tisdag 30 november 2010

Att arbeta eller inte arbeta, det är frågan...

Vilken underbar dag.

Det är skönt att vara ledig. Man kan sova länge på dagarna. Funderar på att söka lite jobb men kan nog skjuta upp det till nästa vecka. Jag har inte så bråttom.

Hittade två artiklar i DN idag om arbetslösheten i Sverige. Den ena handlar om hur bra svensk jobbpolitik är och den andra handlar om hur nyanlända ska få jobb snabbt. I den ena artikeln så kan man läsa att "Till skillnad från den senaste genomgången är den övergripande bedömningen att arbetsmarknadspolitiken fungerar ganska väl." Jaså? Nästan 23% av ungdomar mellan 15-24 år är arbetslösa enligt SCB. Hos befolkningen i helhet så är siffran 7,5%. Då döljs ändå stora delar av olika program och åtgärder. Men det fungerar tydligen "ganska väl".

Trots den här arbetslösheten så fortsätter ändå våra politiker att driva invandringen till nya höjder. Över 88000 nya människor har kommit till Sverige hittills i år enligt migrationsverket. Och i den andra artikeln i DN kan man läsa: "Alla politiska partier är överens om att integrationspolitiken varit ett stort misslyckande. Det finns även en stark majoritet för att Arbetsförmedlingen blir huvudansvarig."

Som det ser ut nu så tar det i genomsnitt sju år för en nyanländ(läs "flykting") att komma i arbete. Sju jävla år. Sju år som vi ska försörja den personen. Kul. Skitkul. Jag kanske skulle ta 7 års semester också. Söka lite jobb, gå lite kurser, bara njuta av livet och låta staten betala...

Det tar alltså sju år (i genomsnitt) för dem att få jobb trots nystartsjobb, trots jobblotsar, trots instegsjobb, trots statligt betalda språkkurser i svenska. Trots att det tar så pass lång tid för dem att få ett arbete så fortsätter ändå våra politiker att driva invandringen till nya höjder.

Jag hoppas att du som svensk inte känner dig förbisedd av regeringens politik. Det är ändå du som röstat fram dem och "arbetsmarknadspolitiken fungerar ganska väl." Men du kan ju tänka på det till nästa gång du har chansen att påverka politiken. Det finns ju ett parti som alltid prioriterar de svenska arbetarna. Ett parti som vill stoppa invandringen och skaffa arbete åt ALLA svenskar.

Ge ditt stöd till Svenskarnas parti. Hjälp oss att hjälpa de SVENSKA arbetarna.
http://www.svenskarnasparti.se/hjalp-till     http://www.svenskarnasparti.se/blimedlem/

Några relevanta artiklar.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/sa-ska-nyanlanda-snabbt-fa-arbete-1.1218532
http://www.dn.se/ekonomi/svensk-jobbpolitik-far-godkant-1.1218769
http://www.scb.se/Pages/Product____23262.aspx
http://www.migrationsverket.se/info/1903.html
http://svt.se/2.22620/1.2251341/svensk_jobbpolitik_fungerar_ganska_val?lid=senasteNytt_1765014
http://www.metro.se/se/article/tt/2010/11/30/jobbpolitik/index.xml
http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.498793-arbetsmarknadsatgarder-fel-vag-till-fler-jobb
http://www.dn.se/nyheter/sverige/forskare-varnar-for-hogre-arbetsloshet-1.1219283https://politisktinkorrekt.info/2010/11/30/hogsta-arbetslosheten-i-europa-pa-12-ar
http://www.friatider.se/nytt-miljardregn-over-invandrarnahttp://www.friatider.se/ahmed-hamburgervandaren-viktig-bricka-i-arbetskraftsbristens-sverige 

måndag 29 november 2010

Parasiter eller flyktingar?

Vilken underbar dag.

Ligger på soffan med en kopp kaffe. Är proppmätt efter hembakad pizza och chokladkaka. Jag är glad att jag har en spis och en vattenkokare. Ibland är man bara jävligt nöjd med livet. Men det hade varit trevligt att få lagad restaurangmat tre gånger om dagen och att få slippa disken.

Hittade en artikel i expressen som jag irriterade mig oerhört på. Irriterad är kanske ett för milt ord. Förbannad är nog mer rätt. Den handlar om hur hjälpgruppen Behov i fokus i Östersund tycker synd om "flyktingarna" som är inhysta på Frösön. I Östersund så härjar nämligen tarmparasiten Cryptosporidium, som ger olika svåra diarréer. Detta har befolkningen informerats om i radio och TV. Men ingen har tydligen talat om det för "flyktingarna". Om någon av dem drabbats framgår inte i expressens artikel.

Men iaf... I artikeln kan man läsa hur Carina Herkules från flyktingkramarna har försökt få vanligt folk att skramla ihop till några vattenkokare åt dem. Dessutom kan man läsa att det saknas TV, spis och allting annat som dessa "flyktingar" kräver för att kunna njuta av den svenska gästfriheten.

Men det allra bästa kommer längst ner i artikeln. K-G Holmström som är teamledare vid Migrationsverkets mottagningsenhet i Sundsvall får besvara Expressens frågor om de saknade vattenkokarna.

"Expressen: Flyktingarna har inte fått några vattenkokare, trots tarmparasiten?

K-G. - I så fall kan vi hjälpa till med det. Tidigare var det restaurangen, där de äter frukost, lunch och middag, som skaffade in vattenkokare. Men de försvann från de allmänna utrymmena ett tag. De trodde att det var deras egna."

Dessa "flyktingar" har alltså ingen spis för att de behöver det inte. De får lagad mat tre gånger om dagen från en restaurang. Läs den meningen en gång till. Restaurangmat tre gånger om dagen. Vilka svenskar får det? Och sedan gnälls det för att de inte har en spis? Vad ska de med en spis till när skattebetalarna redan står för deras restaurangnota? Och vidare så har de FÅTT vattenkokare av restaurangen som de stulit?

Jag hoppas att du, Carina Herkules, skäms. Du tigger vattenkokare åt folk som redan stulit flera. Spendera dina egna jävla pengar på dem om du vill. Det skiter jag i. Men spring fan inte och tigg för deras skull. De har det redan bättre än många svenskar.



http://www.expressen.se/nyheter/1.2232319/de-informerades-inte-om-tarmparasiten
https://politisktinkorrekt.info/2010/11/29/snyftreportage-om-saknade-vattenkokare-med-oavsiktlig-slutknorr/
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8197606.ab
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=4208420
http://www.blt.se/nyheter/tt_inrikes/parasit-hittad-i-kranvattnet%282196463%29.gm
http://vlt.se/nyheter/omvarlden/1.1024169-parasitsmittor-kommer-att-oka
http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5668875

söndag 28 november 2010

Julmarknad på slottet.

Vilken underbar dag.

Var på julmarknad på Kalmar slott idag. Det var riktigt mysigt i snöstormen. Det har fan snöat oavbrutet i flera dagar och innan dess regnande det en vecka. Förbannade jävla helvetesväder. Idag är det för övrigt kattens dag och det gör inte saken bättre. Jag tål inte de små monsterna.



Igår skrev jag om att SvP fått igenom ett förslag och idag hittade jag en artikel om att ett annat SVP har fått igenom sitt förslag också. Det handlar om SVP i Schweiz som innebär automatisk utvisning för invandrare som begått vissa typer av brott, till exempel våldtäkt, våldsbrott och missbruk av socialhjälp. Schweiz har en form av direktdemokrati med folkomröstningar i viktiga frågor och i Sverige så har vi en form av skendemokrati där vi får rösta i vissa frågor och röstar vi "fel" så håller de en ny omröstning vid ett senare tillfälle till det blir "rätt" resultat.

I Sverige är det väldigt sällan som invandrare utvisas efter att de har dömts för brott.
Några länkar om händelsen:
http://www.friatider.se/ja-till-utkastnings
http://www.dn.se/nyheter/varlden/majoritet-i-schweiz-for-utvisningar-1.1217428
http://www.nyhetskanalen.se/1.1924713/2010/11/28/schweiz_har_rostat_ja_till_utvisningar
http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/494851-schweiz-sager-ja-till-automatisk-utvisning-efter-brott

Dagens citat: F vill göra ett kariärrbyte...
"Jag vill inte bli sjuksköterska längre. Jag vill bli tågkonduktörsgroupie!"

fredag 26 november 2010

Vilka skor sig själva på folkets bekostnad?

Vilken underbar dag.

Trots de andra politikernas fulspel där de pressar skatteverket att tvångsskriva Daniel i grannkommunen så är Svenskarnas parti inte på latsidan. Den 25 november var det nämligen dags för det andra kommunfullmäktigemötet i Grästorp efter valet. På detta mötet fick Svenskarnas parti igenom sitt första förslag.

Från artikeln på partiets hemsida.
"Nästa punkt som togs upp var Höglunds förslag om att man skulle ha hänsyn till miljöaspekten även vid köp av tjänster så att svenska arbetare skall väljas för arbeten i kommunen. Där röstade en klar majoritet för SvP:s tillägg. Första gången Svenskarnas parti lade in ett politiskt förslag fick man alltså gehör. Frågan är dessutom viktig och en av partiets profilfrågor.

Problemet med billig utländsk arbetskraft som konkurrerar mot svenska arbetstagare är växande. Problemet uppstod i och med Sveriges medlemskap i EU och exploderade i och med östutvidgningen. Nu kommer Grästorp att i första hand anlita tjänster och köpa in varor som gynnar människor i omgivningen. Detta medför naturligtvis också fördelar för Grästorps kommun genom att skattepengar kommer tillbaka till kommunen och fler har arbete.
"

Även kommunens kommande budget röstades igenom och de borgerliga partierna fick igenom sin skattehöjning. I den kommande budgeten fanns även ett förslag om att höja partibidragen från 5 000 kronor per kandidat till cirka 7 000 kronor. Att man höjer skatten för invånarna i kommunen samtidigt som man höjer partibidragen var det BARA Svenskarnas parti som reserverade sig mot. De övriga partierna vill alltså att Grästorps invånare betalar mer i skatt så att de själva kan få mer i bidrag.
Jag anser att politiker är till för att tjäna folket och inte tjäna på folket.

Från artikeln på partiets hemsida.
"När ordet blev fritt begärde Daniel Höglund ordet.

- Jag tycker det är vansinne att höja partistödet när det ekonomiska läget är som det är i kommunen. I Svenskarnas parti anser vi att politiskt arbete huvudsakligen skall baseras på idealism och det partistöd som går ut redan nu är absolut tillräckligt. Jag tycker det är oerhört respektlöst mot invånarna att ena stunden prata om besparingar och höjda skatter och i nästa prata om att höja bidragen till sig själv. Jag hoppas verkligen inte att det här går igenom utan förordar att förslaget inte bifalles."

Artikeln kan läsas i sin helhet här och även nättidningen Realisten.se skriver om det här.


Snokare på internet.

Vilken underbar dag.

Jag har hittat ett par roliga sidor på nätet. De heter creeper och mediacreeper.com. Vilka underbara sidor. Man kan se från vilken IP adressen del av mina besökare kommer. Creeper håller koll på myndigheter och här kan man läsa att skatteverket är synnerligen intresserade av min blogg. Jag har även fått ett par besök från riksdagen. Vad spännande. Jag hoppas att de gillar det jag skriver. Idag har även migrationsverket titta in. De är nog nyfikna på min syn på flyktingpolitiken...

På mediacreeper så kan man istället se vilket mediaföretag som besökt mig. Sveriges radio, GP och TV4 är några exempel. Vad spännande. Jag hoppas att de också gillar det jag skriver. Den statistiken kan ni se här.

Statistiken stiger sakta. Omkring 200 unika besökare om dagen. Det är jag väldigt glad över. Alla besökare kommer ju inte från skatteverket eller media.

I övrigt så läste jag Robert Aschbergs kolumn i AB. Han förfasas där över att nationalister diskuterar alldagliga saker på internetforumet Nordisk.nu
Att folk där framstår som helt vanliga människor som pratar om helt vanliga saker är tydligen hemskt? Hans artikel innebär för mig två saker. Nummer ett så är det ännu en bekräftelse på att han och hans hejdukar på Expo är där och läser. Det har ju inte varit någon hemlighet men det är bra att folk känner till att de som bekänner sig till vänsterextremism får en stor del av sin information i från ett öppet forum. En del får de givetvis från olaglig verksamhet som dataintrång men det är svårare att skydda sig mot.

Det andra som hans artikel innebär är gratis reklam. Att nationalister framstår som vanliga människor är inte så dåligt. "Signaturen tn22ah är styrman i handelsflottan och ”nationell båtälskare”. Han söker likasinnade för umgänge i skärgårdens gästhamnar." kan man läsa. Jag vet inte riktigt om det svenska folket skulle tolka det som börja på en ny förintelse eller tro att signaturen tn22ah därmed planerar att skapa något lebensraum i gästhamnarna.

Aschberg gör oss bara en tjänst genom sin artikel. Jag undrar för övrigt vad han själv pratade med sina partikamrater om när han var han aktiv i det maoistiska partiet SKP. Mysbyxor, matlagning och folkmord kanske?

Foto: Daniel Golabiewski. Hans kolumn i AB kan ni läsa här.

torsdag 25 november 2010

Skylttjuven i Polen.

Vilken underbar dag.

Den fd Socialdemokraten och fd moderaten Anders Högström åtalas nu för att ha knyckt "arbete ger frihet" skylten från ett polskt läger. Enligt Aftonbladets artikel så har han erkänt brottet och förhandlar nu om att få 2 år och 8 månaders uppehälle betalt som han ska få avnjuta i Sverige. Varför svenska skattebetalare ska betala för denna fd Socialdemokraten och fd moderaten som begått ett brott i Polen förstår jag inte riktigt.

Under hans tid som ansvarig för Exit-Motala förskingrades pengar och efter diverse skumraskaffärer så försattes organisationen i konkurs. Hans korta karriär i Sossarna ledde honom snart vidare till Moderaterna istället. Under hela tiden så avlöste hans rättegångar varandra. Om de båda partierna ställer sig bakom hans stölder, förskingringar och dopingbrott är oklart.

Dagens "lika som bär": Högström till vänster och Quasimodo till höger.



Lite relevanta länkar:

http://www.realisten.se/2010/11/26/anders-hogstrom-atalad-for-auschwitz-stold/http://www.realisten.se/2010/04/17/anders-hogstom-begard-haktad/
http://www.realisten.se/2007/08/10/exit-hogstrom-domd-for-dopingbrott/
http://www.realisten.se/2010/01/08/anders-hogstrom-prisas-av-aftonbladet/
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8181214.ab
http://www.dn.se/nyheter/sverige/svensk-erkanner-auschwitzstolden-1.1216086http://www.kristianstadsbladet.se/inrikes/article1308758/Hogstrom-atalad-for-Auschwitzstolden.html
http://svt.se/2.84885/1.2246717/hogstrom_atalas_for_stold?lid=puff_2246717&lpos=bild
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4204461
http://www.blt.se/nyheter/karlskrona/hogstrom-atalad-for-skyltstold%282192673%29.gm
http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/493510-svensk-exnazist-erkanner-skyltstold-i-auschwitz
http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/487249-polen-svensk-exnazist-behandlas-val-i-haktet
http://leffe45.wordpress.com/2010/11/05/anders-hogstrom-i-polskt-fangelse/
http://annalenalodenius.blogspot.com/2010/11/anders-hogstrom-attalas-for.html

onsdag 24 november 2010

Ett politiskt beslut av skatteverket?

Vilken förbannad skitdag.

Nu försöker skatteverket sätta käppar i hjulet för Svenskarnas parti.

"Huvudregeln är att du ska vara folkbokförd där du är bosatt. Du anses vara bosatt där du normalt bor." står det på skatteverkets hemsida och Daniel bor i Grästorp. Hur svårt kan det vara? Ska de förbjuda honom att träffa sin familj som bor i grannkommunen?

I Sveriges radio så intervjuas centerpartisten Roger Andersson. Han tycker att det är bra att slippa konkurrensen. Han är väldigt rädd att Svenskarnas parti ska ta hans väljare. Han har även stensäkra argument för att Daniel inte bor i Grästorp. I intervjun säger han: "Det såg vi ju under valrörelsen, att det var personer som inte hade koppling till Grästorp som var aktiva här. Det finns mycket som tyder på att han inte har vistats här."

Nähä? Var det så? Hemska tanke! Att Svenskarnas parti hade hjälp av folk som bodde i grannkommunerna? Jag själv var i både Emmaboda och Mönsterås och hjälpte till med valarbetet. Det hade nog inte Roger gillat misstänker jag. Han kanske är så pass inskränkt att han aldrig lämnat Grästorps kommun för någon partiaktivitet? Jag ska nog maila honom och fråga.

"–Jag kommer givetvis att överklaga beslutet och om de tror att de kan stoppa oss med sådana här metoder så inser de inte att vi inte är ett vanligt parti, vi viker oss inte. Mandatet har SvP självklart kvar oavsett om de nu skulle lyckas få bort mig från det. Det försvårar i viss mån vårt arbete i kommunen men stoppar oss inte på något sätt, säger han och tillägger att en längre kommentar kommer publiceras på partiets hemsida." säger Daniel till Nationell.nu


Lite relevanta länkar:

http://www.nationell.nu/2010/11/24/extra-hoglund-mister-sin-plats-i-grastorp/
http://www.skatteverket.se/privat/folkbokforing.4.18e1b10334ebe8bc800039.html
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=4202266
http://nlt.se/startsidan/grastorp/1.1036335-svenskarnas-parti-ut-ur-fullmaktigehttp://nyheter24.se/nyheter/inrikes/492882-nazistpartiledaren-kastas-ut-ur-kommunfullmaktige
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2226542/svenskarnas-parti-pa-vag-ut-ur-fullmaktige
http://www.lidkopingsnytt.nu/2010/11/24/daniel-hoglund-mister-fullmaktigeplats/
http://ttela.se/start/vanersborg/1.1036384-hoglund-ut-ur-fullmaktige
http://svt.se/2.22620/1.2245142/nazistledare_pa_vag_ur_fullmaktige
http://svt.se/2.22620/1.2245142/hogerextrem_ledare_pa_vag_ur_fullmaktige?lid=senasteNytt_1765014

tisdag 23 november 2010

En död våldtäktsman är en bra våldtäktsman.

Vilken underbar dag.

Igår så skrev jag om Somaliska pirater och idag tänker jag skriva om Somaliska våldtäktsmän. Det är ett jobbigt ämne för en del inbitna mångkulturförespråkare men jag tycker att ni får bita i det sura äpplet och faktiskt läsa igenom hela inlägget innan ni kommer med med de vanliga flosklerna om att alla män är lika hemska och att det bara handlar om fattigdom och utanförskap.

Det senaste exemplet på dessa fattiga stackare som på grund av sitt utanförskap känner sig tvungen att våldta kan ni läsa om i Expressen. Eftersom vi givetvis har en "strukturell rasism" i Sverige som den här stackars unga Somaliern varit utsatt för under väldigt lång tid så är det inte första gången han våldtar någon. Utanförskapet har redan i slutet av 2004 drivit honom att våldta en svenska, då tillsammans med en grupp andra afrikaner. När han åkte fast och dömdes för DET dådet så kallades han konstigt nog för Svensk i aftonbladet i det här fallet så kallar lokalblaskan Dalademokraten honom helt enkelt för Falubo.

Men efter 2 års ungdomsvård på de svenska skattebetalarnas bekostnad så har Jassin, eller Lamin som han numera bytt namn till, ännu en gång fått nog av fattigdomen och utanförskapet och misstänks ha våldtagit en kvinna. 

Lite färsk statistik visar att år 2008 så begick invandrare 61% av våldtäkterna och om man ser till de fall som har fler än en gärningsman så står de för 82,5%. Detta är givetvis ett resultat av fattigdomen och utanförskapet ... Eller? 


Lite relevanta länkar.


http://www.dn.se/nyheter/sverige/misstankt-valdsman-tidigare-domd-1.1213895
http://folket.se/asikter/debatt/1.875428
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2225037/jennys-valdtaktsman-slog-till-igen-mot-84-aring
http://www.info14.com/2006-01-23-ungdomsvard_for_grov_valdtakt.html
http://politisktinkorrekt.info/2010/11/23/misstankt-for-valdtakt-pa-84-aring-slappt/
http://www.dalademokraten.se/sida/id/145517/
http://www.friatider.se/irakisk-gruppvaldtaktsman-slapptes-fran-forvar
http://www2.blocket.se/news?loc=0&id=233723&ca=11
http://www.realisten.se/2005/10/15/tre-rasframlingar-som-valdtog-svenska-flickor-haktade/
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.495869-misstankt-valdsman-slapptes-fri
http://ttela.se/start/mellerud/1.1033854-hovratten-friar-valdtaktsdomd
http://gd.se/nyheter/gavle/1.2517599-valdtaktsdomd-slapptes-fran-forvaret-i-gavle
http://gd.se/nyheter/slutarana/1.2517332--vi-vill-gora-stan-trygg-
Vill du engagera dig i kampen mot våldtäkterna?
Läs här hur du kan hjälpa till http://www.stoppavåldtäkterna.nu/

måndag 22 november 2010

En död pirat är en bra pirat.

Vilken underbar dag.

Idag inleddes en rättegång i Hamburg mot 10 somaliska pirater. De riskerar att dömas till flera år i fängelse för att ha kapat ett tyskt fartyg i påskas. Förr så hängde man pirater och nu belönar man dem. Att komma från ett Somalia härjat av inbördeskrig och fattigdom till ett tyskt fängelse i några år och sedan få asyl anser jag inte vara ett straff iaf.

De somaliska piraterna har på några få år skapat en mångmiljonindustri. Genom att ta fartyg och besättningar som gisslan så kan de i många fall få ut en stor lösensumma. I flera fall så har besättningsmännen skadats eller dödats.

Bilden av pirater har romantiserats genom diverse Hollywoodfilmer där de framställs som hjältar. Verkligheten är tyvärr inte så. Det enda som stämmer är att de verkar klara sig undan sina straff.

Det blir allt vanligare att handelsfartygen har vapen ombord eller hyr in beväpnade vakter. Man gör även en ändring i ruttplaneringen för att undvika farvatten där piraterna härjar.

För hittills så har EU:s flottstyrka i Indiska oceanen, där även Sverige deltar inte lyckats få slut på deras attacker genom att gripa dem. Om de nu riskerar att "straffas" med betald mat och uppehälle i några år i ett europeiskt land så lär ju inte antalet pirater minska utan snarare tvärt om. De stater vars handelsfartyg attackeras av pirater, från Somalia eller någon annanstans, bör ha rätt att utan vidare öppna eld mot dem anser jag. En död pirat är en bra pirat.



Lite relevanta artiklar.
http://www.dn.se/nyheter/varlden/forsta-piratdomen-i-usa-pa-200-ar-1.1215427http://www.dn.se/nyheter/varlden/ny-sjorovarrattegang-efter-400-ar-1.1213583
http://www.nyhetskanalen.se/1.1915740/2010/11/22/tio_pirater_i_tyska_ratten
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8083575.ab
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4196254
http://st.nu/lokalt/sundsvall/1.2495847-sundsvallsbo-spanade-efter-pirater-utanfor-somalia
http://hn.se/nyheter/falkenberg/1.1030727-piratjagarens-uppdrag-i-adenviken-ar-avslutat
http://www.sydsvenskan.se/varlden/article1289854/Miljoner-i-jackpot-for-sjopirater.html
http://svt.se/2.22584/1.2226390/sjopirater_fick_200_kilo_sedlar?lid=senasteNytt_1764882
http://gd.se/nyheter/utrikes/1.2458139-pirater-kapade-tanker

söndag 21 november 2010

Tintin åtalas för rasism?

Vilken underbar dag.

Dagens roligaste artikel är från Aftonbladet och en liknande artikel återfinns även i GP och där man kan läsa att seriefiguren Tintin ställs inför rätta för "rasism" i Belgien. I artikeln kan man läsa hur Kongofödde Bienvenu Mbutu är arg för att svarta personer framställs i albumet som "allmänt dumma och kolsvarta afrikaner."

Att folk faktiskt är lite mörkare i Kongo och att genomsnitts IQ där ligger på 73 är kanske nyheter för honom. Givetvis är inte alla så utan GENOMSNITTET, liksom att alla svenskar inte är blåögda och genomsnälla. Svenskar har för övrigt ett genomsnitt på 101 poäng. Siffrorna är tagna från boken, IQ and the Wealth of Nations, utgiven 2002, av författarna Richard Lynn och Tatu Vanhanen. Den senare av dem är för övrigt far till Finlands statsminister. Men bara för att de har en mindre IQ så betyder det inte att de faktiskt inte kan utveckla en högstående kultur.

Jag är absolut ingen expert på afrikansk kultur och deras tekniska framsteg. Det erkänner jag glatt. Men eftersom jag är väldig intresserad av att lära mig nya saker så passar jag på att be er läsare om hjälp. Kan ni upplysa mig om någon högstående afrikansk kultur, några afrikanska genialiska uppfinningar, afrikansk byggnadskonst eller klassiska afrikanska symfonier? Har de några egna varianter av Mozart, någon Michelangelo eller DaVinci? Har de några egenhändigt konstruerade skyskrapor, några Eiffeltorn eller katedraler?

Att bygga hyddor av kobajs kräver säkert också en viss ingenjörskonst men det är kanske inget att skryta om. Har ni några exempel på hur afrikaner bidragit till mänskligheten så kan ni väl skriva en kommentar?

Även i Sverige så anmäldes Tintin för några år sedan. Det kan ni läsa om här. Om Tintin döms så kommer nästa album i serien kanske att handla om hans fängelsevistelse. Om negrer kommer att framställas som genier nog där är tveksamt.

Boken av Richard Lynn och Tatu Vanhanen kan ni köpa via Arminius eller så finns även analys av boken på svenska här.

lördag 20 november 2010

"Den som är dum nog att låna ut pengar till ett kommunistland förtjänar en fet smäll."

Vilken underbar dag.

Hittade en artikel i DN idag. Samma artikel kan man även läsa i en rad andra tidningar med, bland annat här, här och här. Den handlar om hur kommunistdiktaturen Nordkorea är skyldig oss lite pengar. Med lite så menar jag 2,6 miljarder kronor. Det skulle enligt artikeln motsvara 274 kronor per svensk. Jag skulle vilja ha mina nu, tack.

"Den som är satt i skuld är icke fri." skrev Göran Persson för några år sedan. "Den som är dum nog att låna ut pengar till ett kommunistland förtjänar en fet smäll." skriver jag idag. Tyvärr så är det kanske inte direkt ett lån det handlar om i det här fallet, utan att Exportkreditnämnden har betalat Volvos och Atlas Copcos fakturor för bilar och borrutrustning som levererade på 70-talet.

Exportkreditnämnden (EKN), som fungerar som ett statligt kreditförsäkringsbolag för svenska exportföretag, har tagit över skulderna. Volvo och Atlas Copco har fått betalt med våra skattepengar och Nordkorea är nu skyldig, med all ränta, det svenska folket 2,6 miljarder. Pengar som vi nog aldrig kommer att få se. Vi skulle behöva ett Baltic inkasso på internationell nivå...

Man ska betala sina skulder. Det är en hederssak. Sånt gör man bara.

Dagens citat: G.P. "Den som är satt i skuld är icke fri."

fredag 19 november 2010

Har facket spelat ut sin roll?

Har facket spelat ut sin roll?

De olika svenska fackförbunden tappar fler och fler av sina medlemmar. Dagens unga arbetare ser, med all rätt, inte fördelarna med att vara med i ett fackförbund när det inte leder till ekonomiska och politiska vinster för medlemmarna. När dessutom både medlemsavgifter och a-kassaavgifter höjs så flyr de som har det ekonomiskt svårt fackförbunden i allt snabbare takt. De senaste årens skandaler med porrklubbsbesök, stora spritinköp och hur det fifflats med lägenheter gör inte heller att medlemmarna väljer att stanna kvar.

Om fackförbunden ändå istället för att engagera sig i kostsamma politiska valrörelser till stöd för ett parti som många av deras medlemmar inte röstar på, eller delta i slösaktiga utomfackliga projekt och upprätthållandet av en jättelik maktstruktur som mer eller mindre skapar en korrumperad kultur hos fackpamparna, hade fokuserat på att företräda sina medlemmars intressen.

Men hur agerar då fackförbunden för att visa att de värnar om sina medlemmar och minsann gör något vettigt av medlemsavgifterna? Jo, det senaste genidraget från ett fackförbunds sida var Transportarbetarförbundet som skänker 300 000kr av förbundets pengar till tidskriften Expo.

Expo för även samtal med bland annat IF Metall, Byggnads och ett antal andra LO-förbund om fler generösa bidrag enligt Expos ”utbildningschef” Alexander Bengtsson. Expo är en organisation som ägnar sig åt kartläggning och åsiktsregistrering av människor som de anser vara högerextrema. Bland sina anställda har de haft flera grovt kriminella individer som dömts för bland annat mordhot och mordbränder. Det är ingenting som jag brukar förknippa med seriös journalistik.

Fackförbunden säger sig representera den svenska arbetaren men det verkar som om deras solidaritet oftast bara omfattar de med en annan bakgrund än just svensk. Fackförbundet SAC, som är ett syndikalistiskt fackförbund med väldokumenterade kopplingar till extremvänstern, organiserar bland annat illegala invandrare och använder sig av vissa fall av maffialiknande metoder för att få igenom sina krav på arbetsgivare.

Fackförbunden säger sig arbeta för högre löner för sina medlemmar men det är konstigt nog de olika förbundens ordföranden som alltid får den högsta löneförhöjningen. De sitter med miljoner i årslön och medverkar samtidigt till lönedumpning för förbundens få återstående medlemmar.
Hur mitt eget gamla fackförbund SEKO sjöfolk nu har förhandlat bort upp till 75% av jobben till sjöss på vissa rederier till förmån för låglönebesättningar är också väldigt sorgligt att se.

Så har facket då spelat ut sin roll?
Facken var bra i slutet av 1800-talet när Sverige industrialiserades och reglerna mellan arbetare och arbetsgivare gjordes upp. De gjorde de ett utmärkt jobb fram tills mitten av 1900-talet ungefär. Men nu när det finns lagar som reglerar arbetstid, barnarbete, anställningsskydd, arbetsmiljö och semester, vad ska facket då syssla med? Att dessa lagar har kommit till är till stor del tack vare fackförbunden, det kan man inte förneka, men de kan inte fortsätta leva vidare på gamla meriter. Löneförhandlingar kan skötas antingen mellan arbetsgivaren och de anställda utan fackets medverkan och i värsta fall så får staten gå in och representera de anställda.

Att dessutom fackförbunden idag lägger sig i sina medlemmars politiska engagemang vilket i många fall resulterar i uteslutning är helt åt helvete fel och att de till stor del ekonomiskt stödjer Socialdemokraterna trots att deras medlemmar i inte vill göra det är lika fel.

Facket? Fuck it! Har du inte gått ur redan så gör det nu. För så länge fackförbunden spenderar medlemmarnas pengar på miljonlöner åt cheferna, så länge de tar in papperslösa invandrare som medlemmar, så länge de inte accepterar åsiktsfriheten och så länge de aktivt arbetar mot nationalism så bör vi inte bidra med en enda krona åt deras verksamhet.

Dagens bild är från min gode vän P.



Relevanta länkar:
http://www.realisten.se/2010/06/09/syndikalister-hotar-foretagare
http://www.realisten.se/2010/07/13/staten-och-lo-medverkar-till-lonedumpning
http://www.realisten.se/2008/09/08/facket-till-stod-for-illegala-invandrare
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/samarbete-ska-ge-facklig-framgang_3533467.svd
http://www.nationell.nu/2010/11/17/transport-skanker-300-000-kronor-till-expo
http://politisktinkorrekt.info/2010/10/14/fackforbund-eller-asiktspoliser-tva-aktuella-fall/comment-page-2
http://www.friatider.se/byggarbetare-rostade-sd
http://www.friatider.se/lagsta-loneokningarna-i-modern-tid
http://www.friatider.se/uteslots-efter-16-ars-medlemskap-i-facket

torsdag 18 november 2010

Neither snow nor rain nor heat nor gloom of night stays these messengers of truth...

Vilken underbar dag.

Eller vilken underbar jävla morgon snarare. Var ute ett par timmar för att dela ut flygblad. Dels flygbladen från Salemfonden och dels Svenskarnas partis egna flygblad som uppmanar till ett deltagande i manifestationen den 11 december. Vädret var ingen höjdare. Duggregn, dimma och precis någon plusgrad. Men efter 10 år som nationalist så har man delat ut en del flygblad i både solsken och snöstorm. Man blir härdad.
Det finns ju dock enklare sätt att sprida informationen. Om ni klickar på länken nedan så kan ni se en liten film som bättre förklarar vad flygbladet handlar om. http://www.salemfonden.info/2010/11/01/informationsfilm-infor-salem-2010

Efter att du sett filmen så fråga dig själv vad du har gjort för att sprida informationen om manifestationen i Salem. Har du inte hjälpt till än så är det hög tid att göra det nu. Det är är en sån enkel sak att göra. Du kan beställa en bunt flygblad och dela ut, du kan berätta för dina vänner om varför vi samlas den 11 december för att protestera, du kan sätta in 100 kr så att de har råd att trycka fler flygblad eller gör det enkelt för dig och bara lägga upp länken till filmen på facebook...

Huvudsaken är att du gör någonting. Gör du ingenting så ger du ditt tysta godkännande till allt det våldet som dagligen drabbar svenskar. Gör du ingenting så är risken stor att ingen annan gör någonting heller den dagen det drabbar dig själv. Låt inte de onda krafterna i samhället vinna. Gå med oss den 11 december och visa att du inte accepterar det som sker.



Vi ses i Salem den 11 december.

onsdag 17 november 2010

Vad säger lagen?

Vilken underbar dag.

Hittade två intressanta och motsägelsefulla artiklar idag. Båda två handlar om det rättsliga efterspelet till två andra artiklar som publicerats på nätet. En i nättidningen Realisten.se och en på Svenska motståndsrörelsens hemsida, patriot.nu. De båda kommenterade och anmälda artiklarna kan ni läsa här och här. Eftersom folk är väldigt duktiga på att skriva kommentarer till olika artiklar på internet så kan det vara bra att veta vad som gäller.

Tydligen så är även JK lite förvirrad när det kommer till vad som gäller kommentarfunktionerna. Angående de två anmälda artiklarna kan man läsa:
(att) ”JK beslut att lägga ned förundersökningen beror på att myndigheten gör bedömningen att Realistens kommentarfunktion inte uppfyller kraven för att omfattas av yttrandefrihetsgrundlagen och att det därmed inte kan röra sig om yttrandefrihetsbrott.” skriver expo.
”Kommentarerna till en artikel på sajten Patriot.nu kan innebära att ansvarige utgivaren fälls för hets mot folkgrupp. JK har beslutat att åtal ska väckas.” skriver DN i sin artikel.

Hur tusan kan det skilja sig så pass mycket? Jag hoppas att även utredningen mot Patriot.nu blir nerlagd. Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (1998:112) gäller inte tjänster som skyddas av tryckfrihetsförordningen eller yttrandefrihetsgrundlagen, det vill säga om tjänsten till exempel har en registrerad ansvarig utgivare.
Yttrandefriheten är något av det bästa vi har kvar i det här landet. Dagens nyheter har en bra taktik för att motverka ”rasistiska kommentarer” till sina artiklar. Så här skriver de: ”Det betyder att vi stänger kommentarfunktionen helt på artiklar som vi erfarenhetsmässigt vet lockar fram rasistiska kommentarer. Till exempel artiklar om eller relaterade till invandring.” Det är ju ett lysande sätt att hindra folk från att säga vad de tycker.


På min blogg så är jag tyvärr tvungen att radera "olagliga" kommentarer så fort jag hittar dem så uppför er annars ändrar jag så kommentarerna blir granskade innan de läggs upp.

Dagens citat: Det är inte ofta Mr Bean talar men skådespelaren Rowan Atkinson har sagt en lysande sak om yttrandefrihet.

"Friheten att kritisera idéer – vilken idé som helst, även om de är uppriktigt hållna övertygelser – är en av de fundamentala friheterna i samhället. Och lagen som försöker säga att du kan kritisera eller förlöjliga idéer så länge de inte är religiösa idéer är sannerligen en väldigt egendomlig lag. Det visar på främjandet av idén att det bör finnas en rätt att inte bli förolämpad. Men enligt min åsikt är rätten att driva med något mycket viktigare för ett samhälle än rätten att inte bli förlöjligad, eftersom det första är frihet och det senare förtryck."

tisdag 16 november 2010

Jag vill ha en tidig julklapp...

Vilken underbar dag.

Det känns som om det är dags för något nytt. Min gamla träningsbänk börjar bli ostadig, proteinpulvret är snart slut och jag behöver mer vikter. Kanske ska köpa en tidig julklapp till sig själv?

Gå in via länken nedan och ange "julklappar2010" som kod när du beställer så får du 50 spänns rabatt om du beställer för över 500 kr. Detta gäller speciellt P. som tycker att jag säljer ut min själ varenda gång jag delar med mig av något tips där han kan spara pengar...

måndag 15 november 2010

Flykting här, flykting där, flykting fucking everywhere....Del II

Vilken underbar dag.

Ännu flera ”flyktingar” kommer till Oscarshamn. Förra veckan skrev Barometern att ett 40-tal asylsökande ska förläggas i Kristdala och idag kan man läsa hur det ska bli ett 50tal i Kristinebergsområdet i Oskarshamn. Det blir bara fler och fler. På senaste tiden så har dessa asylturister till stor del bestått av zigenare från balkan. På vilket sätt de skulle ha flyktingstatus och att Sverige är det första EU-land de kommer till och är för mig obegripligt.

I Barometerns artikel så berättar Lars Borgemo, enhetschef vid Migrationsverket i Högsby att det är gratis att hjälpa dessa flyktingar för kommunen. ”Enligt Borgemo kommer inte anläggningsboendet att belasta kommunens kassa på något vis eftersom det är Migrationsverket som står för alla kostnader.”

Att oscarshamnsborna och alla andra svenskar likväl få betala för dessa ”flyktingar” med sina skattepengar verkar han inte bry sig om. Ingenting är gratis när det gäller att ta emot flyktingar hur gärna folk vill att det ska vara så. Alltid är det någon som får betala i slutändan. "migrationsverket betalar" och "det kostar inte kommunen en krona" är argument som vi hört förr och det är samma genomskinliga bluff då som nu. Det är och förblir de svenska skattebetalarna som får stå för notan. Jag börjar bli jävligt trött på det.

Jag har tidigare skrivit om flyktingförläggningarna i både Oscarshamn och ute på Öland. De inläggen kan ni läsa här, här, här och här. Det börjar bli tjatigt nu.


Dagens citat: Bara för att det är så jävla dumt sagt av Borgemo.
"...kommer inte anläggningsboendet att belasta kommunens kassa på något vis eftersom det är Migrationsverket som står för alla kostnader.”

söndag 14 november 2010

Bye bye Mona...

Vilken underbar dag.

Mona Sahlin avgår...

Det är fullständigt lysande i vissa avseenden men katastrofalt i andra. Mona är en av de politiker som är ytterst ansvariga för den horribla invandringspolitik som förts de senaste åren. Hon är politikerföraktet personifierat tack vare sina fiffelskandaler och kreditkortsaffärer. Det och hennes fjäskande för invandrargrupper gav henne öknamnen Toblerone-Mona och Mona Muslim bland annat. Hon har ofrivilligt varit nationalismens bästa valarbetare genom sin inkompetens.

Under flygbladsutdelningar innan valet så talade jag med en mängd människor. När de frågade varför de skulle rösta på just mig och Svenskarnas parti så svarade jag: "För att om vi får Mona Sahlin som statsminister så kommer det här landet att gå helt åt helvete." Inte någon, inte en enda, av de som jag talade med sade emot. Monas var så impopulär att det gynnade oss.

Nu är hon borta och det kanske blir bättre. Vi får väl se vem som efterträder henne. Man vet vad man har men inte vad man får. Min röst hamnar på att Nasim Malik får efterträda henne. Han kommer nog att göra ett minst lika bra jobb för nationalismen. 

Bilden är lånad från Thoralf Alfssons blogg. Den säger mer än tusen ord. Även DN,
Realisten och Fria Tider skriver om hennes avgång och det diskuteras på Nordisk.nu


Dagens citat: W. var här en runda och vi talade som vanligt om allt...
Jag: -"W., är du glöggen eller Baccardin i er grogg?"
W. -"Det är jag som är glöggen, hon är ju starkare än mig."

lördag 13 november 2010

"Ensamkommande flyktingbarn"...

Vilken underbar dag.

Lever DU i en liten bubbla, avskiljd ifrån verkligheten där mångkulturen bra och allting är rosa ludd? Tillåt mig att ge dig lite omskakande läsning...

Ibland krävs det så lite för att göra mig arg. Idag hittade jag en artikel i Sydsvenskan om det senaste hemska fenomenet som har drabbat vårt korkade folk, ”Ensamkommande flyktingbarn”. Även Fria tider skriver om det. I många av fallen stämmer bara ”ensamkommande” in då det varken rör sig om flyktingar eller några barn. Om de slänger bort sina pass så kan de ljuga ihop en ny ålder och identitet.

Det systematiska utnyttjandet av vår gästfrihet och medmänsklighet gör mig givetvis förbannad. Dels på de ”flyktingar” som sätter det i system men mer på vårt korkade svenska folk som blir utnyttjade gång på gång. Och ändå står där som en korkad Oliver Twist och säger ”Please, sir, can I have some more? (”ensamkommande flyktingbarn” i det här fallet).

Arg är nog ett för snällt ord. Vansinnig eller rasande tror jag passar bättre. Hur fan kan vi vara så dumma att vi inte ser igenom bluffen?

Hur som helst var det inte de ”ensamkommande flyktingbarnen” i sig som artikeln handlade om utan hur de ska integreras i samhället. I Lund ska ”barnen” få lära sig kampsport. Detta måste vara ett genidrag utan dess like. ”De får ett startpaket med träningsdräkt, bälte, väska och lite andra saker. De får medlemsavgiften betald för ett år,” kan man läsa i artikeln. Någon som hört talas om att de ger Svenska barn en sån här gåva?

Sen så är jag jävligt skeptisk till att det är så smart att ge dessa ”barn” utbildning i kampsport. En snabb sökning på nätet visar en mängd artiklar om hur de beter sig på sina boenden för just ”ensamkommande flyktingbarn”...


I Härnösand slåss barnen på sitt boende.

I Lund fick piketpolisen tillkallas för att avväpna ett "barn".
I Trelleborg tänder "barnen" eld på sitt boende.
Tänder eld på sitt boende gör de även i Teckomatorp...
...och i Filipstad.
I Sveg är det "konflikter" mellan "barnen" och personalen.
Här hemma i Småland så är det bara våldtäkter och ute på Öland så är det "konflikter" mellan "barnen".


Om man nu dessutom vill utbilda dessa "barn" i kampsport, hur tror ni då att morgondagens artiklar kommer att se ut? Jag hoppas att ni är nöjda med de politiker som ni röstat fram. Det är nämligen de som står där och ber om ännu fler "barn" att ta hand om. DE ber och DU betalar.


Behöver jag nämna att Svenskarnas parti är för ett totalstopp av dessa "flyktingar"? Gå med du också. Klicka på länken och ansök om medlemskap redan idag. Tillsammans kan vi göra skillnad. http://www.svenskarnasparti.se/blimedlem

The time has come, the Walrus said, to talk of many things...

Vilken underbar dag.


Jag spenderade gårdagskvällen hos J&S och deras flock av små troll. Det var jävligt trevligt. Småtroll är lätta att muta med godis.

Rubriken är från en gammal dikt som heter "The Walrus and The Carpenter" av Lewis Carroll. Jag gillar den faktiskt. Men som rubriken lyder så talade vi om många saker. J. har många bra idéer som vanligt. Bra idéer och roliga anekdoter. Alla kommer nog inte riktigt att gilla hans planer. Men det är SLUTRESULTATET som är det viktiga. Jag tror på honom och att det kan bli jävligt bra. Hans förra projekt fick avsett resultat.

Han firade sitt truckkort igår. Det känns tryggt. Men han hade tydligen också en instruktör av det rätta virket. J. firade med whisky och jag smakade faktiskt en tesked. Det är andra gången på ett år som jag gör det. Efter valet tog jag en stor whisky också, men det är fan allt jag druckit sedan den 18 november förra året.



J. har som sagt många bra idéer. Jag råkade nog lova att försöka hjälpa till lite med mitt skrivande. Vi får se om det går. Jag har ju tid över just nu iaf.

Jag var förresten och handlade igår med S. och E. också. Skulle bara köpa några citroner... Kom hem med två fulla matkassar för 800 spänn. Varför blir det alltid så här?


Dagens citat: Det finns så mycket roligt från gårdagen att skriva. Men här talar J., kanske inte helt nykter, om svunna tider och händelser i det förgångna...
”Röda, blå eller gröna, Pittbull eller pannkakor. De är alla lika.”

fredag 12 november 2010

Inte helt oväntat…

Vilken underbar dag.

"Flyktingarna" på Öland fortsätter att shoppa på sitt säregna sätt. I Barometern kan man läsa en artikel om hur "På Netto var det en pappa som stal varor för cirka 700 kronor, men försökte skylla på sina barn när han blev avslöjad. Pappan greps och förhördes sedan av polis. På ICA var det två kvinnor som med hjälp av sina barn lyckades få ut två fulla vagnar med varor till ett "betydande" värde, enligt polisen. Även de kvinnorna greps när polisen hunnit ifatt dem."

Så långt är det ju absolut inget som tyder på att det är "flyktingar" eller hur? Men eftersom det inte är någon vanlig händelse på lilla Öland så snokade jag vidare. På 2 minuter så hittade jag en annan artikel om hur det visar sig vara just "flyktingarna" från den närbelägna Lundegårds camping i båda fallen.

Detta är ju ett ämne som jag bloggat om flera gånger tidigare...
Om "flyktingarnas" tidigare shoppingrundor kan du läsa här, om deras arrogans här och här om fler flyktingförläggningar. På Facebook finns det redan en grupp som heter "Ytterligare asylsökande till Öland - Nej tack".


I Östran kan man läsa om hur dessa "flyktingar" tyvärr inte avvisas redan vid gränsen och hur flera av dem "avvikit" när det stått klart att de inte får uppehållstillstånd. Och i Barometern kan man också läsa hur "flyktingarna" flyttas runt mellan olika boende på olika campingar.

Är det någon mer än jag som tröttnat på detta utnyttjande av våran gästfrihet? Är det någon mer än jag som tröttnat på att skattepengar i allt större utsträckning går till att försörja dessa turister? För det är just turister de är snarare än flyktingar.
Vill du hjälpa till att ändra på detta trams? Engagera dig du också. Det finns massor som just du kan hjälpa till med. Läs mer på http://www.svenskarnasparti.se/hjalp-till

                                                                                               (Foto: Realisten.se)

torsdag 11 november 2010

Terrorist or Dreamer

Vilken underbar dag.

Hittade en låt på datorn som jag inte visste att jag hade. En av de bästa jag hört på länge. En låt som får en att tänka. Vem avgör vilka som är terrorister eller frihetskämpar?

Man kan nästan varje dag läsa i tidningarna om "terrordåd" eller "terrorister". Hur många döda och skadade, om skräck och rädsla som de sprider. Man får väldigt sällan eller aldrig läsa varför de utför dessa saker. Hur "terroristerna" är villiga att riskera sina egna liv för något som de tror på. Saker som frihet, självständighet, rättvisa och en chans att få leva i fred. Det är saker som de kämpar och dör för men det skrivs sällan eller aldrig i tidningarna.

Medias makt är oerhörd. Vilka är det som avgör om någon är en frihetskämpe eller terrorist? Vilka är det som avgör hur deras handlingar ska ses? Jo, givetvis massmedia för att folk är för dumma för att tänka själva.

Har ni någonsin läst om hur terrorstämplade HAMAS driver skolor och sjukhus samtidigt som de skjuter raketer mot Israel? Eller har ni läst varför ETA eller IRA utförde bombdåd? Vem skriver om deras syn på händelserna? Har ni läst om hur Nelson Mandela bedrev en sabotagekampanj mot både militära och civila mål och han planerade ett fullskaligt gerillakrig för att nå sina mål? Eller varför Bobby Sands dog av hungerstrejk i fängelset? Vilka är terrorister och vilka är frihetskämpar egentligen?

Medias makt är som sagt oerhörd. Vilka är det som bestämmer vad som ska skrivas i tidningen? Aftonbladet har publicerat ett par artiklar där de granskar den största mediaaktören i Sverige. De kan du läsa här och här.

Vill man hitta sanningen så får man leta på egen hand. Ett par rader från låten jag hittade. Lyssna på den. Tänk på de som ger sina liv för frihet, för självständighet och oberoende, för rättvisa och ändå kallas för "terrorister".

"...They said he was a rebel then, and he's a hero now.
In '66 this country sang the praises of the dead,
We didn't call them rebels then we used 'patriot' instead,
On every household TV screen we saw how hard they fought,
How they spilled their life's blood, and how freedom had been bought."

Dagens låt:Gary Og - Terrorist or Dreamer, den kan höras här.

onsdag 10 november 2010

Flykting här, flykting där, flykting fucking everywhere....

Vilken underbar dag.

Sov till kl 14. Det är underbart att vara ledig. Har tagit en snabb promenad till affären, gymmat och får äntligen dricka kaffe i lugn och ro. Nationell idag låg i brevlåda också. Det är inte mitt partis tidning men jag gillar den.

Läser Barometern på nätet och hittar ännu fler artiklar om hur det ska förläggas asylturister runt om i Småland. Först i Kristdala och nu senast i Järnforsen. Andra sidor skriver om hur det verkar se likadant ut i resten av landet.

Webbloggen Politisktinkorrekt.info skriver om Boden och Lund.

Realisten.se skriver om Lysekil och High Chaparral utanför Gnosjö.

Friatider.se skriver om hur det delas ut frikostiga bidrag till de nyanlända. Den artkeln kan ni läsa här.

Alla artiklarna går att kommentera och det ser inte ut som folk i allmänhet är speciellt förtjusta. Hur fan kan staten fortsätta att släppa in dessa asylturister som inte har några giltiga skäl att få stanna här? Skicka hem dem redan vid gränsen. Varför ska vi betala deras uppehälle under de månader det tar att utreda deras ärenden och komma fram till att de inte får stanna? Har de råd att ta sig hit så har de fan råd att betala för mat och husrum också.

Dessutom så kan man läsa i Barometerns artikel om den nya flyktingförläggningen i Järnforsen att "i Järnforsen finns chansen för flera flyktingar att få praktikplatser och jobb."
Vad fan? Varför ska flyktingarna ha arbete eller praktikplatser? De är väl flyktingar och inte arbetskraftsinvandring? Vi har en konstant bostadsbrist och en arbetslöshet på över 25% bland ungdomar. Finns det inte några svenska ungdomar som skulle bli glada över att bli erbjuden en ledig bostad och ett arbete eller en praktikplats? Varför ska man sätta "flyktingars" behov före det egna folkets? Det är inte humanism, det är fan bara korkat.

Jag har tidigare skrivit om hur migrationsverket i panik förlägger flyktingar på campingar ute på Öland och hur en del av dessa ”flyktingar” gör när de är på shoppingtur. Det inlägget kan ni läsa här.

Dagens citat: Bara för att det är så jävla korkat skrivet så får det bli utdraget ur Barometerns artikel.
"i Järnforsen finns chansen för flera flyktingar att få praktikplatser och jobb."

tisdag 9 november 2010

Äntligen hemma.

Vilken underbar dag.

Äntligen hemma. Underbart att få sova länge och dricka riktigt kaffe. Ett berg av post att gå igenom väntade mig. Har gymmat, städat och Perstein har klippt mig.

Vi har ett gym i kvarterslokalen så jag får väl se om man kanske kan börja träna där istället. Billigt och bra om inte annat.

Imorgon blir det en promenad till affären iaf och att röja ur garderoberna. Får en inneboende på söndag. Det ska bli kul som fan.


Dagens citat: Kanin (Nalle Puh)
Att kunna stava är inte det viktigaste. Vissa dagar har det ingen betydelse alls om man kan stava till tisdag.

måndag 8 november 2010

Äntligen...

Vilken underbar dag.

Frihet...

I like it.

Dagens låt:CCR - Up around the bend.

"There's a place up ahead and I'm goin' just as fast as my feet can fly
Come away, come away if you're goin', leave the sinkin' ship behind.

Come on the risin' wind, we're goin' up around the bend.

Ooh!
Bring a song and a smile for the banjo, better get while the gettin's good,
Hitch a ride to the end of the highway where the neons turn to wood."

lördag 6 november 2010

Ett ljus i novembermörkret.

Vilken underbar dag.

Vi ligger fortfarande i Lubeck och i morse låg dimman tät över floden. Det är höst nu. Kallare i luften och fortfarande varmare i vattnet.

Idag tänder jag ett ljus. Det är den 6:e november. Gustav II Adolfs dödsdag. Han är en av de stora svenska kungarna. Tyskarna kallade honom Lejonet från norden. Segraren vid Wallhof, Lech och Breitenfeld.

Han grundlade Göteborg och många andra städer, förbättrade rättegångssystemet och upprättade hovrätterna, förenklade skatteväsendet och grundade universitet. Han moderniserade dåtidens krigföring och han vidgade riket med Livland och delar av Pommern.



Han var en av våra mest beundransvärda monarker och han stupade vid Lützen när han ledde den svenska armén till seger, endast 37 år gammal. Så därför tänder jag ett ljus idag. För att hedra hans minne. För att hedra alla deras minnen som stupat på Sveriges slagfält. Må deras minne leva vidare långt efter att ljuset brunnit ut.


Dagens citat och Gustav II Adolfs valspråk: "Gott mit uns"

fredag 5 november 2010

Lasermannen, Laserturken eller bara statistik…

Vilken underbar dag.
Ingen har väl kunnat missa ”Laserturken”, Mohamad Kassem Fadi, som gör bort sig i en intervju i norsk TV. Mohamad berättar för reportern att han tänker mörda ”Lasermannen” efter att först ha stympat honom och därefter tänker han mörda alla förmodade svenskar med samma efternamn.
Här kan ni se videon med honom ifall ni har missat den. Det finns till och med en facebookgrupp för hans fans. Han är kanske ingen direkt förebild om man läser lite artiklar om hans bakgrund här och här. Dagens bild är lånad från facebookgruppen.



Men för att vara allvarlig en stund. Vilka tror ni på allvar går runt och mördar folk i Malmö? Om vi bortser från herr Fadis och medias fantasifoster, ”den nya lasermannen”, som vi faktiskt inte vet om han/hon/den är svensk eller inte. Hur gör man för att ta reda på vilka som mördar andra människor i Malmö? Vi får utgå ifrån de domar som finns i tingsrätten givetvis.

Det har nämligen nättidningen Realisten gjort i en lysande artikel. De har granskat domar från åren 2007, 2008, 2009 samt de tre första kvartalen 2010. Det borde ju ge en relevant bild av den mångkulturella staden. Realisten har tittat på tre kategorier av åtal nämligen MORD, FÖRSÖK TILL MORD och FÖRSÖK TILL DRÅP. Ur artikeln:
”5 av 8 dömda för mord är invandrare
10 av 10 dömda för försök till mord är invandrare
2 av 2 dömda för försök till dråp är invandrare
Sammanlagt har alltså 17 av 20 dömda för dödligt våld eller försök därtill i Malmö under de senaste åren varit invandrare.”

Dessutom så har även tidigare gjorts en granskning av domarna för vapenbrott i Malmö tingsrätt vilket gav ett liknande resultat. Ur den artikeln som kan läsas här och mitt blogginlägg om det här.
”I 20 av 23 mål vid Malmö tingsrätt de första nio månaderna i år där åtal väckts för vapenbrott har någon även dömts för nämnda brott. Av dessa 20 individer är 15 invandrare.”

Sååå… Om nu ”Laserturken” bestämmer sig för att göra allvar av sina hot och döda alla med samma namn som ”lasermannen” så är risken att han får en hel del att göra då Muhammed är ett av de vanligaste namnen i Malmö. Lycka till, Mohamad Kassem Fadi.


Dagens citat: Från Mohamad Kassem Fadi.
”Jag ska göra kaos med honom.”

torsdag 4 november 2010

Det är en sån där dag idag.

Vilken underbar dag.

Det är en sån där dag idag. Uttråkad. Letar efter något att skriva men hittar inget roligt. Hittar inget att irritera mig på heller för den delen. Tydligen så har herr Cainers föräldrar tröttnat på att läsa om politik i min blogg. Men eftersom vi legat stilla här snart 14 dagar så händer det inte så mycket roligt...

Har träningsvärk. Det är bra. Det är nyttigt. Då känns det som man gjort något. Kaparen var förbi här igår och lånade en skiva som han kunde träna till i gymmet.
Jag gav honom en som jag blev pålurad av Perstein för många år sedan. Jag gjorde 10 veckor på en tankbåt med den som enda musik i gymmet.

Jag gillar den faktiskt och den är inte så illa att träna till. Rebel Hell - To hell with honour heter den och kan köpas här. Han har inte sagt något om min musiksmak iaf...

T. frågade för övrigt om jag inte kommer att sakna det här dårhuset när jag slutar.
Jag har funderat på det. Det är nog inte mycket som jag kommer att sakna här. Visst, en del roliga jävlar finns det här ombord. Men det jag kommer att sakna mest fick vi idag, Jannes pannkakor. Det är inte mycket som slår dem. Det är nog den bästa kock jag seglat med och det jag kommer att sakna mest.

Läste en artikel om hur de nu på vissa (svenskflaggade) båtar har ersatt 75% av befälen med TAPare, dvs oftast filipinare. Jag undrar hur lång tid det tar innan de gör det här med. TAPavtalet är ett helvete för svensk sjöfart och jag anser att det är en konsekvens av regeringens tafatta och efterblivna sjöfartspolitik. Orkar inte ens bli arg på det idag.


Dagens låt: "Sean South of Garryowen"

"No more will he hear the seagull's cry over the murmurring Shannon tide. For he fell beneath a Northern sky, brave O´Hanlon by his side. They have gone to join that gallant band of Plunkett, Pearse and Tone. A martyr for old Ireland, Sean South from Garryowen."

A call to arms...

Vilken underbar dag.

Jag läste ett blogginlägg idag. Lysande skrivet. Där fanns en speciell mening som jag fastnade för. "Huvudsaken är att få folk ur sina soffor och in i rörelsen."

Jag blir så trött på gnällspikar som bara sitter hemma i soffan och tjatar om hur dåligt det är med invandring. Men det är samma gnällspikar vars lathet har skapat den här situationen. Vi måste engagera mer folk i våra organisationer. Det handlar inte bara om partiet jag är med i utan även om andra. Vi måste få med folk för att kunna fortsätta att växa.

Det bästa hade ju givetvis varit om alla anslöt sig till Svenskarnas parti men alla gillar ju olika, eller hur?
Nätverken av fria nationalister är då ett bra system för de kan samla många av dem som inte kan, vill, vågar eller sympatiserar med någon av de andra nationella organisationerna eller partierna men dessa nätverk hjälper samtidigt till oerhört mycket med att sprida det nationella budskapet.

Det viktiga är inte i vilket namn du gör det utan det viktiga är att du gör det och att du gör det för ditt folk.

Ett lysande blogginlägg om hur och varför du ska göra det. Så ta dig i kragen. Ansök om medlemskap redan idag här eller starta ditt eget nätverk. Sitt för fan inta bara kvar framför din dator och läs blogginlägg.



Dagens citat: R.J.M.
"Ten hearts, one beat. One hundred hearts, one beat. Ten thousand hearts, one beat. We are born to fight and to die and to continue the flow, The flow of our people. Onward we will go, onward to the stars high above the mud, the mud of yellow, black, and brown. So kinsmen, duty calls. The future is now.

Citatet och rubriken är från Robert Mathews tal den 4:e september, 1983.
Talet ligger för övrigt på youtube.

måndag 1 november 2010

Vill du ha ett jobb? 56 000 kr i månaden, med fria resor, inget krav på din kompetens, eller närvaro, eller på att du måste prestera något?

Vilken underbar dag.

Vill du ha ett jobb där du får 56 000 kr i månaden, med fria resor, inget krav på din kompetens, eller närvaro, eller på att du måste prestera något? Du behöver fan inte ens vara nykter eller drogfri heller. Det sker ingen som helst kontroller. Anställningstiden är 4 år åt gången men har du tur blir det förlängt.

Det enda du behöver oroa dig för är tydligen att folk inte ska ta dig på allvar på grund av din höga lön.

Det är bara att bli riksdagsledamot. Här har vi en artikel av en kommunist som verkligen har koll på läget. Hon vill sänka riksdagsledamöternas löner. Men inte för att de suger ut folkets skattepengar. Nej, hon tror att folk inte tar dem på allvar när de har så höga löner. "Det handlar om trovärdighet" skriver hon.

Trovärdighet, my ass. När jag ser var mina skattepengar läggs så blir jag bara förbannad. Jag har inget som helst förtroende för ett sånt system. Ställ krav på dem som ska bestämma över oss. Det ska fan krävas lite kompetens för att styra ett land.

I mitt yrke så krävs det 3(eller 4)år på högskolan med godkänt i ett antal kurser för att få köra båt. Vart 5 år måste man gå en ny kurs för att få behålla en del av sina behörigheter. Vi får inte dricka eller knarka och det görs regelbundna drogtester. Vi måste faktiskt vara på arbetet och prestera något för att få vår lön. Och lönen? Det är en tredjedel av vad de tjänar. Men jag får vara glad att jag kanske är "trovärdig" tack vare lönen...


Dagens citat: "Det handlar om trovärdighet"