lördag 1 januari 2011

Nu är det slut. Nu flyttar jag.

Vilken underbar dag.

För det första så skulle jag vilja önska gott nytt år till er alla.

För det andra så flyttar jag.

Jag har bloggat här i ett år nu. Från början så hade jag 10-15 läsare om dagen men nu ligger siffran på 250-350 per dag. Som mest har det varit 979 besökare på en dag. Det är jag mer än nöjd med. Jag ändrade utseendet på bloggen i höstas men blev inte helt nöjd.

Så nu flyttar jag härifrån. Stämplar ut, lämnar in, lägger av, kalla det vad du vill. Bloggen kommer att fortsätta som ny och förbättrad på en egen adress. Men jag kommer att vara precis lika bitter, cynisk, kritisk, trött, sarkastisk, förbannad, sårad, överarbetad, underbetald, ironisk, uttråkad, irriterad, uthängd, maskerad, skeptisk, förrådd, sjöman och fortfarande bosatt i en annan del av Smedby...

Hesperus är aftonstjärnan. Han var son till Aurora, gryningsgudinnan, i den grekiska mytologin. Hans bror var Eosphorus, morgonstjärnan. Båda namnen syftar på planeten Venus vilket grekerna trodde var två olika himlakroppar. Romarna gillade det och knyckte det mesta. Skillnaden var att de kallade honom Vesper i sin mytologi. Hans bror kallade de för ljusbringaren, på latin Lucifer.

Mitt nya hem kommer att bli http://www.hesperus.nu och det kommer att bli din ledstjärna i det politiska mörkret.


Återigen ett gott nytt år på er alla.

// Rickard