherman och deras redaktioner är snarare bottenskrapet. Slamkryparna. Trollen som blir förstenade när man drar fram deras lögner i solljuset.

Nominera någon du också. Nominera en SVENSK hjälte. Nominera en nationalist.
Gör det idag och gör det HÄR.

torsdag 7 oktober 2010

Förbannade väder...Igen...

Vilken underbar dag.

Förbannade jävla skitväder. Sydliga vindar, 13-17 m/s hade SMHI lovat...
De kan ta och köra upp en väderstation någonstans där vinden inte blåser. 18-25 m/s är snarare vad det är.
Allting gungar. Sydliga vindar är inte så bra just nu. När vi får sjön in på låringen så rullar hon som en tvålkopp. Rullningar på 20 grader åt båda hållen är fan inte kul.
Sista överhalningen innan vi kom in till kaj var åt styrbord så följaktligen omplacerades alla saker i min hytt på högra sidan. TV:n vad fastsurrad med spännband i bokhyllan men det spelar ingen roll. Skrivbordsstolen var lagd på golvet för att den inte skulle rulla iväg men även den hade placerat sig tillsammans med Tv:n, blomkrukor, glas och böcker längs skottet på styrbordssidan.

Vinden ska avta under kvällen påstår de men det är jag jävligt skeptisk till...

Vi har även talat om att slippa betala skatt på maten ombord när det serveras rester. Det är ju ändå betalt skatt på det första gången man fick det serverat. Vi får väl se vad skatteverket säger...

Dagens citat: Angående de rester vi fick till lunch:
"Det verkar pågå en systematisk restproduktion här ombord."

onsdag 6 oktober 2010

Ibland krävs det så lite för att göra mig förbannad.

Vilken underbar dag.

Ibland krävs det så lite för att göra mig arg. Det kan vara att datorn kraschar när man skrivit en verkligt fyndig kommentar till en artikel, att man inte ens kan kommentera artiklar eller bara hur sjukt det här jävla samhället prioriterar ibland.

Jag tycker om att hjälpa människor.Det har ni kanske läst här tidigare. Men ibland måste man prioritera. 300 nya flyktingar ska få bo på en camping på Öland medan våra Svenska pensionärer inte får bo ihop när de flyttar till ålderdomshemmet.
Hur fan tänker de egentligen? De som har arbetat här hela sina liv får ingenting medan folk som tydligen har råd att resa hela vägen till Sverige får gratis mat och uppehälle av staten. Till vissa saker finns det tydligen pengar. Även Realisten.se skriver om det.

Hittade en annan artikel som gjorde mig mer förbannad. Den handlar om att Karlskoga ska göras till en mer genussäker ort. 180 000 kronor ska läggas på det. Till stor del handla det om att förbättra säkerheten för kvinnor. Tex att gallra bort lite buskar i en träddunge och bygga om ett cykelskjul. Vilket jävla trams. Stoppa invandringen så är problemet halverat och vi sparar en massa pengar på köpet. Varför behandla symptomet och inte själva problemet? Men till vissa saker finns det tydligen pengar.

Dagens citat: ur genus-trams-artikeln…
” Vad nästa steg för ett mera genusvänligt Karlskoga blir är ännu inte bestämt, men kommunen jobbar fortlöpande med genus- och säkerhetsfrågor.”

tisdag 5 oktober 2010

Vilken förbannad skitdag.

Helvetes väder. Allt gungar. Allt rasar i hytten. Värdelösa skitväder. Förbannad jävla falukorv till lunch.
Bara 5 veckor kvar. Hoppas att det lugnar ner sig inatt.

måndag 4 oktober 2010

Det är som att be ett gäng bankrånare att redovisa hur de vill fördela bytet.

Vilken underbar dag.

Har fått sova 8 timmar för första gången på en vecka. Helt underbart. Det lutar åt att folk vill läsa mina mer politiska inlägg enligt omröstningen. Men vi får väl se hur det slutar. Tills dess så kan ni få göra det iaf.

Alla politiska partier är i behov av pengar. Det är fan inte billigt att syssla med politik. Nu har Svenskarnas parti fått in foten i det underbara Grästorp så nu kommer miljonerna att rulla in...
Eller kanske inte. Det blir inte många kronor som partiet får i stöd där, tyvärr. Men det är en början. Det är en god jävla början.
Det är en lång väg fram tills vi kan avskaffa partistödet helt. Att olika politiska partier ska få pengar från folket innebär ju mer eller mindre att dina skattepengar går till ett parti som du förmodligen inte alls sympatiserar med. Jag gillar inte SD men eftersom de får partistöd så är det ju från mina skattepengar det kommer. Vänsterpartiet? Ja, de kommunisterna fullkomligt vältrar sig i mina skattekronor. De skrattar hela vägen till banken. Jag hittade en artikel idag i DN. Den handlar till stor del om att vi inte får granska vart pengarna läggs. Det struntar jag faktiskt i. Det är som att be ett gäng bankrånare att redovisa hur de vill fördela bytet.
Ur artikeln:

"Utöver 19,5 miljoner i särskilda medel tilldelades de politiska partierna även det sedvanliga allmänna partistödet om 164,01 miljoner under år 2009. Den totala summan av offentliga medel till partierna under 2009 uppgick med andra ord till den ansenliga summan av 183,51 miljoner kronor. Pengar vars användning inte behöver redovisas.... ...Inför årets val erhöll de politiska partierna, som nämnts, 30 extramiljoner. Av regleringsbrevet framgår att man även den här gången avsatt 500.000 kronor för uppföljning och utvärdering. Dessvärre rymmer dokumentet inte heller nu några som helst regler eller riktlinjer för hur pengarna skall redovisas."
Det som gör mig förbannad är dels att de får en sån mängd pengar av folket och dels att de inte redovisar de privata bidragen. Vilken lobbygrupp som helst kan alltså ge ett parti pengar mot löften att verka för just det som de vill utan att behöva redovisa något. Förbannade skitsystem. Vi närmar oss en amerikanisering av politiken där lobbygrupper styr partiernas politik.

Dagens citat: Det blir en dagens insamling och ett dagens löfte istället...

Så mina vänner, i sann demokratisk anda så tänkte jag också samla in pengar till mitt partis politik. Här kan ni donera pengar till partiet. Ange "BLOGG" som meddelande så ska jag DUBBLA det ni sätter in. I slutet av månaden så kommer jag att redovisa vad som kommit in. Det gör minsann inget av de andra partierna. Tänk på det.

söndag 3 oktober 2010

En bra start på dagen.

Vilken underbar dag.

En dag när man får nybakad kladdkaka kl 02:30 på morgonen kan aldrig bli riktigt dålig. Kombinationen av en ny kaffemaskin och en bakande elev är det inte mycket som slår. Vilken underbar dag.

Jag har redan gjort en vecka ombord. Bara 5 kvar med lite tur. Fast man vet fan aldrig i den här branschen. Vädret var skit i morse men nu har det lugnat ner sig. Det är jag som  har jour natt så jag kan nog passa på att sova ut.

Eftersom jag är så jävla inställsam och trevlig och bara vill göra folk glada så tänkte jag lägga upp en liten omröstning. Folk gillar tydligen olika nu för tiden. Även i min blogg. Men nu har ni en chans att påverka. Jag är lika glad för demokrati som vänsterpartiet och därför ska jag respektera era röster lika mycket som de respekterade att fler röstade på SD än på dem. Omröstningen ser ni på babords sida.


Dagens citat: Eleven berättar om en komplimang hon fått. Kanske inte så smickrande när man tänker efter... "Du ser vacker ut i mörkret."

lördag 2 oktober 2010

Stackars Gun.

Vilken underbar dag.

Hittade en liten rolig insändare i lokalblaskan. Det handlar om den dåliga uppslutningen på vänsterpartiets manifestation i Emmaboda förra helgen. Micke och Nicke hade fixat det och nu är Gun ledsen för att folk inte ville komma. Eller ledsen är kanske inte rätt ord. Bitter är kanske bättre. Besviken skulle nog också passa. Hon verkar leva i en liten bubbla, avskiljd ifrån verkligheten. I hennes bubbla så är nog mångkulturen bra och alla är kommunister. 

Stackars Gun. Hon var nog inte beredd på att folk skulle bemöta hennes inlägg. Det verkar som hennes lilla bubbla blivit aningen omskakad...

Läs artikeln och kommentera gärna. Tyvärr så verkar varken Humle och Dumle (Micke&Nicke) svara. Inte ens Gun har svarat.


Dagens citat: Från "GeneralUtter" i en av kommentarerna...
"Jag lever i en verklig värld och ingen liten mysig sagobubbla."

fredag 1 oktober 2010

Ett brev och en kaffemaskin.

Vilken underbar dag.

Jag fick mail igår från partiet. Det hade tydligen kommit ett brev från fackföreningen Sjöbefälsförbundet. Det var tydligen både ris och ros om vår politik. Chefen skulle skicka det vidare så jag får läsa det också. Det ska bli spännande.Jag har ännu ett par förslag på motioner man skulle kunna lägga inom det området. Ska se vad partiet säger om det först innan jag presenterar dem här.

I övrigt är det en sån dag när man bara väntar på att något ska gå fel. Allt fungerar för bra för att vara sant. Underbart väder, en snabb lastning och en ny kaffemaskin till bryggan. Snart, snart händer det nog något jävelskap. I can feel it.

Dagens citat: Det blir en dagens maskin istället. Vi har fått en ny kaffemaskin på bryggan.Underbart. Helt enkelt underbart.