måndag 28 juni 2010

Vilken underbar baddag.

Vilken underbar dag.

Fick sova hela natten för en gångs skull. Vaknade dock när de började lasta vid 06. Men det gör inget. Det är ett underbart väder. Solen skiner, det är vindstilla och knappt några moln. Har fått en massa gjort redan och har ändå 2 timmar att sitta i solen och njuta innan jag börjar jobba. Vilken underbar dag.

Poolen fylldes igår men Fille flytväst badade ändå i kanalen. Det är inte riktigt normalt. Det där vattnet skulle kunna ge 35 sorters sjukdomar bara genom att man tittar på det. Tydligen finns det även bildbevis på hans idioti och förhoppningsvis kan de dyka upp här imorgon.

Eftersom både Tyskland och Argentina vann sina matcher igår så har jag lovat att vara snäll hela dagen idag...
Den förbannade eleven kommer säkert att utnyttja det och tjata med sina jävla frågor. Ibland undrar jag om de som skrivit frågorna borde sitta som lärare på en högskola eller sitta inspärrade på ett dårhus från 1800talet.


Dagens citat: Istället för att skriva "Förklara för eleven och låt honom göra det själv" så skriver skolan:

"It is the supervising officer´s/instructor´s responsibility to give the cadet instruction or information on where/by whom information or material is available for the different work task. The work task itself should, as far as possible, be completed by the cadet them self."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna om ni vill.