torsdag 30 augusti 2012

Ännu fler jävla flyktingar till Småland...



Vilken underbar dag.

Vädret är skit, kaffet är kallt och nyheterna i tidningen idag är allt annat än uppmuntrande.
Läser i lokaltidningen Barometern idag om hur Lundegårds camping på Öland håller på att ta emot en ny omgång flyktingar. Mellan 500-600 kan de komma att ta emot den här gången. I lokaltidningen Östran kan man samtidigt läsa om hur varken Lundegårds eller Möllstorps campingar uppfyllde de kraven som migrationsverket har för sina boenden men att de alltså nu anlitar Lundegård IGEN. 


”Lundegårds camping klarade sig inte vidare eftersom de inte undertecknat sanningsförsäkran, anbudet saknade efterfrågad underhållsplan, skattsedel samt redovisning av verksamhetens omfattning och inriktning. De hade inte heller redogjort för hur de skulle klara av helpension med kök och matlagning.”

Men ÄNDÅ så använder migrationsverket dem för att husera flyktingar. Under förra året så skedde det både misshandlar, mordförsök, hot, stölder, snatterier och att ”flyktingar” som satt och onanerade på biblioteket i Borgholm. Nu får ni alltså upp till 600 nya ”gäster” i Borgholmstrakten! Ett stort jävla grattis önskar migrationsverket...

Men eländet slutar inte där. Man kan i Östran läsa om hur, villa Ossian, flyktingboendet i Påryd ska räddas från nedläggning för att säkra de 10 arbetstillfällena på orten.   


”En jämförelse visar att varje ungdom på Villa Ossian har kostat 756 000 kronor per år, på boendet Horizont är kostnaden 483 000 och på Slöjdargatan 550 000.”

756 000 kostar det per ”ungdom” vilket alltså blir 6 048 000 för de 8 ”flyktingar” som bor där. Svenska skattebetalare ska alltså hosta upp över 6 miljoner per år för att rädda 10 jobb. Ett stort jävla grattis önskar migrationsverket...

Tror ni att det är slut nu då? Icke då! Här kommer i alla fall den enda ljuspunkten idag. Östran skriver om hur det planeras för en folkomröstning MOT flyktingboendet i Mönsterås. Det är SD:aren Bernard Ek som kräver en folkomröstning angående kommunens beslut att ta emot ”ensamkommande flyktingbarn”. Även Svenskarnas parti ställer sig bakom kravet och ett visst samarbete har förekommit i frågan. Jag misstänker dock att Jimmie Åkesson kommer att sparka ut Bernard Ek när han får höra talas om det...

Svenskarnas parti har nog inga problem att välkomna Bernard Ek om så skulle bli fallet. Det är många Sverigedemokrater som redan lämnat av olika skäl och blivit medlemmar i det enda partiet som faktiskt verkar för svenskarna i första hand, nämligen Svenskarnas parti (SvP). Bli medlem du också! Du löser lättast ett medlemskap här:  http://www.svenskarnasparti.se/blimedlem/



tisdag 28 augusti 2012

I huvudet på Koskenkorvavänstern...

Vilken underbar dag.

Fick tips om ett blogginlägg (som ni kan läsa här) på lokaltidningens hemsida idag som nämnde vårt besök i Forserum. Det är skrivet av Marrku Ahonen och han verkar ju inte ha alla indianer i kanoten. Men jag gillar att han tog upp det och jag ska ge honom ett svar. Eftersom jag är tveksam till att han skulle våga lägga upp det på sin blogg så skriver jag ett öppet brev till honom här istället...


”Till Markku Alkonen.
Nu är du lite ute och cyklar tror jag men jag ska försöka bemöta alla de felaktigheter du lyckas få med i ett enda blogginlägg.

NSF lades ner, Folkfronten startades och sedan skedde ett namnbyte till Svenskarnas parti (SvP). Många från NSF:s tid är inte längre medlemmar i SvP och du kan säket hitta skillnader i en del frågor mellan SvPs partiprogram och de frågor som NSF drev. Vi är ett nationalistiskt parti. Vad våra medlemmar definierar sig själva som privat lägger vi oss inte i så länge de ställer upp på våra politiska punkter.

Frågan om att avveckla mångkulturen och att skapa ett Sverige som styrs AV och framför allt FÖR svenskar är vår viktigaste fråga. Att vi väljer en nationalistisk politik som gynnar svenskarna är lika naturligt för oss som att Kurdo Baksi (Klappturkens bror) vill lyfta fram frågor där han tar till vara kurdernas intresse. Att de vill ha ett eget land är lika naturligt som att vi vill ha det.  

Men vi går vidare med dina fånigheter...  
Svenskarnas parti är relativt nystartat men ändå fick vi 103 röster i partiets första val i Kalmar. Vi fick även ett mandat i Grästorps kommun och var väldigt nära mandat i de övriga kommuner där vi ställde upp i valet 2010. I omvalet (till landstinget) i Västra Götaland så var vi det enda partiet som ökade sina röster.  Idag så har vi även representanter i två andra kommunfullmäktige i landet. Vi växer, vi växer i en mycket snabbar takt än vad SD gjorde och vi kommer att fortsätta att växa hur mycket du än skriver. 

Svenskarnas parti har många medlemmar och att en del är aktiva och andra inte är väl knappast ovanligt. En del är offentliga företrädare, en del är aktiva på gator och torg och en del stödjer vår politik genom ekonomiska bidrag. Det finns en plats för alla som vill hjälpa till. Att jag benämnde mina partikamrater som deltog i helgen för aktivister i mitt inlägg är väl då rätt naturligt eftersom vi var iväg på en aktivitet? Vad menar du är så intressanta i det? 

Sen undrar jag lite hur du resonerar när du tar upp mitt efternamn...
Att du inte har någon aning om partiets politik i frågan om vem som är eller kan bli svensk är ju rätt klart om man har läst dina tidigare blogginlägg. Men tror du på allvar att ens namn avgör ens härkomst? Om du adopterar en neger från Afrika, ger honom namnet Sven Svensson, så blir han automatiskt vit och svensk? Tror du att skatteverket har ett trollspö som de svingar och ändrar dina gener när du byter namn? Ditt namn är inte din härkomst, det är inte din genetiska bakgrund eller ditt arv. Det är bara ditt namn och du kan ändra det om du så önskar. Dina gener däremot kan du knappast påverka. 

Sedan skriver du nog det enda vettiga i ditt inlägg. Väljarna är knappast dumma även om du och resten av rödvinsvänstern (eller kanske koskenkorvavänstern i ditt fall) anser det med illa dolt förakt. Väljarna ser vartåt mångkulturen leder och att nationalister står för det som är motsatsen. 

Vi i Svenskarnas parti kommer att bli den förändringen som behövs. Vi gör gärna frivilliga insatser över hela landet när kommunerna sviker invånarna. Vi gör det trots att kommunpolitikerna inte visar någon tacksamhet. Vi gör det för att visa våra medmänniskor och oss själva att ingen kan göra allt men alla kan göra något och att man i flera avseenden kan vara en förebild för andra människor då väldigt små saker kan göra stora förändringar. Vi börjar i liten skala och bygger upp en folkgemenskap där vi som svenskar tar ansvar för varandra och vår gemensamma framtid. Vare sig det gäller att samla in kläder till hemlösa, att donera blod, att nattvandra eller att hjälpa till med en sådan enkel sak som att iordningställa en lekpark.

Nationalism är något sunt och helt naturligt även om rabiata pennfäktare som du, som förmodligen knappt lyfter blicken över koskenkorvaflaskan medan du vurmar för mångkulturen, inser det. Ta ett glas till, se videon med klappturken och få ett gott skratt du också.

Mvh Rickard Pekkarinen
Svenskarnas parti (SvP) i Kalmar

söndag 26 augusti 2012

Skogsturken, Laserturken och Klappturken....

Vilken underbar dag.

Dagens stora händelse i media är att en moderat kallat en sosse för klappturk på twitter.

 Över 2,7 miljoner visningar av youtubevideon med skogsturken, 1,5 miljoner som har sett Laserturken, men bara 25000 som har sett Klappturken så givetvis fattar inte journalisterna vad det handlar om...

Har man sett videon så fattar man. Det har tyvärr inte så många och därför tolkas hans twittrande som rasistiskt snarare än som ett infall av humor. Här är Mona och klappturken!


Nästa typ av turk blir förmodligen den fruktade gnällturken. Gestaltad i den här videon av klappturkens bror, Kurdo Baksi.

Det riktiga problemet i det här fallet är nog inte vem som kallat någon vad utan att vi faktiskt har dessa typer av turkar i vårt land. Skogsturkar, laserturkar och klappturkar hör hemma i sin naturliga miljö (avlägsna bergstrakter i Turkiet) och bör inte gå lösa i Sverige.

Vill du hjälpa till att återföra de olika turkarna till deras naturliga miljö så gå med i Svenskarnas parti idag. Vi arbetar aktivt för att de så fort som möjligt ska skickas hem.





lördag 25 augusti 2012

Svenskarnas parti i Forserum.


Vilken underbar dag.



Forserum är en liten småländsk by med omkring 2000 invånare och därav ett hundratal somalier. Att det inte är problemfritt att ta emot en så pass stor del flyktingar och alla de krav som dessa grupper i många fall ställer på samhället har märkts tydligt.

Efter den senaste tidens mediauppmärksamhet så var idag flera aktivister från Svenskarnas parti (SvP) på plats i Forserum för att informera om att det finns ett politiskt parti som faktiskt är på deras sida och inte vill att somalierna ska stanna.

Aktivisterna var dels på torget och delade även ut flygblad i de omkringliggande lägenheterna.
Av alla Forserumsbor vi talade med där idag så var det ingen som verkade gilla somaliernas närvaro på orten eller som gick med i fredagens fackeltåg. 


 
Vi fick även höra historier om hur somalierna ställt till bråk, rånat och hotat svenskar men det är inget som nämnts i media och frustrationen bland ungdomarna över den ensidiga mediabilden som visats märktes tydligt.Vi fick även höra om hur någon lämnat en klase bananer utanför somaliernas lokal tidigare under dagen. 




onsdag 22 augusti 2012

Till ungdomarna i Forserum



Läser en artikel i tidningen om hur Somalier uppmanas att flytta från Forserum. Den spontana tanken är, fan vad bra. Äntligen ett resultat. 

Men sedan inser jag snabbt att inte fan flyttar de hem. De kommer snarare att söka sig till andra kommuner istället. Det ungdomarna har gjort är tyvärr ingen långsiktig lösning på problemet.


 


Så till er ungdomar i Forserum som fick bort somalierna vill jag bara säga några saker. Jag står helt bakom er uppfattning om att somalier inte hör hemma här. Varken i Forserum, i Småland eller i Sverige. Er reaktion är sund, naturlig och det är många, många svenskar som känner som er. Ni är engagerade och driftiga och det måste användas!

Men att kasta sten dem, trakassera dem, misshandla dem och hota dem är ingen bra lösning. Ni tänker rätt men gör fel. Att slå dem på käften löser bara problemet tillfälligt. Nu kommer givetvis somalier att flytta från Forserum men inte fan flyttar de hem till Mogadishu. De kommer kanske att bosätta sig i Nässjö, i Jönköping eller i någon annan liten småländsk by och fortsätta att ställa till bekymmer för lokalbefolkningen. 

För ställa till bekymmer gör de. Att Sverige redan tar emot flest somalier i Europa är ren idioti. Att det blir fler och fler för varje vecka gör inte saken bättre. Här har vi en rad exempel på hur somalier beter sig i Sverige:
 

Detta är ett axplock av de två senaste månadernas händelser. Som ni ser så händer dessa typer av brott över hela landet där somalier blivit placerade och inte enbart i Forserum. Jag drar givetvis inte alla över en kam men jag skulle mer än gärna se att vi skickade hem alla för att kunna slippa brott som de ovan. Hur många våldtäkter, misshandlar och rån ska vårt folk behöva stå ut med för att vi ska ha somalier här?

Så till er ungdomar i Forserum som fick bort somalierna vill jag bara säga några saker. Det här var bara början. Jag står som sagt helt bakom er uppfattning om att somalier inte hör hemma här. Men om vi ska kunna bli av med dem så är det inte genom att kasta sten på deras fönster vi ska gå till väga. Ni måste bli en del av hela landets politiska opposition.

Genom att vi alla organiserar oss i Svenskarnas parti (SvP) och åstadkommer en förändring  i invandringspolitiken kan vi bli av med problemet. Vi kan stoppa invandringen och skicka hem dem som är här. Inte genom att slå dem på käften så de flyttar från byn utan genom att åstadkomma en konkret förändring i Sveriges invandringspolitik så vi slipper dem i alla samhällen. Bli medlem redan idag och hjälp oss att skapa en bättre framtid.






tisdag 21 augusti 2012

Fallen i öster för Sveriges ära och nordens frihet.


Jag tog en promenad med en god vän idag. Målet var norra kyrkogården i Kalmar och två av de 13 000 gravar som finns. För på norra kyrkogården så vilar två bortglömda hjältar.

Flera stora almar skuggar den lummiga kyrkogården och solen skiner ner genom lövverket när vi kommer fram till de båda garvarna. Där i skuggan vilar Göte Carlsson som föll vid Hangö och Anders Lindegren som föll vid vid Märkäjärvi. De båda var frivilliga soldater i Finlands ödeskamp mot Ryssland. Göte var ursprungligen sjöman och Anders var tryckare. Två olika livsöden med samma slut. På gravarna lägger vi nya blommor. De båda stenarna skulle behöva tvättas och fyllas i men det tynger samvetet att vi får lämna det till nästa gång.


Att vårda de stupades minnen och gravar faller på vår lott. Alla de som gav sitt liv för vår frihet får aldrig falla i glömska. Trots att 70 år har gått sedan de föll så är vi skyldiga dem att hålla deras minne levande. Utan deras offer så skulle vi kunnat gå samma öde till mötes som större delen av östra Europa gjorde under kommunismens förtryck.

Till skillnad från de krig idag där svenska soldater skickas att dö i Afghanistan, Libyen eller någon annanstans för att tjäna USA:s syften så föll dessa två och tusentals andra hjältar för VÅR frihet, för VÅR framtid och för VÅR ära.Vi är skyldiga att minnas dessa män. Deras osjälviska offer säkerställde vår framtid. Vi är skyldiga dem att förvalta det arvet.

De frivilliga svenskar som deltog i Finlands kamp mot Ryssland är alla hjältar. De som kom hem igen levande, de som kom hem i en kista och de som fick sin sista vila på slagfältet är alla värda att minnas.






För Sveriges ära
och nordens frihet.
De kunde icke vika
Blott falla kunde de.







Och föll gjorde de. De stupade vid Jandeba och Svir, vid Hangö och Märkäjärvi, vid Vierumäki och Suokas. De föll långt hemifrån för Sveriges ära och för nordens frihet. De föll för vår ära och frihet.


Vi lämnar kyrkogårdens skugga och beger oss hemåt. Det stinker vitlök när jag sitter på bussen och jag inser att jag är den enda svensken ombord. Kvinnor i hucklen snattrar på arabiska och en flock somaliska ungar skriker och bråkar med varandra. Var det verkligen det här som Göte Carlsson, Anders Lindegren och tusende andra föll för att kunna lämna oss? Jag tror inte det. Det var länge sedan jag bestämde mig för att det inte är det här jag ska lämna till framtida generationer. Det här är inte att förvalta deras arv. När gick det så snett?

Jag har bestämt mig för att göra något åt saken. Hur vill du förvalta de stupades arv? Vilket samhälle vill du lämna till nästa generation? Bli medlem redan idag och hjälp oss att skapa en bättre framtid.