tisdag 28 augusti 2012

I huvudet på Koskenkorvavänstern...

Vilken underbar dag.

Fick tips om ett blogginlägg (som ni kan läsa här) på lokaltidningens hemsida idag som nämnde vårt besök i Forserum. Det är skrivet av Marrku Ahonen och han verkar ju inte ha alla indianer i kanoten. Men jag gillar att han tog upp det och jag ska ge honom ett svar. Eftersom jag är tveksam till att han skulle våga lägga upp det på sin blogg så skriver jag ett öppet brev till honom här istället...


”Till Markku Alkonen.
Nu är du lite ute och cyklar tror jag men jag ska försöka bemöta alla de felaktigheter du lyckas få med i ett enda blogginlägg.

NSF lades ner, Folkfronten startades och sedan skedde ett namnbyte till Svenskarnas parti (SvP). Många från NSF:s tid är inte längre medlemmar i SvP och du kan säket hitta skillnader i en del frågor mellan SvPs partiprogram och de frågor som NSF drev. Vi är ett nationalistiskt parti. Vad våra medlemmar definierar sig själva som privat lägger vi oss inte i så länge de ställer upp på våra politiska punkter.

Frågan om att avveckla mångkulturen och att skapa ett Sverige som styrs AV och framför allt FÖR svenskar är vår viktigaste fråga. Att vi väljer en nationalistisk politik som gynnar svenskarna är lika naturligt för oss som att Kurdo Baksi (Klappturkens bror) vill lyfta fram frågor där han tar till vara kurdernas intresse. Att de vill ha ett eget land är lika naturligt som att vi vill ha det.  

Men vi går vidare med dina fånigheter...  
Svenskarnas parti är relativt nystartat men ändå fick vi 103 röster i partiets första val i Kalmar. Vi fick även ett mandat i Grästorps kommun och var väldigt nära mandat i de övriga kommuner där vi ställde upp i valet 2010. I omvalet (till landstinget) i Västra Götaland så var vi det enda partiet som ökade sina röster.  Idag så har vi även representanter i två andra kommunfullmäktige i landet. Vi växer, vi växer i en mycket snabbar takt än vad SD gjorde och vi kommer att fortsätta att växa hur mycket du än skriver. 

Svenskarnas parti har många medlemmar och att en del är aktiva och andra inte är väl knappast ovanligt. En del är offentliga företrädare, en del är aktiva på gator och torg och en del stödjer vår politik genom ekonomiska bidrag. Det finns en plats för alla som vill hjälpa till. Att jag benämnde mina partikamrater som deltog i helgen för aktivister i mitt inlägg är väl då rätt naturligt eftersom vi var iväg på en aktivitet? Vad menar du är så intressanta i det? 

Sen undrar jag lite hur du resonerar när du tar upp mitt efternamn...
Att du inte har någon aning om partiets politik i frågan om vem som är eller kan bli svensk är ju rätt klart om man har läst dina tidigare blogginlägg. Men tror du på allvar att ens namn avgör ens härkomst? Om du adopterar en neger från Afrika, ger honom namnet Sven Svensson, så blir han automatiskt vit och svensk? Tror du att skatteverket har ett trollspö som de svingar och ändrar dina gener när du byter namn? Ditt namn är inte din härkomst, det är inte din genetiska bakgrund eller ditt arv. Det är bara ditt namn och du kan ändra det om du så önskar. Dina gener däremot kan du knappast påverka. 

Sedan skriver du nog det enda vettiga i ditt inlägg. Väljarna är knappast dumma även om du och resten av rödvinsvänstern (eller kanske koskenkorvavänstern i ditt fall) anser det med illa dolt förakt. Väljarna ser vartåt mångkulturen leder och att nationalister står för det som är motsatsen. 

Vi i Svenskarnas parti kommer att bli den förändringen som behövs. Vi gör gärna frivilliga insatser över hela landet när kommunerna sviker invånarna. Vi gör det trots att kommunpolitikerna inte visar någon tacksamhet. Vi gör det för att visa våra medmänniskor och oss själva att ingen kan göra allt men alla kan göra något och att man i flera avseenden kan vara en förebild för andra människor då väldigt små saker kan göra stora förändringar. Vi börjar i liten skala och bygger upp en folkgemenskap där vi som svenskar tar ansvar för varandra och vår gemensamma framtid. Vare sig det gäller att samla in kläder till hemlösa, att donera blod, att nattvandra eller att hjälpa till med en sådan enkel sak som att iordningställa en lekpark.

Nationalism är något sunt och helt naturligt även om rabiata pennfäktare som du, som förmodligen knappt lyfter blicken över koskenkorvaflaskan medan du vurmar för mångkulturen, inser det. Ta ett glas till, se videon med klappturken och få ett gott skratt du också.

Mvh Rickard Pekkarinen
Svenskarnas parti (SvP) i Kalmar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna om ni vill.