torsdag 30 december 2010

Svenska terrorister inte speciellt svenska.

Vilken underbar dag.

Det är nog ingen som har missat hur tidningarna skriker ut att 3 svenskar försökte att utföra ett bombdåd i Köpenhamn. Hur många tror på allvar att det är svenskar det handlar om? Någon? Inte? Trodde inte det heller.

Det rör sig givetvis om invandrade muslimer. Så fort de har fått ett svenskt medborgarskap så är de givetvis svenskar i Aftonbladets ögon.

Men det är rätt konstigt. I vanliga fall så brukar "experterna" i Aftonbladet hävda att det finns inga svenskar och vi är alla invandrare. Så med den logiken är det alltså invandrare som försökte spränga människor i Köpenhamn? Men ändå så kallar de terroristerna för svenskar i sina artiklar. Finns svenskarna nu då? Jag blir förvirrad.

De gripna heter enligt politisktinkorrekt.info helt vanliga svenska namn som:
* Mounir Dhahri
* Omar Abdalla Aboelazm
* A Salman
* Munir Awad

Jag skrev tidigare ett inlägg om vem som är ansvarig för självmordsbombares idioti. Det syftade på Taimour Abdulwahabs missöde i Stockholm i mitten av december men samma resonemang är relevant här.

"Det slutgiltiga ansvaret för det här vansinnesdådet ligger fortfarande på den individ som utförde dådet men det finns även andra som bör ha del i skulden. Men jag anser att regeringens invandrings- och säkerhetspolitik har en stor del av ansvaret. Enligt det brev som SÄPO fick innan dådet så är Sveriges deltagande i Afghanistan en av anledningarna till det och Sveriges generösa invandringspolitik är anledningen till att den här individen befann sig här. Dessutom så får vi ju den fantastiska möjligheten att njuta av Lars Vilks alster."


Jag tror att det är dags att börja sända hem en stor del av invandrarna så slipper vi framtida "svenska" terrordåd.




Relevanta artiklar: Realisten, Nationell.nu, DN, DN, DN, Fria tider

onsdag 29 december 2010

Att stjäla någons gudar.

Vilken underbar dag.

Hesperus är aftonstjärnan. Han var son till Aurora, gryningsgudinnan, i den grekiska mytologin. Hans bror var Eosphorus, morgonstjärnan. Båda namnen syftar på planeten Venus vilket grekerna trodde var två olika himlakroppar.

Romarna gillade det och knyckte det mesta. Skillnaden var att de kallade honom Vesper i sin mytologi. Hans bror kallade de för ljusbringaren, på latin Lucifer.

Mytologi är rätt lustigt. Jag är inte speciellt troende. Jag gick ur kyrkan för ett par år sedan. Inte för att jag slutat att tro utan för att de lät homofiler gifta sig där. Japp, så intolerant är jag. Jag kan dock inte förstå VARFÖR de vill gifta sig i ett tempel för en religion som vill stena dem i sin heliga skrift.

Men åter till mytologin. Romarna stal rakt av grekernas gudar och byte namn på dem. Allting annat behöll de. Deras släktskap med varandra, egenskaper, uppdrag och utseende. Många av myterna är väldigt detaljerade när det gäller det.

Det är lite av det som inlägget idag kommer att handla om. Att stjäla någons gudar och göra om dem.

I den nordiska mytologin så är Heimdall väktaren av Bifrost, bron till Asgård. Vid ragnarök skulle han blåsa i Gjallarhornet för att varna asarna att jättarna var i antågande. Heimdall beskrivs i alla myterna som ljus eller under namnet "Den vite asen" som han får i Snorre Sturlssons Eddan.

Just nu produceras en film om den nordiska åskguden Tor. Filmen går under namnet ”The Mighty Thor” och asaguden Heimdall kommer att spelas av en svart skådespelare, Idris Elba. Hmmmm... Någon som kan hitta ett fel? Den vite asen och Idris är kanske inte rent kompatibla begrepp.

Men visst, det är bara på film. Det är fantasi och fiction. Han är säkert en bra skådespelare. Jag tänker dock inte se filmen. Det skulle bara kännas förlöjligande att se en svart asagud. Artikeln om det i realisten väcker en del intressanta frågor. Är det ett medvetet val att ha en svart skådespelare som en vit gud? Jag skulle vilja se samma filmbolag ge ut en film där Martin Luther King spelas av en vit man eller Anne Frank spelas av svarta flicka. Undrar om det givit upphov till några protester?





Lite relevanta länkar. Realisten, Nationell.nu, Nationell.nu, Fria tider, Facebook, bojkotta Thor sidan.

måndag 27 december 2010

Svar från riksdagsledamöter.

Vilken underbar dag.

Jag skickade ut 349 st brev till riksdagsledamöterna där jag frågade vad de ansåg om halalslakt och avslutade brevet med frågan "Vad gör du för att se till att det inte blir legaliserat?"

4 stycken har svarat på brevet. Jag ska redovisa deras svar men jag är lite besviken på att inte fler svarat. Jag vet att de faktiskt har jullov från sitt arbete i kammaren men är man politiker så anser jag att man faktiskt gör mer än att bara sitta i riksdagen och sova.

Nåväl, det första svaret publicerar jag i sin helhet. Det är från Catharina (S)

"Hej

Jag tycker absolut inte om Halal slakt

Catharina"


Det är hela svaret på mitt seriösa brev. Tack Catharina. Ett rakt och klart svar men jag tror inte du fattade frågan. Jag får leta vidare i inkorgen efter fler och hittar ett från Marie också (S).

"Hej,
Jag anser, precis som du, att halal och koscherslakt inte är möjligt att
genomföras i Sverige om man ska följa djurskyddslagen.

Jag tycker det skulle vara mycket anmärkningsvärt och upprörande om
regeringen avser att ändra el försöka kringgå lagstiftningen och tillåta
dessa slaktmetoder.

Mvh
Marie"


Det var ju ett lite bättre svar än jag fick från hennes partikollega. Det är alltså inte möjligt att legalisera det utan att ändra på djurskyddslagen. Hon anser det anmärkningsvärt och upprörande att en minister försöker kringgå lagen.

Även Staffan (C) håller med.

"Hej

Jag har samma grundsyn som du, och tycker också att Sverige i EU och i andra sammanhang ska fortsätta att driva på för bedövning av djur innan slakt.

mvh Staffan"


Det sista brevet är ett utförligare svar. Det är från Magdalena (M). Hennes mail ska få ett helt eget inlägg och ett svar imorgon. Men det finns speciellt en mening som gör mig glad. Magdalena skriver "Du är en av fler som skickat ett mail med samma text,". Det är lysande. Det innebär att flera av er faktiskt skickade brevet jag lade upp. Eftersom det här svaret är lite längre så citerar en del av det bara:

"Vi moderater värnar alltid djurskyddet och tar verkligen avstånd från slakt av djur utan bedövning. Ett djur skall behandlas djuretiskt bra och avlivningen skall ske utan smärta."

Det är väldigt intressant. Hennes partikamrat, Abdirisak Waberi, som stod på femte plats på deras riksdagslista fick nämligen också samma mail och jag är väldigt nyfiken på vad han ska svara.

"Abdirisak propagerar bl.a. aktivt för att kvinnor inte ska ta män i hand, för att alla kvinnor ska ha slöja på sig, för att muslimer enbart ska äta halal-kött (och dessutom “ha rätt till” att få det serverat överallt), för att män och kvinnor inte ska få befinna sig i enrum med varandra, och för att man inte ska få lyssna på “musik som man kan dansa till“. Dessutom arbetar han aktivt för att alla muslimer i Sverige ska följa denna “enda korrekta tolkning av islam”, som han kallar den." enligt http://politisktinkorrekt.info


Men resultat är bra hittills. Alla fyra av de som svarat är alltså mot halalslakt(utan bedövning). Men ändå vill en minister i regeringen arbeta för att kringgå lagarna som gäller i frågan. Jag hoppas att fler ledamöter svarar på mitt mail. Bra jobbat alla andra som också skickade brev! Tack för hjälpen!

söndag 26 december 2010

Ett brev till riksdagsledamöterna.

Vilken underbar dag.

Som jag lovade i inlägget igår så skickar jag idag ett brev om min syn på Halal-och och Kosherslakt till alla riksdagsledamöter.

Jag lägger upp brevet och deras mailadresser här så ni läsare också kan göra samma sak. Vi ska inte acceptera djurplågeri i Sverige på grund av religiösa knäppskallar. Kopiera brevet eller skriv ett eget och maila dem du också.

"Hej!

Jag skriver till dig med anledning av att halal- och kosherslakt kan komma att legaliseras i Sverige.

I början av december så hölls ett möte på regeringskansliet mellan civil- och bostadsminister Stefan Attefall och företrädare för omkring 50 trossamfund. Under mötet så lovade Attefall att försöka åtgärda flera frågor som de olika samfundsledarna lade på hans bord. Till exempel möjligheten till halal- och kosherslakt i Sverige. Idag så importeras stora mängder halalslaktat kött till Sverige både märkt och omärkt, vilket i sig kan tvinga människor som är emot skäktning att äta kött från djur som slaktats med denna metod.

1937 förbjöds slakt utan bedövning i Sverige men under förra året så röstade Europaparlamentet för ett förslag som syftar till att tvinga medlemsländerna att tillåta slakt utan bedövning för religiösa ändamål. Med den djurhållning vi har i Sverige och vårt synsätt på djuren så är det oerhört smaklöst att försöka kringgå en så etisk och moralisk fråga.

Halalslakt är en metod då djuret utan någon bedövning tappas på blod genom att man skär halsen av det och låter det sedan långsamt självdö genom att förblöda. Det innebär ett fruktansvärt lidande för djuren. Sverige och svenskarna vill gärna framhålla att är bland de bästa länderna vad gäller djurhållning och djurvälfärd men att vi fortfarande måste jobba för att skärpa lagar och ständigt förbättra oss och satsa på forskning. Att gå tillbaka till en slaktmetod som förbjöds på grund av att den ansågs vara plågsam redan under den tiden när forskare inte ens var överens om djur kunde känna smärta måste ju ses som väldigt kontraproduktivt.

Halal- och Kosherslakterier ska inte finnas i Sverige över huvud taget tycker jag och jag hoppas att även du tycker detsamma. Jag hoppas också att du kommer att engagera dig i frågan. Djuren kan inte rösta i våra val, men det kan deras vänner. Vad gör du för att se till att det inte blir legaliserat?

Mvh Rickard Pekkarinen"


Mailadresser till riksdagsledamöter:

anton.abele@riksdagen.se
maria.abrahamsson@riksdagen.se
tina.acketoft@riksdagen.se
amir.adan@riksdagen.se
christer.adelsbo@riksdagen.se
carina.a.elgestam@riksdagen.se
ann-christin.ahlberg@riksdagen.se
urban.ahlin@riksdagen.se
christer.akej@riksdagen.se
abir.al-sahlani@riksdagen.se
thoralf.alfsson@riksdagen.se
jabar.amin@riksdagen.se
anders.andersson@riksdagen.se
jan.r.andersson@riksdagen.se
johan.andersson@riksdagen.se
jorgen.andersson@riksdagen.se
magdalena.w.andersson@riksdagen.se
phia.andersson@riksdagen.se
ulla.andersson@riksdagen.se
yvonne.andersson@riksdagen.se
gunnar.andren@riksdagen.se
staffan.anger@riksdagen.se
sofia.arkelsten@riksdagen.se
ann.arleklo@riksdagen.se
otto.von.arnold@riksdagen.se
lena.asplund@riksdagen.se
luciano.astudillo@riksdagen.se
metin.ataseven@riksdagen.se
anti.avsan@riksdagen.se
lennart.axelsson@riksdagen.se
gunnar.axen@riksdagen.se
hans.backman@riksdagen.se
hanif.bali@riksdagen.se
ibrahim.baylan@riksdagen.se
lars.beckman@riksdagen.se
eva.bengtson.skogsberg@riksdagen.se
finn.bengtsson@riksdagen.se
erik.bengtzboe@riksdagen.se
bengt.berg@riksdagen.se
marianne.berg@riksdagen.se
ulf.berg@riksdagen.se
sten.bergheden@riksdagen.se
hakan.bergman@riksdagen.se
hannah.bergstedt@riksdagen.se
stina.bergstrom@riksdagen.se
bo.bernhardsson@riksdagen.se
per.bill@riksdagen.se
patrik.bjorck@riksdagen.se
torbjorn.bjorlund@riksdagen.se
elisabeth.bjornsdotter.rahm@riksdagen.se
gustav.blix@riksdagen.se
carl-oskar.bohlin@riksdagen.se
stellan.bojerud@riksdagen.se
helena.bouveng@riksdagen.se
cecilia.brinck@riksdagen.se
josefin.brink@riksdagen.se
anita.broden@riksdagen.se
anne.marie.broden@riksdagen.se
catharina.brakenhielm@riksdagen.se
katarina.brannstrom@riksdagen.se
sven-erik.bucht@riksdagen.se
agneta.borjesson@riksdagen.se
stefan.caplan@riksdagen.se
andreas.carlson@riksdagen.se
emma.carlsson.lofdahl@riksdagen.se
clas-goran.carlsson@riksdagen.se
gunilla.c.carlsson@riksdagen.se
ulrika.carlsson@riksdagen.se
bodil.ceballos@riksdagen.se
mikael.cederbratt@riksdagen.se
margareta.cederfelt@riksdagen.se
asa.coenraads@riksdagen.se
staffan.danielsson@riksdagen.se
mikael.damberg@riksdagen.se
adnan.dibrani@riksdagen.se
rossana.dinamarca@riksdagen.se
esabelle.dingizian@riksdagen.se
susanne.eberstein@riksdagen.se
annika.eclund@riksdagen.se
tina.ehn@riksdagen.se
magnus.ehrencrona@riksdagen.se
kent.ekeroth@riksdagen.se
hans.ekstrom@riksdagen.se
lars.elinderson@riksdagen.se
tomas.eneroth@riksdagen.se
annicka.engblom@riksdagen.se
christer.engelhardt@riksdagen.se
kerstin.engle@riksdagen.se
annelie.enochson@riksdagen.se
karin.enstrom@riksdagen.se
gunvor.g.ericson@riksdagen.se
jan.ericson@riksdagen.se
erik.a.eriksson@riksdagen.se
jonas.eriksson@riksdagen.se
peter.eriksson@riksdagen.se
matilda.ernkrans@riksdagen.se
jan.ertsborn@riksdagen.se
fredrick.federley@riksdagen.se
maria.ferm@riksdagen.se
thomas.finnborg@riksdagen.se
lotta.finstorp@riksdagen.se
anders.flanking@riksdagen.se
eva.flyborg@riksdagen.se
kenneth.g.forslund@riksdagen.se
johan.forssell@riksdagen.se
josef.fransson@riksdagen.se
gustav.fridolin@riksdagen.se
isak.from@riksdagen.se
mats.gerdau@riksdagen.se
agneta.gille@riksdagen.se
karin.granbom.ellison@riksdagen.se
marie.granlund@riksdagen.se
monica.green@riksdagen.se
roza.guclu.hedin@riksdagen.se
jonas.gunnarsson@riksdagen.se
penilla.gunther@riksdagen.se
billy.gustafsson@riksdagen.se
lars.gustafsson@riksdagen.se
walburga.habsburg.douglas@riksdagen.se
susanna.haby@riksdagen.se
roger.haddad@riksdagen.se
liselott.hagberg@riksdagen.se
kerstin.haglo@riksdagen.se
robert.halef@riksdagen.se
lena.hallengren@riksdagen.se
pia.hallstrom@riksdagen.se
arhe.hamednaca@riksdagen.se
carl.b.hamilton@riksdagen.se
ann-charlotte.hammar.johnsson@riksdagen.se
krister.hammarbergh@riksdagen.se
anders.hansson@riksdagen.se
jorgen.hellman@riksdagen.se
caroline.helmersson.olsson@riksdagen.se
emma.henriksson@riksdagen.se
carina.herrstedt@riksdagen.se
shadiye.heydari@riksdagen.se
lars.hjalmered@riksdagen.se
hans.hoff@riksdagen.se
gustaf.hoffstedt@riksdagen.se
christian.holm@riksdagen.se
jens.holm@riksdagen.se
ulf.holm@riksdagen.se
siv.holma@riksdagen.se
johan.hultberg@riksdagen.se
peter.hultqvist@riksdagen.se
cristina.husmark.pehrsson@riksdagen.se
carina.hagg@riksdagen.se
kent.harstedt@riksdagen.se
berit.hogman@riksdagen.se
christina.hoj.larsen@riksdagen.se
lars.isovaara@riksdagen.se
jonas.jacobsson@riksdagen.se
leif.jakobsson@riksdagen.se
eva-lena.jansson@riksdagen.se
mikael.jansson@riksdagen.se
peter.jeppsson@riksdagen.se
isabella.jernbeck@riksdagen.se
ann-kristine.johansson@riksdagen.se
annie.johansson@riksdagen.se
bengt-anders.johansson@riksdagen.se
kenneth.johansson@riksdagen.se
lars.johansson@riksdagen.se
mats.johansson@riksdagen.se
morgan.johansson@riksdagen.se
ola.johansson@riksdagen.se
wiwi-anne.johansson@riksdagen.se
ylva.johansson@riksdagen.se
jacob.johnson@riksdagen.se
per-ingvar.johnsson@riksdagen.se
peter.johnsson@riksdagen.se
richard.jomshof@riksdagen.se
anders.w.jonsson@riksdagen.se
mattias.jonsson@riksdagen.se
hakan.juholt@riksdagen.se
ellen.juntti@riksdagen.se
christine.jonsson@riksdagen.se
amineh.kakabaveh@riksdagen.se
ismail.kamil@riksdagen.se
mehmet.kaplan@riksdagen.se
anders.karlsson@riksdagen.se
annelie.karlsson@riksdagen.se
kristina.karlsson@riksdagen.se
mattias.karlsson@riksdagen.se
sara.karlsson@riksdagen.se
ulrika.karlsson@riksdagen.se
yilmaz.kerimo@riksdagen.se
anna.kinberg.batra@riksdagen.se
margareta.b.kjellin@riksdagen.se
kurt.kvarnstrom@riksdagen.se
emil.kallstrom@riksdagen.se
katarina.kohler@riksdagen.se
jan-olof.larsson@riksdagen.se
lars.mejern.larsson@riksdagen.se
nina.larsson@riksdagen.se
olof.lavesson@riksdagen.se
helena.leander@riksdagen.se
desiree.liljevall@riksdagen.se
annika.lillemets@riksdagen.se
johan.linander@riksdagen.se
helena.lindahl@riksdagen.se
hans.linde@riksdagen.se
asa.lindestam@riksdagen.se
jan.lindholm@riksdagen.se
per.lodenius@riksdagen.se
eva.lohman@riksdagen.se
kajsa.lunderquist@riksdagen.se
elin.lundgren@riksdagen.se
kerstin.lundgren@riksdagen.se
fredrik.lundh.sammeli@riksdagen.se
maria.lundqvist.bromster@riksdagen.se
nina.lundstrom@riksdagen.se
agneta.luttropp@riksdagen.se
david.lang@riksdagen.se
malin.lofsjogard@riksdagen.se
johan.lofstrand@riksdagen.se
cecilia.magnusson@riksdagen.se
fredrik.malm@riksdagen.se
betty.malmberg@riksdagen.se
louise.malmstrom@riksdagen.se
carina.moberg@riksdagen.se
goran.montan@riksdagen.se
johnny.munkhammar@riksdagen.se
valter.mutt@riksdagen.se
pyry.niemi@riksdagen.se
gustav.nilsson@riksdagen.se
ingemar.nilsson@riksdagen.se
jennie.nilsson@riksdagen.se
karin.nilsson@riksdagen.se
kerstin.nilsson@riksdagen.se
pia.nilsson@riksdagen.se
ulf.nilsson@riksdagen.se
ulrik.nilsson@riksdagen.se
lars-axel.nordell@riksdagen.se
marie.norden@riksdagen.se
gunilla.nordgren@riksdagen.se
lise.nordin@riksdagen.se
kew.nordqvist@riksdagen.se
andreas.norlen@riksdagen.se
christer.nylander@riksdagen.se
ingela.nylund.watz@riksdagen.se
marta.obminska@riksdagen.se
mats.odell@riksdagen.se
carina.ohlsson@riksdagen.se
lars.ohly@riksdagen.se
eva.olofsson@riksdagen.se
fredrik.olovsson@riksdagen.se
hans.olsson@riksdagen.se
lena.olsson@riksdagen.se
lotta.olsson@riksdagen.se
jasenko.omanovic@riksdagen.se
mikael.oscarsson@riksdagen.se
christina.oskarsson@riksdagen.se
irene.oskarsson@riksdagen.se
leif.pagrotsky@riksdagen.se
veronica.palm@riksdagen.se
johan.pehrson@riksdagen.se
kent.persson@riksdagen.se
peter.persson@riksdagen.se
helene.petersson@riksdagen.se
jenny.petersson@riksdagen.se
desiree.pethrus.engstrom@riksdagen.se
goran.pettersson@riksdagen.se
helen.pettersson@riksdagen.se
leif.pettersson@riksdagen.se
william.petzall@riksdagen.se
maria.plass@riksdagen.se
jessica.polfjard@riksdagen.se
marietta.de.pourbaix-lundin@riksdagen.se
margareta.palsson@riksdagen.se
raimo.parssinen@riksdagen.se
annika.qarlsson@riksdagen.se
saila.quicklund@riksdagen.se
per.ramhorn@riksdagen.se
patrick.reslow@riksdagen.se
edward.riedl@riksdagen.se
henrik.ripa@riksdagen.se
asa.romson@riksdagen.se
jessica.rosencrantz@riksdagen.se
eliza.roszkowska.oberg@riksdagen.se
hans.rothenberg@riksdagen.se
carin.runeson@riksdagen.se
peter.radberg@riksdagen.se
jan-evert.radhstrom@riksdagen.se
mona.sahlin@riksdagen.se
gunnar.sandberg@riksdagen.se
margareta.sandstedt@riksdagen.se
fredrik.schulte@riksdagen.se
anders.sellstrom@riksdagen.se
karl.sigfrid@riksdagen.se
jonas.sjostedt@riksdagen.se
johnny.skalin@riksdagen.se
tuve.skanberg@riksdagen.se
eva.sonidsson@riksdagen.se
lars-arne.staxang@riksdagen.se
anna.steelekarlstrom@riksdagen.se

maria.stenberg@riksdagen.se
thomas.strand@riksdagen.se
elisabeth.svantesson@riksdagen.se
gunilla.svantorp@riksdagen.se
per.svedberg@riksdagen.se
michael.svensson@riksdagen.se
suzanne.svensson@riksdagen.se
mia.sydow.molleby@riksdagen.se
bjorn.von.sydow@riksdagen.se
henrik.von.sydow@riksdagen.se
caroline.szyber@riksdagen.se
sven-olof.sallstrom@riksdagen.se
bjorn.soder@riksdagen.se
anna-lena.sorenson@riksdagen.se
cecilie.tenfjord-toftby@riksdagen.se
ewa.thalen.finne@riksdagen.se
olle.thorell@riksdagen.se
roger.tiefensee@riksdagen.se
tomas.tobe@riksdagen.se
asa.torstensson@riksdagen.se
lars.tysklind@riksdagen.se
roland.utbult@riksdagen.se
abdirizak.waberi@riksdagen.se
tommy.waidelich@riksdagen.se
anna.wallen@riksdagen.se
hans.wallmark@riksdagen.se
camilla.waltersson.gronvall@riksdagen.se
mikaela.valtersson@riksdagen.se
barbro.westerholm@riksdagen.se
borje.vestlund@riksdagen.se
maria.wetterstrand@riksdagen.se
cecilia.widegren@riksdagen.se
allan.widman@riksdagen.se
tony.wiklander@riksdagen.se
rune.wikstrom@riksdagen.se
jessika.vilhelmsson@riksdagen.se
christer.winback@riksdagen.se
maryam.yazdanfar@riksdagen.se
anders.ygeman@riksdagen.se
solveig.zander@riksdagen.se
christina.zedell@riksdagen.se
boriana.aberg@riksdagen.se
asa.agren.wikstrom@riksdagen.se
jonas.akerlund@riksdagen.se
anders.akesson@riksdagen.se
jimmie.akesson@riksdagen.se
ann-britt.asebol@riksdagen.se
per.asling@riksdagen.se
karin.astrom@riksdagen.se
oskar.oholm@riksdagen.se
krister.ornfjader@riksdagen.se
sven-erik.osterberg@riksdagen.se
thomas.ostros@riksdagen.se


Läs mer om halalslakt på:
Realisten.se här och här.
Politisktinkorrekt.info här och här.
Fria tider, här och här.
Nationell idag här och här.
Nationell.nu här och här.

lördag 25 december 2010

En nationalistisk lobbygrupp.

Vilken underbar dag.

Det var nog den bästa födelsedagen på länge. Köttbullar och prinskorv, 6 sorters sill och rökt lax, potatissallad, rödbetssallad och en stor jävla form med Jansson bara till mig. Sedan glögg och hembakade lussebullar. Det är nästan så man kan förtränga åldersnojan. Men bara nästan.

En gammal krigsveteran sa en gång att man inte bör ägna sig åt politik för än man fyllt 30. Men nu är det dags då. Eventuellt kanske jag har tjuvstartat lite.

Jag skrev ett inlägg om hur olika lobbygrupper påverkar politiken. Lobbyist är kanske en bra början på en politisk karriär. En nationalistisk lobbygrupp är något som verkligen kunde behövas. Nationalister besitter väldigt få kommunala mandat och inga alls i riksdagen. Men enskilda politiker kan säkert övertygas att rösta för eller mot i frågor som ligger i vårt intresse.

Vi kan börja lite lätt med att skicka mail till varenda politiker om hur civilminister Stefan Attefall kan tänka sig att verka för att det svenska förbudet mot halal- och kosherslakt upphävs. Jag ska skriva ihop ett brev som jag lägger upp här imorgon tillsammans med deras emailadresser. Vill ni hjälpa till så kopiera bara brevet och skicka till dem. Eller skriv ett eget brev och skicka. Sprid ut det till era vänner också, det finns grupper på facebook som är för att stoppa Halalslakt. De hittar ni här, här och här.

Vill ni hjälp till att påverka så vore det underbart. Har ni andra förslag på hur man kan gå till väga så tveka inte att säga till.


Dagens citat: Winston Churchill sa många saker. En av dem var:
"Det är ingenting fel på förändring, bara den går i rätt riktning."

Läs mer om halalslakt på:
Realisten.se här och här.
Politisktinkorrekt.info här och här.
Fria tider, här och här.
Nationell idag här och här.
Nationell.nu här och här.

torsdag 23 december 2010

En vit jul i mer än en bemärkelse.

Vilken underbar dag.

Snön vräker ner. Det är snökaos i hela södra Sverige enligt tidningarna. Man skulle nästan kunna tro att det var laserturken som varit framme och gjort kaoz med snön. Tågen står stilla. Tur att man slipper gå ut. Det ser ut att bli en vit jul i mer än en bemärkelse.

Lusebullarna är bakade, glöggen är på värmning, kylen full med julmat, paketen är skickade och H. ligger och solar i Malaga med en kall grogg. Detta kommer att bli en bra jul tror jag.



Det är en del som frågat vad jag önskar mig. Det finns faktiskt en hel del på min önskelista men det är saker jag ordnar själv i så fall. Det finns en sak som jag skulle vilja ha. När jag var yngre så önskade jag mig aldrig det men nu när man är lite mer insatt så verkar det lite mer logiskt.

Jag skulle vilja ha fred på jorden.

Det låter som de vanliga flosklerna från vilken gammal hippie som helst. Men det är ingen dum idé. Tänk bara på alla "flyktingar" och andra asylturister som vi kan skicka hem igen då. Fred på jorden är nog något att önska sig ändå.

God jul, allihopa!


Barometern, AB, Östran, Expressen, DN, DN, DN, Fria tider.

onsdag 22 december 2010

Till salu: Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti

Vilken underbar dag.

Hittade en fejkannons på Fyndblocket. I annonsen kan man läsa "Vi är ett gäng PR-konsulter som har infiltrerat ett tidigare statsbärande parti inom den svenska arbetarrörelsen. Vi har ägnat några decennier åt att förädla produkten och nu börjar det brännas, så vi känner att det är rätt läge att sälja."

Man kanske skulle lägga ett skambud. Sverige kan behöva ett nytt arbetarparti.

Men skämt åsido. Det är en rätt allvarlig bakgrund till skämtet. Det handlar om hur en lobbyorganisation, i det här fallet Svenskt Näringsliv, har anlitat ett PR-företag med syfte att påverka Socialdemokraternas politik.

Som det ser ut i dagsläget så ställer riksdagen inte några som helst krav på de professionella lobbyister eller PR-företag som verkar i dess närhet. De behöver inte redovisa på vems uppdrag de arbetar. Det innebär i praktiken att mindre nogräknade individer kan använda pr- och lobbyfirmor för att agera i hemlighet och få ut sina budskap till politiker utan att ange vem som är avsändare.

DN gjorde en granskning i början av månaden och nästan varannan riksdagsledamot har undertecknat en motion där delar av innehållet kopierats rakt av från textmaterial som finns tillgängligt på internet. "Oftast är det yttranden eller pm från lobbyorganisationer som ordagrant hamnat i riksdagsledamöternas förslag – alltifrån några meningar, till nästan hela innehållet i en motion. Texter kopieras och väljarna har oftast ingen aning om vem som är källan." kan man läsa i artikeln.

Detta är för mig ännu ett i raden av exempel på hur korrupt demokrati i Sverige har blivit. Vi styrs av olika lobbygrupper snarare än folkviljan.



Detta marionettstyre är dagens demokrati i ett nötskal. Mäktiga lobbygrupper som står i kulisserna och drar i trådarna medan våra folkvalda politiker dansar vid minsta ryck. Dags för förändring? Hjälp till att göra skillnad! Bli medlem redan idag. http://www.svenskarnasparti.se/blimedlem

Svenskarnas parti är för att införa en lagstiftning som tvingar lobbygrupper att redovisa sina uppdragsgivare och att politiker ska skriva sina egna motioner. 



Lite relevanta länkar:
Annonsen, Realisten, AB här, här, här och här. DN här och här och Metapedias definition av lobbygrupper.

tisdag 21 december 2010

Bortkastade pengar och liv i någon annans krig.

Vilken underbar dag.

Jag har tidigare skrivit om den svenska, militära insatsen i Afghanistan. Jag anser det vara kasta bort pengar och liv. I år beräknas kostnaden hamna på 1,5 miljarder. Det är en rätt stor ökning från förra årets nota på 1 miljard. Gör våra soldater där någon skillnad då? Slipper vi få hit flyktingar? Nix, antalet invandrare till Sverige i år är nära 100 000 och över 2000 av dem är asylsökande från Afghanistan. Det kan jämföras med nästan 1700 asylsökande Afghaner under 2009 och inte ens 800 under 2008. Flyktingströmmen därifrån ökar alltså ju mer pengar vi pumpar in. Hmmmm... Det är kanske dags att stänga av biståndet?

Idag så kan man läsa i DN om hur Sverige pressats av USA att öka vår närvaro i Afghanistan. Uppgifterna om hur det gick till kommer från Wikileaks. Så för vår godtrogna statsministers vilja att leka med de stora hundarna så får vi stå ut med en ökad invandring.

Tecknare: Roger Persson
Statistiken hittar man på migrationsverkets hemsida. De tidigare inläggen jag skrivit kan läsas här, här, här och här. Dagens artikel i DN kan ni läsa här. Lite annan intressant läsning hittar ni på Realisten.se, Fria tider, Info14 och Politisktinkorrekt.info. DN, SR Expressen, SR, HD, ÖL

måndag 20 december 2010

"Reinfeldts Julhat" eller "Vem hatar vad?"

Vilken underbar dag.

"En självmordsbombare kliver in i det svenska folkhemmet och det är detta han utmanar. Frihet och öppenhet, det är det han hatar" sade Reinfeldt i sitt jultal idag...

Men vänta lite nu, "han hatar vår frihet" är ju precis samma retorik som Bush använde efter 9/11 attacken? Jag är skeptisk till att det skulle vara vår frihet som de hatar. Om man inte gillar frihet så går man väl inte och spränger sig själv? Det måste ju finnas ett annat underliggande skäl.

I en intervju i Expressen med Taimour Abdulwahabs vän så kan man läsa hur Taimour hatade Sverige och svenskar. Det tror jag snarare är ett av skälen till att det hände. Politikerna har påtvingat det svenska folket ett mångkulturellt samhälle med USA som förebild där olika etniska och religiösa grupper ställs mot varandra och där den Svenska ursprungsbefolkningen alltid drar det kortaste strået.

Instegsjobb och jobblotsar, generösa bidragsförmåner till både individer och invandrarföreningar, speciell lagstiftning i form av Lagen om hets motfolkgrupp vilken gäller alla utom svenskar, osv...

Och efter allting som vi erbjuder dem så hatar de ändå Svenskar.

Detta hatet är något som vi ser små uttryck för varje dag. Det våldet som riktas mot Svenskar på gatorna, i hemmen och i skolorna, bara för att vi är just svenskar, ökar hela tiden. Rån, mord och våldtäkter med den gemensamma nämnaren att Svenskar är offren och invandrare är förövaren sker dagligen. Eftersom människor med invandrarbakgrund endast utgör 20% av befolkningen så är det en väldig överrepresentation i brottsstatistiken. I Taimours fall så togs det bara till en ny nivå.

Jag förstår att det svenska folket börjar tröttna. Börjar tröttna på att bara ge utan att få annat än hat tillbaka och börjar hata både politiker och invandrare. Dessutom så deltar Sverige sida vid sida med USA i ett krig mot "terrorism" där muslimer utmålas som de enda terroristerna. Det spär på hatet från båda sidor misstänker jag. Den logiska åtgärden vore att minska invandringen men istället så ökar den det här året hamnar på samma rekordnivå 2006. Det är en indikation på hur snabbt vi dansar vidare mot avgrunden...

Så slutsatsen blir då att det är Reinfeldt själv som har skapat en situation där självmordsbombare riskerar att bli en del av vår vardag. Bra jobbat, Fredde. Tack och god jul.


Tecknare: Roger Persson

Relevanta länkar: Realisten.se, Expressen, Expressen, Politisktinkorrekt.info, Fria tider, DN, Youtube, Fria tider, Politisktinkorrekt.info, Nationell.nu, Uppsatsen "vi krigar mot svenskarna", Nyheter24,
SvD, SR, Nationell.nu Fria tider. Frimodighet.blogg.se

söndag 19 december 2010

Handla julklappar.

Vilken underbar dag.

Snön öser ner utanför och jag slipper handla mer julklappar. Det är underbart att slippa stressa. Julhandeln påstås slå rekord varje år men jag är rätt skeptisk till det. Har köpt tre stycken klappar hittills och det är mer än jag planerade från början. Jag sparar mig hellre till mellandagsrean.

Men i år har jag faktiskt köpt två stycken till andra än mig själv. Till mig själv köpte jag 18 kilo vikter till skivstången. Det känns i alla fall som det är en nyttig julklapp. Beställde från Gymgrossisten och fick rabatt.

Gå in via länken nedan och ange "julklappar2010" som kod när du beställer så får du 50 spänns rabatt om du beställer för över 500 kr. Detta gäller speciellt P. som tycker att jag säljer ut min själ varenda gång jag delar med mig av något tips där han kan spara pengar...




Annars kan jag rekommendera en överfallssprej som julklapp. Det är en billig livförsäkring i dagens samhälle.


Bodyguard.nu




Barometern
, DN, HD.

Till okänd idiot igen.

Hej igen, okända idiot.

Jag har inget behov att få sista ordet men jag vill ändå skriva ett litet svar. Det är tråkigt att du skriver att du inte kommer att svara mer, det har varit kul att läsa dina inlägg. Om någon annan vill läsa så finns inlägget jag citerar här.
"Begreppet ”retorisk fråga” verkar vara någonting främmande på nätet. Det är förvisso belackande att du är så illa tvungen att gå tillbaka till tidigmodern tid för att hitta exempel... ...Dock noterar jag att det fortfarande inte förekommer någon som helst definition av vad som är krig, vad som är konflikt, etcetera i dina texter."

Då kan vi ta Koreakriget som exempel istället om du vill. Lågintensivt och väldigt aktuellt. För övrigt så utgår jag från von Clausewitz grundläggande sats: "Krig är blott en fortsättning på politiken med andra medel."

"Om avsaknaden av stridsvagnar beror på att de inte är effektiva mot gerillakrigare eller terrorister (vilket inte stämmer) skulle de som du omnämner våra ”allierade” (vilket de inte är) inte ha dem där nere."

USA:s taktik för att bekämpa "terrorister" kanske skiljer sig lite från vår? Om de anser att stridsvagnar behövs så sätter de in dem. Om vår ÖB anser att våra trupper klarar sig utan stridsvagnar så skickas de inte dit. Samma sak med stridsflyg.

"Jag är osäker på om du har läst på om just Kongo efter den här kommentaren. Svenska skyttesluskar i Kongo hade en huvudfiende och det var Katangamilisen och den gängse uppfattningen om insatsen är att problemet med den var att FN-styrkorna blev en stridande part."

Mina kunskaper om Kongo-krisen är inte de bästa. Men jag minns något om hur Svenskar FN soldater samarbetade med Katangamilisen under en period och även att svenskt stridsflyg var där nere. Men som du skriver så BLEV FN en stridande part när de valde att gå in där.

"Löjligt. Kriget mot terrorismen går på sin höjd att kalla för ett ideologiskt-retoriskt medel för att piska upp demokratiskt stöd för krigsinsatser. Det är inte FN-sanktionerat sedan invasionen av Irak utan bör snarare ses som det USA och NATO pysslar med utanför FN:s institutionella ramverk. Om du på allvar tror att vi är i Afghanistan som ett led i kriget mot terrorn kan du ju grunna lite över varför svenska styrkor inte är i Irak just nu."

Återigen så hänvisar jag till von Clausewitz grundläggande sats: "Krig är blott en fortsättning på politiken med andra medel." Så du menar att de nuvarande insatserna i både Afghanistan och Iraq inte har stöd i FN? Så bra. Eftersom vi inte är med i NATO heller så kan vi ju packa ihop och åka hem.

Jag tror på allvar att anledningen till att vi är i Afghanistan är för att vi vill leka med USA. Vi hade inga problem med terror Al-Quida innan vi gick in där.

"Det är i högsta grad hysteri i motståndet. Det går inte att kalla det för annat när de som är ogillar just denna FN-mission konstant devalverar ord som t.ex. krig. Sedan trodde jag att personer som uppvisar en uttalad oro för invandring och invandrare (som du själv) skulle förhålla sig positiva till fredsframtvingande och fredsbevarande uppdrag då dessa har som ett av sina långsiktiga mål att folk skall kunna stanna där de bor och inte bli flyktingar."


Med samma logik så är det en hysteri i bemötandet av kritik mot invandringen. "Rasist" är också ett exempel på ord som används lite för lättvindigt för att avfärda all sorts kritik. Bara för att det är fred i en region så betyder det inte att folk stannar kvar där. Du kan ta höstens våg av "flyktingar" (läs asylturister) från balkan som exempel. Det är inte något krig där men de kommer ändå hit som flyktingar. Vi har väl för övrigt deltagit i FN-insatser i både fd Jugoslavien och i Kosovo och nu när det är fred så fortsätter de ändå att söka sig till Sverige. De som kom hit när det rådde krig söker sig inte heller tillbaka i någon högre grad.

"För det första är som sagt ovannämnda summa en bagatell för en modern stat. För det andra verkar du missuppfatta vissa saker om finanspolitik. Som du påpekar tas pengarna som skall gå till Afghanistan från bistånds- och försvarsbudgeten. Detta innebär att de inte skulle hamnat hos varken pensionärer eller hemlösa oavsett om vi varit i Afghanistan eller inte, de skulle gått till just bistånd och försvar."

Summan är en bagatell för staten men 2 miljarder kan göra underverk för 1000tals hemlösa. Pengarna till bistånds och försvarsbudgeten kommer ju från samma källa. Om vi inte kastar bort pengarna i Afghanistan så kan vi lägga dem någon annanstans. Vi MÅSTE inte använda pengarna till bistånd bara för att de är budgeterade till det.

"För det tredje tycks du vilja ha tillbaka det gamla totalförsvaret. Angående detta kan det konstateras att det skulle vara oerhört dyrt. Om du skall ha vår krigsmakt på kalla krigets nivå och då dessutom med modern materiell så vill jag veta hur du tror att detta inte krockar med den pensionär som du frammanade av populistiska skäl."

Jag vill ha ett totalförsvar, ja. Ett modernt, kostnadseffektivt försvar av Sveriges gränser baserat på värnpliktiga. Det bör inte vara på kalla krigets nivå och antalet fasta installationer bör minskas. Andra länder klarar av att ha ett modernt och någorlunda billigt försvar. Finland är ett bra exempel på det.

"Om vi nu förutsätter att försvarsmakten fått order av Sveriges lagstiftande församling att de skall byta fokus till FN-missioner (vilket de har) är det knappast konstigt att de anställda förutsätts följa detta direktiv."

Det är precis det jag anser vara ett problem. Det är regeringens beslut som är felet i det hela. När personerna anställdes så skulle de försvara Sverige(enligt anställningsavtalet) och nu sparkas de för att försvarsmakten tvingas att ändra avtalet.

"Eftersom vi tydligen måste åtgärda invandringen och missionen i Afghanistan på grund av att en idiot lyckades spränga sig själv och ingen annan i luften (notera gärna att han hade dödat lika många om han bara stannat hemma i badkaret och snittat handlederna) antar jag att vi även skall ta bort yttrandefriheten... ...Sen är det ju alltid roande med Nationalister (vilket jag utgår att du kallar dig då du skriver så oerhört mycket om ”Nation”, ”Volk” och ”Svenskarnas Parti”) som tror att vårt land är så skört att en ung man bestyckad med hemmagjorda bomber och tomtar på loftet är någonting som kan skada vår nation."

Hans mål var att döda så många som möjligt, att han misslyckades är ren tur. Han hade aldrig befunnit sig i Sverige om vi inte hade haft en så omfattande invandring. Yttrandefriheten är något av det viktigaste vi har. Personligen så uppskattar jag inte Vilks konst men det finns ett lätt sätt att undvika den. Det är ingen som tvingar folk att titta på hans rondellhundar.

Som jag skrev i mitt förra inlägg så är konsekvenserna när individer i vårt samhälle blir drabbade för mig fruktansvärt då vårt samhälle borde skydda sina medlemmar bättre. Det kanske inte påverkar oss som nation men det är ändå något som borde och kan undvikas.

"Jaha, du är en sådan som tror att nationer och stater är statiska. Jag hoppas du inte är en anhängare av någon av våra kungaätter då man får leta sig tillbaka till medeltiden för att hitta några kungar som var nationalsvenskar."

Nix, ledsen att göra dig besviken. Nationer och stater utvecklas men de kan göra det utan invandring. Rojalist är jag inte heller, tyvärr.

"Sossarna är ett av de där partierna som finns i vissa länder kring vilket hela landets moderna politiska historia kretsar. Socialdemokraterna är mer eller mindre ett offer för sin egen framgång. De har dominerat svensk politik så framgångsrikt sedan 1930-talet att alla andra svenska partier utgår från dem i sin politiska gärning samt att ett otal departement och institutioner i vårt samhälle förutsätter att (S) är vid makten."

Ja, de har en lång historia av maktmissbruk bakom sig. Att så nära knyta "ett otal departement och institutioner i vårt samhälle" till just ett parti så de inte fungerar utan det partiet vid makten är nästan för mig ett uttryck för en totalitär stat.

Som jag skrev i början så skulle det vara tråkigt om du inte svarade mer.

Mvh Rikard

lördag 18 december 2010

Till okänd idiot.

Hejsan!

Funderade på att svara i en kommentar på din blogg men jag har gott om tid idag så det får bli ett helt inlägg. Jag ska försöka besvara dina frågor i ordning. Om någon annan läsare är nyfiken på okänd idiots inlägg så kan det läsas här. Mitt inlägg som okänd idiot svarar på kan läsas här.

Citaten kommer alltså från okänd idiot.
"Ifall vi likväl hävdar att vi nu som stat befinner oss i örlog följer ett antal frågor. a) Jag vill veta ifall det någonsin utkämpats ett mer lågintensivt krig än det ”Svensk-afghanska kriget”. b) Varför befinner sig inte svenska Leopard II:or och Jasplan också där nere? c) Innebär detta att andra skarpa FN-missioner som t.ex. den i Kongo och den i Yugoslavien också var krig? d) Vilken stat slåss vi mot? e) När kommer krigsförklaringen?"

För det första...
a) Givetvis. Det finns gott om exempel. Har du hört talas om 350års kriget? Du hittar lite information på Wikipedia. Lågintensivt är nog bara förnamnet. Men ett krig är ett krig oavsett hur intensivt det är.
 b) Det är inte ett krig mot Afghanistan och man bemöter svårligen terrorister med Leopard II:or så det är väl den logiska orsaken. För övrigt så har väl våra "allierade" M1A2 Abrams stridsvagnar på plats.
c) Nej, skillnaden mellan den här och andra FN insatser är att då stöddes inte en av parterna aktivt vilket vi gör i Afghanistan. Vi är där snarare på USA:s initiativ än FN:s.
d) Kriget vi är delaktiga i är USAs "Krig mot terrorn". Det kanske du hört talas om? Det handlar alltså inte om en egen stat utan om olika organisationer av vilka en del säkert finns i just Afghanistan. 
e) Krigsförklaringen kom från den Svenska regeringen den dagen de beslutade att skicka trupper till Afghanistan. Kommer inte ihåg datumet i huvudet men du kan väl goggla om du är nyfiken.


"Jag har bara lite svårt att förstå hysterin i motståndet mot operationen. Jag förstår helt enkelt inte riktigt vad problemet är. Hur skiljer denna FN-mission sig från andra? Vad gör den så särskilt horribel?"

Det är ingen "hysteri" kring motståndet. Jag är bara väldigt skeptisk till hur det skulle gynna Sverige att offra miljarder och människoliv utan någon vinning för vårt folk. Det är inte mycket som skiljer detta engagemang från andra FN insatser vilka jag också finner fullständigt olönsamma. Det som gör de alla så horribla är att vi väljer att sätta andra länders väl före vårt eget. Vi behöver inte vara världsmästare i moral jämt och vi borde ta hand om vårt eget folk först innan vi försöker rädda världen.


"Kostnaden i svenska liv kan inte gärna vara anledningen eftersom den dels har varit synnerligen låg och dels eftersom vi haft långt blodigare utlandsuppdrag utan att pressen börjat bråka om att vi skulle befinna oss i krig. Likaledes kan det inte handla om den långa tid vi varit där då t.ex. insatsen i Kosovo tagit långt längre tid. Möjligtvis kan det vara kostnadsaspekten, att det helt enkelt är dyrt att vara i Afghanistan. Dock är det en spottstyver jämfört med vad den svenska staten har att röra sig med. Om det vore kostnaderna i skattemedel som var problemet skulle detta med all sannolikhet ha förts fram oftare i vår riksdag. Så är dock inte fallet."

Kostnaden i pengar är 1 miljard om året plus 1 miljard till i bistånd. Hur många svenska hemlösa skulle du kunna hjälpa för de pengarna? Hur många ålderdomshem skulle du kunna höja standarden på? Dessutom så är det övriga U-landsstödet på 20 miljarder till samtidigt som vi tvingas låna pengar för att statsbudgeten ska gå ihop. I mina ögon så kan kostnaden i Svenska liv som går förlorade inte mätas. Jag anser att varje liv som förloras där är i onödan.


"För det tredje glömmer du en sak i ditt inlägg. Det är vad som uttryckligen är den svenska försvarsmaktens mission nuförtiden. Det är inte att skydda Sveriges gränser som det gamla totalförsvaret utan istället att kuska runt i världen på FN-uppdrag för att bevara eller framtvinga freden."

Jag har inte glömt försvarsmaktens mission i dagsläget. Men bara för att jag inte nämner det så anser jag det inte vara mindre fel. Sveriges försvarsmakt ska göra just det den heter, nämligen försvara Sverige. Att vi försöker vara hela världens samvete är en idioti. Jag anser även att vi bör återinföra värnplikten och återställa försvarsmaktens fokus till att försvara Sveriges gränser.


"Därutöver måste jag säga att jag ställer mig frågande kring dina beskrivningar av svenska soldater i fält. När man läser dina två inlägg om Afghanistan får man lätt intrycket att det handlar om fjuniga tvångsutskrivna tonåringar som vi under vapenhot skickar ut i den fientliga stålstormen. Så är dock inte fallet. Våra soldater på utlandstjänst är frivilliga och har ansökt om att få åka."

Visst är de som är i Afghanistan där frivilligt. Men anställda inom försvaret är mer eller mindre tvingade att delta i utlandstjänst annars så sägs de upp. Man kan inte vara anställd i försvarsmakten och bara vilja försvara Sverige.
Det jag reagerar på är att den Svenska staten inte BORDE skicka dit soldater överhuvudtaget hur frivilliga de än må vara. Försvarsmaktens anställda ska försvara Sverige. Punkt.


"För det fjärde bekymrar du dig över att vi utsätter oss för terroristers uppmärksamhet via vårt engagemang. Tja, om man ska se till det lilla dåd som utfördes för någon vecka sedan är det knappast något som hotar vårt samhälle till någon större grad. Faktum är att terrorister kan dräpa enorma mängder av våra medborgare utan att för den sakens skull utgöra något egentligt hot mot oss som nation. De kan skada oss som individer, men inte som samhälle."

Att vi blir utsatta för terrordåd är en konsekvens av både insatsen i Afghanistan men också den vansinniga invandringspolitiken som förts. Det är tack vare invandringspolitiken som Taimour Abdulwahab befann sig i Sverige. Att individer i vårt samhälle blir drabbade är för mig fruktansvärt då vårt samhälle borde skydda sina medlemmar bättre. Det kanske inte påverkar oss som nation men det är ändå något som borde och kan undvikas.


"För det femte och sista skriver du ibland om ”svenskarnas parti” på din blogg. Jag kan bara utgå ifrån att du menar Socialdemokraterna då det förmodligen är det parti som påverkat Sverige och svensken mer än något annat."

Socialdemokraterna är tyvärr det partiet som har påverkat vårt land och folk mest negativt de senaste 30 åren vilket även syns i de senaste valresultaten då många väljare nu överger dem. De har drivit en politik som i slutändan innebär att vårt folk ersätts med invandrare från världens alla hörn som inte har något gemensamt med det svenska folket. Tage Erlander sa 1965 "Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottat situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i så många andra avseenden." Det stämmer idag inte längre på grund av deras (invandrings)politik.


Mvh Rikard

Michael Moore och våldtäkterna.

Vilken förbannad morgon.

Läser en artikel i DN om hur Michael Moore publicerat ett öppet brev till Sveriges regering på sin hemsida. Budskapet är ”lägga ner begäran om utlämning av Assange och i stället börja beskydda Sveriges kvinnor”.

Jag gillar Moore fast han är kommunist. För er som inte har koll så är han en liten tjock kille med glasögon som ställer till ett helvete i USA med sina dokumentärfilmer. Några av dem är Roger and me, Bowling for Columbine, Fahrenheiht 9/11 och Sicko. De är helt klart sevärda. Även hans bok Stupid White Men kan jag faktiskt rekommendera. Den är rätt så underhållande.

Men iaf. Hans brev till den svenska regeringen handlar om vår höga statistik när det gäller våldtäkter, att väldigt få döms för brotten och hur vi faktiskt hycklar när vi jagar Julian Assange (Wikileaks snubben) när vi praktiskt taget struntar i en hel del andra fall.

Jag tror att han har rätt igen. Att vi lägger mer energi på att jaga Assange är nog snarare en politisk än en rättslig fråga. Vad Moore inte tar upp i sitt brev är VARFÖR vi har så pass många våldtäkter. Svenskarnas parti gjorde en genomgång av samtliga våldtäktsdomar från tingsrätterna under 2008. Den visar att invandrare och utländska medborgare utgör ca 60 procent, alltså en majoritet. Den visar även vilka grupper som är speciellt överrepresenterade. Media brukar bortförklara rapporten med att det är synd om invandrare och de blir diskriminerade i rättssystemet och därmed dömda oftare. Undersökningen presenteras här.

Jag ska ta och skriva ett brev till Michael Moore. Får se om han vill göra en dokumentär om vilka som utför våldtäkterna i Sverige och hur de ofta kommer undan rättvisan.

Det finns två sidor jag rekommenderar att ni besöker. Den ena är http://www.stoppavåldtäkterna.nu som är en kampanj för att upplysa om och motverka våldtäkter. Den andra är lite mer rakt på sak så att säga. En överfallssprej kan rädda många kvinnor. De är lagliga och du kan klicka på bilden nedan för att beställa en.

Bodyguard.nu


För övrigt så är vattnet avstängt. Det är en konspiration. Jag tror jag vet vem som ligger bakom...

Relevanta länkar: DN, Stoppa Våldtäkternakampanjen, Realisten.se, Barometern, Michael Moore, DN DN, DN igen,

fredag 17 december 2010

Gillar du inte olika, Willy? Spotify fullt av nazistmusik!

Vilken underbar dag.

Hittade en artikel i Expressen idag om hur musiktjänsten Spotify fullt av nazistmusik! Eller artikeln handla om hur upprörd Willy Silberstein är och att han vill att det ska tas bort. På honom låter det nästan som om man blir tvingad att lyssna igenom alla SA:s marscher. Riktigt så fungerar det ju inte.

Jag har inte själv Spotify utan istället hela CD hyllan full utav skivor som Willy nog skulle få en hjärtattack av. Där trängs Pavarotti, Mozart och Saga med Wolfe Tones, Ian Stuart och Ken McLellan. Jag letar upp och köper de skivor jag gillar. Det är ingen som tvingar mig att lyssna på det. Jag rekommenderar www.Arminius.se. Där köper jag det mesta av min musik.

Men åter till Spotify. Det fungerar nästan på samma sätt. Man måste aktivt söka efter den musiken man är ute efter. Det är ingen som tvingar stackars Willy att gå in där, att skriva "SS-Marscher" i sökfältet och att sedan lyssna igenom allt han hittar. Mitt råd till Willy är att helt enkelt söka på något annat och gillar du inte det du hittar så lyssna inte på det. Svårare än så är det inte.

Varför ska hela världen tvingas att ge upp möjligheten att lyssna på den musiken de vill på Spotify bara för att du är tjurig? Gillar du inte olika, Willy? Att börja censurera musik som du inte gillar är ingen bra idé.

I artikeln kan man även läsa hur Spotifys presschef Sofie Grant säger: - Vi vill understryka att Spotify inte stödjer sådant innehåll, men vi censurerar inte eller tar bort materialet som licensierats till oss. Om vi blir uppmärksammade på att en viss identifierad låt skulle utgöra ett brott så vidtar vi de åtgärder som vi bedömer som lämpliga, säger Sofie Grant.

Det hade kanske varit bättre om Expressen införde censur när det gällde Willys artiklar...



Relevanta länkar: Expressen, Arminius och Spotify

torsdag 16 december 2010

Till vilken nytta stannar Svenska soldater i Afghanistan?

Vilken underbar dag.

Igår så röstade riksdagen igenom att Svenska soldater ska få fortsätta riskera sina liv i Afghanistan. De enda som röstade emot var SD och vänsterpartiet röstade inte alls. Jag har tidigare skrivit ett inlägg om vårt deltagande i USA:s krig. Det inlägget hittar du här.

Men varför är vi ens i Afghanistan? Hur kan man förklara vår roll där? Jag ska återge ett exempel som Björn Björkqvist använde en gång i ett tal. Minnet är inte det bästa så det blir nog inte helt ordagrant men det får ni ha överseende med.

Tänk dig att du sitter hemma i soffan med en kopp kaffe. Helt plötsligt kommer det in en tjuv och börjar rota igenom ditt hem! Du säger åt honom att gå men han vägrar. Du försöker kasta ut honom med våld men det lyckas inte heller. Han är ändå kvar och fortsätter rota igenom ditt hem. Vad gör du då? Ringa till polisen? Självklart! Polisen dyker snabbt upp, sätter sig i soffan med en kopp kaffe och börjar bevaka er två så ni inte slåss mer. Tjuven är fortfarande kvar och fortsätter i lugn och ro med sitt letande i ditt hem...

För att förtydliga lite så är DU Afghanistan, tjuven är USA och polisen är FN(eller i det här fallet den svenska ISAF styrkan).

Så varför är vi ens i Afghanistan? Vad har Sverige för intresse av det? Hur gynnar det vårt folk? Det förra inlägget handlade om en lektor i militärstrategi vid Försvarshögskolan som skrivit en artikel i DN. Han räknar upp 5 strategiska och taktiska skäl till varför svensk trupp måste stanna kvar. Fyra av skälen är rent militära men det sista av dem är politiskt. Det behandlar "Sveriges trovärdighet som internationell aktör inom fred och säkerhet."

De 4 taktiska skälen till att vi ska stanna är helt och hållet beroende av det 5:e, som bara är trams. Vad har vi för behov av att vara en "trovärdig internationell aktör inom fred och säkerhet" och hur många liv ska offras för att befästa den rollen? Vad är det värt i blod, lidande och pengar?

Att Svenska soldater deltar i Afghanistan var även ett av Taimour Abdulwahabs skäl att spränga sig själv. Nu har alltså regeringen röstat för att fortsätta utsätta hela svenska folket för liknande attentat genom att skicka Svenskar till Afghanistan och låta islamister komma till Sverige.
Bra jobbat, Reinfeldt.

Bilden lånade jag från en av artiklarna jag länkar till nedan. Jag gissar att Reinfeldt säger -"Ledsen grabben, du får stanna ett par år till. Men Abdullah och hans familj här tar jag med hem till Sverige.


Lite andra relevanta länkar: Realisten.se, Propositionen, Fria tider, Fria tider, ST, SR och VF.

onsdag 15 december 2010

Uffe har rätt.

Vilken underbar dag.

Hittade en artikel i Expressen idag. Eller ja, blev tipsad om den av "Villbattingen" vars blogg jag gillar. Artikeln handlar om hur Uffe tror att självmordsbombare inte kommer att islamisera Sverige. Inte med våld i alla fall. Men där är ett stycke i artikeln som jag fastnar jag för.

"Faktum är att vi, ja, svenskarna, faktiskt är på väg att avskaffa oss, om än sakta. Obs! att nu raljerar jag inte längre. Sverige har sen länge minskande befolkning, ja, om vi ser till pursvenskar. Varje par föder statistiskt sett färre än två barn, lika med minskning. Våra invandrare, numera omkring 20 procent, av vilka 400 000 muslimer (varav de allra flesta naturligtvis inte är islamister), föder betydligt fler. Det är oundvikligt att det muslimska inflytandet växer.
Kort sagt: vi befinner oss i krig, Sverige liksom alla andra europeiska länder (och naturligtvis "den store satan", USA). Det är ett krig på sparlåga men livsfarligt likafullt."


Han tar därmed upp det som invandringskritiker sagt i åratal. Vi kommer att bli utraderade som folk. Förintade med stort F för att använda ett patentbelagt ord när det gäller överlevare. Och alla demokratikramare där ute kommer säkert att mysa när muslimer om 50 år är en majoritet i Sverige och röstar igenom Sharialagar. Hur ska ni stoppa det då? På demokratisk väg går det ju inte längre när de är en majoritet.


Det finns en film på youtube som tar upp den här utvecklingen och förklarar på ett lätt sätt. Den kan ni se här

Så då har vi två val just nu. Antingen så stoppar vi invandringen och börjar skicka hem dem igen eller så förbereder vi oss på att själva bli en minoritet. Jag tror inte att DO kommer att kunna göra mycket för oss Svenskar när vi väl är i den situationen. Men du kan hjälpa till att skapa en bättre framtid. Ansök om medlemskap redan idag. http://www.svenskarnasparti.se/blimedlem




Relevanta länkar:
Expressen, Youtube, Politisktinkorrekt.info Realisten.se GP Fria tider, Fria tider igen. DN

tisdag 14 december 2010

Musse smäller bomber och Säpo får en ursäkt för att hålla koll på oss.

Vilken underbar dag.

Abdulwahabs lilla missöde i Stockholm får en hel del olustiga konsekvenser. Sossarna som lovade att riva upp FRA lagen har hastigt och lustigt ändrat sig. Deras vallöfte är alltså inte speciellt mycket värt. Nu vill de istället utöka den så att Säpo ska få rätt att signalspana på internettrafik som sker över landets gränser. Under förra året gavs Försvarets radioanstalt (FRA) laglig rätt till sin avlyssning av internettrafik medan Säpo inte gavs samma möjligheter.

Det innebär att de kommer att läsa en stor del av all Internet- och e-post-trafik. Om du trodde att storebror såg dig innan så kan man säga att han sitter med förstoringsglas nu. Jag undrar vad som blir nästa steg.

Nättidningen Realisten.se har en artikel om det med en träffande analys av läget.

"Det svenska folket ska nu avlyssnas ännu mer som straff för att en irakier sprängt sig själv i luften. Sverige fortsätter att delta i krig i bland annat Afghanistan. Samtidigt tar man hit invandrare från de länder som man krigar i. För att försöka väga upp den hotbild som man skapar straffar man svenskarna."


De få meningarna säger det mesta. Vi blir övervakade för att regeringen vill leka krig med USA. Jag hoppas att alla som röstade på Sossarna är nöjda med sitt val. Det finns ett parti som är emot den här typen av övervakning nämligen Svenskarnas parti.


Lite relevanta länkar: Realisten.se, DN, DN igen, SvD, SvD igen, Allehanda, Lidköpingsnytt, SR, SR igen, VK, GP, AB, BLT, Fria tider, SMP och Sydsvenskan.

måndag 13 december 2010

Islam är en lära om kärlek?

Vilken underbar dag.

Bland artiklarna som skrivits efter självmordsbombarens dåd så hittade jag en insändare i Barometern.se. Den är från en ung muslim i Kalmar vid namn Alexander. "Islam är en lära om kärlek" är rubriken. Det struntar jag faktiskt i. Det skulle kunna vara en lära om att smörja in grodor med hallonsylt och jag hade inte kunnat bry mig mindre.

Det jag bryr mig om är hur dess utövare ständigt försöker få det svenska samhället att anpassa sig efter den. Hur de med alla medel försöker få oss att ge efter för deras krav. Med alla medel så menar jag allting från snyft-insändare likt den jag kommer att kommentera till självmordsbombare så försöker de få OSS att anpassa oss.

Den första meningen i insändaren lyder: "Under den senaste tiden har vi varit tvungna att beskydda våra nära och kära mot den diskriminering och fientlighet som har slagit som en tsunamivåg över vårt samhälle.". Resten av insändaren består av en massa hippiesnack om tolerans och kärlek.

Men det är inledningen som jag reagerade på. Det kunde inte vara mer fel. Att han inte skäms? För ärligt talat så pratar Alexander i nattmössan. Han försöker ge muslimer någon slags martyrroll. Att det skulle vara synd om dem och att det är DE och inte Svenskarna som skulle vara diskriminerade.

Det finns massor av exempel på hur Svenskar blir behandlade som andra klassens medborgare medan invandrare, i synnerhet muslimer, får tillgång till förmåner som förnekas infödda svenskar. Instegsjobb och etableringslotsar på arbetsmarknaden, Lagar om HMF och "hatbrott" som extra rättsligt skydd, Överdrivna bidragsförmåner, etc...

Och ändå verkar det inte vara nog. Ständigt så kräver de hitflyttade muslimerna mer och mer saker. Ett upphävande av förbudet mot Halalslakt är ännu ett i raden. I självmordsbombarens brev så nämner han Sveriges trupper i Afghanistan och Lars Vilks verk som några skäl till sina handlingar. Hur mycket ska vi anpassa oss innan de är nöjda?

Inte ett dugg säger jag. Vi är inte skyldiga att ändra på oss för deras religion. Antingen gillar de läget eller så kan de ta flyg, båt, buss, bil eller cykel tillbaka hem igen. Har du tröttnat på att anpassa dig efter dem? Dags att gå med i ett parti som gör något åt saken. Ansök om medlemskap redan idag på: http://www.svenskarnasparti.se/blimedlem



http://www.barometern.se/reagera/islam-ar-en-lara-om-karlek%282211705%29.gm#disqus_thread
http://www.nationell.nu/2010/12/10/ledare-snalla-jinge-sa-diskrimineras-svenskar
http://hallandsposten.se/asikter/debatt/1.1041760-sfi-bonus-och-diskriminering-av-svenskar
http://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Stod-och-service/Fa-extra-stod/Ny-i-Sverige/Instegsjobb.html
http://www.arbetsformedlingen.se/Om-oss/Upphandlingar/Aktuella-upphandlingar/Upphandlingar/8-23-2010-Etableringslotsar-for-nyanlanda-invandrare.html

söndag 12 december 2010

Vem är ansvarig för självmordsbombarens idioti?

Vilken underbar dag.

Lördagens terrordåd i Stockholm har väl knappast undgått någon. Media har skrivit massor av artiklar om det och det mesta är det vanliga tramset. En självmordsbombare som sprängt sig själv i Sverige på grund av vårt deltagande i Afghanistan och Lars Vilks provocerande "konst".

Men vem bär egentligen ansvaret för detta vansinnesdåd?

Det slutgiltiga ansvaret för det här vansinnesdådet ligger fortfarande på den individ som utförde dådet men det finns även andra som bör ha del i skulden. Men jag anser att regeringens invandrings- och säkerhetspolitik har en stor del av ansvaret. Enligt det brev som SÄPO fick innan dådet så är Sveriges deltagande i Afghanistan en av anledningarna till det och Sveriges generösa invandringspolitik är anledningen till att den här individen befann sig här. Dessutom så får vi ju den fantastiska möjligheten att njuta av Lars Vilks alster.

Så detta självmordsdåd är alltså en konsekvens av ett krig som vi betalar 1 miljard om året för men det är också en direkt konsekvens av den invandringspolitiken som regeringen för. De har låtit öppna våra gränser för dessa typer av människor och vi får nu skörda frukterna av deras arbete. Jag hoppas förstås att detta var det enda fallet vi får se i Sverige. Jag vill absolut inte att fler oskyldiga svenskar blir utsatta för konsekvenserna av regeringens vansinnespolitik. Men om det skulle ske fler sådana här dåd så vore det kanske lite mer poetisk rättvisa i om det hände i rosenbad där de som är ansvariga för Sveriges deltagande i USAs Afganistankrig sitter och inte på en gågata där folk julhandlar. Hoppas att ni är nöjda med vart era skattepengar går. Jag anser inte att det är värt det.


Jag har tidigare skrivit om hur vi kastar bort Svenska soldaters liv i ett krig som vi inte har något riktigt intresse i och hur media använder sin makt för att avgöra vem som är terrorist och vem som är frihetskämpe. De båda inläggen kan läsas här och här.

http://www.realisten.se/2010/12/11/sjalvmordsbombare-slog-till-i-stockholm

http://politisktinkorrekt.info/2010/12/11/bil-exploderade-i-stockholms-city-en-dod
http://www.nationell.nu/2010/12/11/muslimskt-terrordad-i-stockholm/
http://www.info14.com/2010-12-12-nu_ska_era_barn_dottrar_och_systrar_do__det_ar_dags_att_avveckla_mangkulturen.html
http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1339
http://www.friatider.se/ulandsk-tv-om-bombdadet
http://www.friatider.se/kristdemokratisk-minister-vill-ge-statsbidrag-till-moskebyggen
http://www.friatider.se/han-pekas-ut-som-sjalvmordsbombaren
http://www.friatider.se/etablissemanget-varnar-for-okad-medvetenhet
http://www.friatider.se/polisen-det-var-vantat
http://www.friatider.se/forsvarsanstalld-kande-till-attacken
http://www.dn.se/nyheter/sverige/reinfeldt-daden-vacker-fragor-1.1225917
http://www.dn.se/nyheter/sverige/utskrift-av-hotmejlet-till-tt-1.1226018
http://www.barometern.se/nyheter/vapenexpert-flera-kunde-ha-dott%282211289%29.gm
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/29-aringen-uttryckte-radikala-religiosa-asikter-pa-natet_5803869.svd
http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.509657-bekampa-fanatismen
http://svt.se/2.22620/1.2266435/sapo_vi_jobbar_dag_och_natt?lid=senasteNytt_675672
http://affarer.cc/start/1.2573084-explosionerna-var-terroristdad
http://affarer.cc/start/1.2573099-sapo-undersoker-explosionerna
http://ekuriren.se/nyheter/inrikes/1.894208-sapo-utreder-terroristbrott
http://ekuriren.se/nyheter/inrikes/1.894349-vapenexpert-flera-kunde-ha-dott

We few, we happy few, we band of brothers;

Vilken underbar dag.

Gårdagens manifestation i Salem är alltid en upplevelse som fyller mig med mycket olika känslor. Det är väldigt svårt att beskriva alla med ett enda ord. Värdigt, respektfullt och sorgligt men samtidigt också mäktigt, kraftfullt och hoppfullt.

Vi var 850 deltagare i går. Det var fler än förra året vilket är väldigt bra. Alla som var där igår är en hjälte i mina ögon. Som Dan sa i sitt tal; Vi gör skillnad. Att vi går där varje år visar att vi inte accepterar det våld som vårt folk utsätts för.

Vi är en utvald skara. Vi är inte så många men vi är övertygade om att vår kamp är för något gott. Oavsett vilken organisation vi tillhör så är övertygelsen den samma. Jag kom att tänka på ett stycke från Shakespeare's Henry V:

We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother; be he ne'er so vile,
This day shall gentle his condition:
And gentlemen in England now a-bed
Shall think themselves accursed they were not here,
And hold their manhoods cheap whiles any speaks
That fought with us upon Saint Crispin's day.

Dessa ord är lika sanna idag som när de skrevs för 400 år sedan. Vi är en utvald skara, vi är få men vi är enade för den som går med mig i Salem ska vara som min broder. Och den som inte var där ska ångra det och fan hålla käften och skämmas när någon talar som faktiskt gick med oss i Salem.

Det är vi som gör skillnad. Det är vi som är hjältarna. Nästa år är det din tur att marschera med oss.



Nationell.nu har en artikel om gårdagen här liksom Realisten.se. Johanne på AB har som vanligt inte fattat vad det handlar om och skriver en rätt värdelös artikel om det här. De flesta andra nyhetssidor har små notiser om det men det mesta överskuggas av terrordådet i Stockholm som också skedde igår.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/massiv-polisbevakning-i-lugnt-salem-1.1225765
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=4235356
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=4235274
http://lt.se/nyheter/1.1037180-sodertaljepolitiker-tagade-i-salemmarschen
http://www.svd.se/stockholm/nyheter/lugna-demonstrationer-i-salem_5802807.svd
http://www.stockholmsfria.nu/artikel/86284
http://svt.se/2.22620/1.2266022/lugn_marsch_i_salem
http://www.vk.se/Article.jsp?article=402489&categorylist=10,4,6,32,39,480,987

lördag 11 december 2010

Sherlock fucking Holmes.

Vilken underbar dag.

Hittade ett örhänge igår kväll. Jag hittade det givetvis genom att trampa på det. Det är så typiskt. Så nu börjar detektivarbetet med att lista ut vems det är. Någon som känner igen det? Annars så säljes det till högstbjudande och hela vinsten tillfaller partiet.




Dagens citat: "Den som trampar på något vasst och hårt har oftast inga skor på sig."

fredag 10 december 2010

Vad säger ditt samvete om du inte åker till Salem?

Vilken underbar dag.

Imorgon så är det dags. Det är en av årets viktigaste dagar. Imorgon så går jag tillsammans med tusentals andra svenskar i ett tyst fackeltåg genom Salem. Det må vara tyst i ledet när vi går imorgon. Men att vi går där innebär att vi inte bara sitter tysta och ser hur vårt land är på väg mot undergång.

Imorgon så tar vi ställning för svenskarna och mot det våldet som drabbar oss i dagens mångkulturella samhälle. Alldeles för många har blivit drabbade redan.

Det är både många gamla kamrater men även en del nya som åker med oss från Kalmar imorgon för att delta. Plikt, ära och skyldighet är några av ledorden imorgon tillsammans med respekt och värdighet. Det finns fortfarande platser kvar om någon mer vill åka med oss.

Vad säger ditt samvete om du inte åker till Salem? Vad ska du svara när dina barn frågar vad du gjorde för att rädda vårt folk? Följ med oss imorgon och visa att du inte stillatigande accepterar det som händer.


"Do not go gentle into that good night, Old age should burn and rave at close of day; Rage, rage against the dying of the light." skrev Dylan Thomas. Det är något som jag anser symbolisera morgondagen. Vi ska inte gå tysta mot avgrunden, vi ska inte acceptera den politik som regeringen bedriver och som är skadlig för vårt folks framtid och vi ska inte behöva tvingas att leva i ett mångkulturellt samhälle. Imorgon så säger vi ifrån. Imorgon så säger vi stop. Imorgon så ställer vi oss trotsigt upp och säger nej till det mångkulturella samhället. Imorgon ger vi Reinfelt, Sahlin och resten av hycklarna fingret!

Alla elever på två av Kalmars gymnasieskolor fick flygblad i sina skåp i morse med information om morgondagens manifestation hörde jag viskas om...

http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/11/neither-snow-nor-rain-nor-heat-nor.html
http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/svensk-ungdom-sveriges-framtid.html
http://www.dan-eriksson.com/2010/12/svenska-rorelsen-mer-enad-an-pa-mycket-lange
http://frimodighet.blogg.se/2010/december/infor-salem-2010-ett-ar-av-svenskfientligh.html
http://www.friatider.se/intervju-med-robert-pa-salemfonden
http://www.friatider.se/antirasistiska-valdsverkare-laddar-infor-salem
http://www.friatider.se/svenska-gymnasister-alltmer-antisemitiska
http://www.friatider.se/salemmanifestation-vantas-sla-rekord
http://www.nationell.nu/2010/12/09/smr-stodjer-salem-vi-har-inte-glomt
http://patriot.nu/artikel.asp?artikelID=1647
http://www.nationell.nu/2010/12/09/jan-milld-uppmanar-alla-till-salem
http://www.nationell.nu/2010/12/09/robin-bostrom-kom-till-salem-pa-lordag
http://www.nationell.nu/2010/12/08/unik-reklamtidning-via-post-infor-salem
http://www.realisten.se/2010/12/07/nationalistisk-tidning-till-tusentals-unga-svenskar
http://www.salemfonden.info
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4232026
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/antisemitismen-okar-bland-unga_5798629.svd
http://www.stockholmsfria.nu/artikel/86256
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=4231444
http://www.stockholmsfria.nu/artikel/86232