måndag 8 februari 2010

Snart slut på friheten...

Vilken underbar dag!

Sent i säng och upp tidigt. Snart är det slut på friheten. Snart är det dags att börja packa. Ännu en underbar katastrof som väntar runt hörnet. En helvetesresa på ett flytande dårhus. Inget fungerar, ingen vet varför och ingen bryr sig. "Vi gör så gott vi kan" säger de. Jag ler redan vid tanken på henne.
Imorgon ska det tvättas och packas. Idag ska det städas och diskas. Men det kan vänta någon timme till...

Dricker kaffe och läser tidningen. Två svenskar dödade i Afghanistan. Vad fan hade de där att göra? Kan någon ge mig ett bra exempel på hur det gynnar det svenska folket att våra soldater dör i någon annans krig?
Men å andra sidan så var de två döda i Afghanistan av egen fri vilja. De var medvetna om riskerna och får ta konsekvenserna. Jävligt korkat av dem. Men det är ändå sorgligt och tragiskt. Och fruktansvärt onödigt. Läser vidare i aftonbladet om hur alla hycklande riksdagspartier (utom vänsterpartiet) vill fortsätta skicka soldater till FNs och NATOS idiotuppdrag. Om de var de själva som skulle åka så hade det med all säkerhet låtit annorlunda.Dagens citat: På tal om politiker så sade Mark Twain en bra sak...

"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig."

1 kommentar:

  1. Ja, du har det bra som bara har ett dårhus på jobbet. En annan lever tammefan i ett dårhus kallat "livet"...

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.