onsdag 22 augusti 2012

Till ungdomarna i ForserumLäser en artikel i tidningen om hur Somalier uppmanas att flytta från Forserum. Den spontana tanken är, fan vad bra. Äntligen ett resultat. 

Men sedan inser jag snabbt att inte fan flyttar de hem. De kommer snarare att söka sig till andra kommuner istället. Det ungdomarna har gjort är tyvärr ingen långsiktig lösning på problemet.


 


Så till er ungdomar i Forserum som fick bort somalierna vill jag bara säga några saker. Jag står helt bakom er uppfattning om att somalier inte hör hemma här. Varken i Forserum, i Småland eller i Sverige. Er reaktion är sund, naturlig och det är många, många svenskar som känner som er. Ni är engagerade och driftiga och det måste användas!

Men att kasta sten dem, trakassera dem, misshandla dem och hota dem är ingen bra lösning. Ni tänker rätt men gör fel. Att slå dem på käften löser bara problemet tillfälligt. Nu kommer givetvis somalier att flytta från Forserum men inte fan flyttar de hem till Mogadishu. De kommer kanske att bosätta sig i Nässjö, i Jönköping eller i någon annan liten småländsk by och fortsätta att ställa till bekymmer för lokalbefolkningen. 

För ställa till bekymmer gör de. Att Sverige redan tar emot flest somalier i Europa är ren idioti. Att det blir fler och fler för varje vecka gör inte saken bättre. Här har vi en rad exempel på hur somalier beter sig i Sverige:
 

Detta är ett axplock av de två senaste månadernas händelser. Som ni ser så händer dessa typer av brott över hela landet där somalier blivit placerade och inte enbart i Forserum. Jag drar givetvis inte alla över en kam men jag skulle mer än gärna se att vi skickade hem alla för att kunna slippa brott som de ovan. Hur många våldtäkter, misshandlar och rån ska vårt folk behöva stå ut med för att vi ska ha somalier här?

Så till er ungdomar i Forserum som fick bort somalierna vill jag bara säga några saker. Det här var bara början. Jag står som sagt helt bakom er uppfattning om att somalier inte hör hemma här. Men om vi ska kunna bli av med dem så är det inte genom att kasta sten på deras fönster vi ska gå till väga. Ni måste bli en del av hela landets politiska opposition.

Genom att vi alla organiserar oss i Svenskarnas parti (SvP) och åstadkommer en förändring  i invandringspolitiken kan vi bli av med problemet. Vi kan stoppa invandringen och skicka hem dem som är här. Inte genom att slå dem på käften så de flyttar från byn utan genom att åstadkomma en konkret förändring i Sveriges invandringspolitik så vi slipper dem i alla samhällen. Bli medlem redan idag och hjälp oss att skapa en bättre framtid.


2 kommentarer:

  1. Och hur mycket har politisk opposition hjälpt?...
    "gänget" har på kort tid åstadkommit betydligt mer än några politiker under många år så här långt..
    Alltså, samma medel ger effekt!
    Dom kastar sten, det kan vi också...

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.