måndag 22 februari 2010

Äntligen fria!

Vilken underbar dag!

Ymer hjälpte oss loss imorse och nu är vi på väg igen. Det tog ett par timmar och en bogservajer gick av medan vi försökte men till slut kom vi iväg. Efter två och ett halvt dygn i isen så är vi aningen försenade. Hur vi ska komma ikapp schemat igen vet jag inte. Det ska bli intressant att se.

Det är mycket gnäll nu. Min glade matros från Jöttebörj är lika munter som vanligt. På sin fiskiga dialekt gnäller han om trasiga vinterkläder, kejsarpingviners storlek och att kaffet inte är klart. Det är dagens I-landsproblem. Men han är ju glad iaf. Anledningen till att inte våra vinterkläder har kommit är att rederiet inte bestämt vilken logga det ska vara på dem. Det låter som en underbar anledning till att fortsätta frysa. Det vore ju fruktansvärt att gå runt i en varm jacka som det är "fel" logga på. Hemska tanke!Eftersom min lilla mor läser min blogg nu också så vill jag hälsa till henne med. Du ska inte oroa dig så mycket lilla mamma.

Dagens citat: Med tanke på skälet till att vi inte fått våra vinterkläder så blir dagens citat ett enkelt: "En dålig ursäkt är bättre än ingen."

1 kommentar:

  1. Min mormor(!) läser din blogg. Helt sjukt detta, måste ta ett snack med släkten. Vi framstår ju som besatta idioter allihop. Igår ringde jag både min mor och min mormor och tänkte berätta att jag satt på stranden i 20 plusgrader, men de enda de båda ville prata om var att du satt fast i isen. Efter det gick jag ner och satt mig vid datorn, då skriver Lena: "Hört att Rikard sitter fast i isen och inte får något vatten?" - Jag ger upp. Du är mer intressant.

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.