måndag 21 juni 2010

Äntligen måndag.

Vilken underbar dag.

Jag hatar måndagar. Fast här ombord är de rätt ok. Natten mellan söndag och måndag ligger vi stilla och jag är ledig. Har jour varannan vecka men inte inatt.

Måndagen är kanske den bästa dagen ändå. Då får jag sova hela natten. Det är underbart. Det är så man orkar igenom veckan. Den där enda vilan som är längre än 6 timmar. Då klarar man en vecka till. 4 gjorda och 7 kvar.

Fick ett paket idag med lite saker jag beställt. Maskinavdelningen hade givetvis varit där med sina nyfikna fingrar. Det spelar ingen roll om det var adresserat till mig och firmanamnet stod på paketet. Det är typiskt. Det är likadant om jag beställer saker till sjukhytten. Funderar på att ge mig på deras paket nästa gång. Öppna och snoka. Bara för att jävlas...Dagens citat: Snart är det halvtid. 28/77.

2 kommentarer:

  1. Du gör ju inte direkt många knop på jouren? Jag har suttit rampvakt och lyssnat på en dyngrak L spelandes gitarr och vrålandes för allt han är värd många gånger. Vad gjorde du medans? Jo, du sov. "Stopptörn Rikard" stod det på tavlan. Jag lyssnade på L, du sov.

    SvaraRadera
  2. Mmmm... Jag har blivit väckt kl 3 på morgonen av en korkad göteborgare som undrade vad han skulle göra eftersom han såg råttor på kajen. DET är nackdelen mad att ha stopptörn.

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.