tisdag 29 juni 2010

Mitt alldeles egna Nigeriabrev

Vilken underbar dag.

Idag dök det upp ett mail i min inbox. Jag blir glad när jag får post. Oftast är det reklam men idag fick jag ett ”nigeriabrev”. Mitt första! Jag blev jätteglad. 13.4 miljoner US dollars till mig! Wooohooo! Jag är rik!
Men bra saker händer aldrig mig utan anledning. Chansen att jag ärvt en massa guld av en rik neger är lika med noll så jag är rätt skeptisk. Men snäll som jag är så är det klart att jag svarar på deras mail. Jag skriver att de ska kontakta mig via sms för att visa att det inte är en bluff.

Dessutom så kommer jag att skicka ett eller två eller trettiofem mail om dagen till dem för att påminna dem om hur de ska kontakta mig. Tyvärr så har inte mitt parti en SMS-donationstjänst än så det får gå till en annan organisation som förtjänar det…

Mitt svar på deras brev…

Dear MR. SANUSI LAMIDO SANUSI

I am very concerned by your letter. To be sure that this is not false mail, can you contact me by sending a sms message to my woorkphone?
Just write "paysms patriot3" and send it to +4672456

Best Regards,

Rickard Pekkarinen
Skitidetdu street 2
395 61
Någonannanstans
Sweden
Date June 28th,2010Dagens citat: Blir dagens bild istället. Fille flytväst i kanalen…

4 kommentarer:

  1. Attans farbror! Du skulle ha skrivit "paysms patriot3"! Räcker inte bara med patriot3... Du får skriva igen och rätta till det! :D

    SvaraRadera
  2. Tillrättat nu. Tackar.

    SvaraRadera
  3. Tyckte vi kom överens om att vi skulle kalla honom för Fröken Livboj?

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.