torsdag 15 juli 2010

Det är en sån dag idag...

Vilken underbar dag.

Solen skiner och det är sådär äckligt varmt. Det gick ovanligt snabbt att lasta idag. Det är då man blir orolig för att något är fel. Jag bara väntade på att något skulle gå sönder eller att de skulle berätta att de ställt in fel last. Men inget hände.
Så vi lämnade Husum redan innan 12 och är nog framme i Sundsvall efter middagen. Tror jag iaf. Är för trött för att tänka. Sov för lite inatt fast man för en gångs skull var ledig några timmar.

Måste ta och skriva ihop något till ett lokalt flygblad också. Om min politiska vision för Kalmar. Får se om jag hinner det senare idag förhoppningsvis. Det borde väl inte vara så svårt.

Satsar mina pengar på att Mjällby vinner på lördag.
Fille Flytväst skulle sluta snusa men det höll bara 2 dagar.Dagens citat: Eleven lyssnar på radiotrafiken. En båt ropar på Bothnia Pilot och vill ha en lots "for 1800".
j. - "Kostar lotsen 1800 kr? Kan man bestämma det själv?"

3 kommentarer:

 1. Politiker?

  Vara och verka annorlunda Tala på annat vis Berömma allt, bära allt Hyckla jämt, behaga ständigt Ge segel åt var vind Tjäna ont som gott Ställa all handling och all dikt enbart i egennyttans tjänst Den som lyckas med detta har en plats i politiken
  Friedrich von Logau (1604-1655)
  Q

  SvaraRadera
 2. Jag har lovat att bli politiker. Jag har aldrig lovat att bli som de politiker som sitter där nu utan snarare tvärt om.

  SvaraRadera
 3. Guldstjärnan17 juli 2010 16:10

  Hahahahahaha!!! Bra där eleven!

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.