fredag 25 juni 2010

Vilken underbar midsommar

Vilken underbar dag.

Lastning i Iggesund i morse Det gick smärtfritt idag. De gör ju trots allt så gott de kan. Vi var klara och avgick strax innan lunch. Men inte förrän jag hade fått fiska upp en borttappad sko ur vattnet. Tycker att det borde vara hittelön på sånt men Chiefen blev glad iaf.

Åt min lunch på bryggan med en underbar utsikt. Först ut genom dukarsundet och sedan förbi Hudiksgrund. Det var flera sorters sill och potatis, gräddfil och gräslök, paj och lax och sallad. Och det var gott. Tror att K. fått storhetsvansinne nere i byssan.

Vädret höll i sig också. Såg stora regnmoln dra förbi längre söderut men solen höll sig kvar. Kl 17 var det dags för Captains BBQ. Invigning av det nya monstret till grill som vi tjatat till oss. Med 4 brännare, en kokplatta och en bardisk så liknar det mer ett portabelt kremaratorium än en grill. Men med över 24 man ombord nu så måste vi ha ordentliga saker säger kapten.

Tyvärr så blir det inga bilder från ikväll. Grillmästaren klargjorde det innan idag. Förmodar att att det är för att ingen ska få se honom i förkläde och att han fick ta båsen till hjälp för att hinna med att vända alla köttbitar.


Dagens citat: Från en besviken spelare efter Schweiz – Honduras match.
-”Förbannade opålitliga, ostätande klockmakarjävalar! Ett litet ynka mål kunde ni väl för fan gjort!”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna om ni vill.