onsdag 3 mars 2010

Vägen till frihet...

Vilken underbar dag.

Vägen till frihet ligger frusen. Två dygn i isen nu. Ymer försöker hjälpa oss ut till öppnare vatten. Det tar sin tid. Vi har fått ett nytt schema också. Det blir Lubeck på lördag morgon. Nästa vecka så ska vi bara gå till Holmsund och Husum. Förhoppningsvis är isen tunnare där. Men med vår vanliga tur så är det nog samma som här eller värre.

Vi får med all säkerhet en underbar jävla vecka. En vecka med stress, förseningar, is, minusgrader och den vanliga cirkusen. Blev "erbjuden" att representera företaget på sjöbefälsskolans branchdagar i april. Men något extra betalt skulle man inte få.

He he... Det hade varit kul att tacka ja och gå dit och ge dem vad de betalar för. Stå och hänga bakom bordet i slitna jeans och en svettig T-shirt. Förklara för sistaårs eleverna hur det stryks i beställningslistor, hur vinterkläder inte kommer, hur avmönstrings resor "inte kan bokas" utan man får lägga ut för dem själv.Dagens citat: av Oscar Wilde. "En åsikt är inte nödvändigtvis riktig bara för att någon är villig att dö för den."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna om ni vill.