torsdag 30 augusti 2012

Ännu fler jävla flyktingar till Småland...Vilken underbar dag.

Vädret är skit, kaffet är kallt och nyheterna i tidningen idag är allt annat än uppmuntrande.
Läser i lokaltidningen Barometern idag om hur Lundegårds camping på Öland håller på att ta emot en ny omgång flyktingar. Mellan 500-600 kan de komma att ta emot den här gången. I lokaltidningen Östran kan man samtidigt läsa om hur varken Lundegårds eller Möllstorps campingar uppfyllde de kraven som migrationsverket har för sina boenden men att de alltså nu anlitar Lundegård IGEN. 


”Lundegårds camping klarade sig inte vidare eftersom de inte undertecknat sanningsförsäkran, anbudet saknade efterfrågad underhållsplan, skattsedel samt redovisning av verksamhetens omfattning och inriktning. De hade inte heller redogjort för hur de skulle klara av helpension med kök och matlagning.”

Men ÄNDÅ så använder migrationsverket dem för att husera flyktingar. Under förra året så skedde det både misshandlar, mordförsök, hot, stölder, snatterier och att ”flyktingar” som satt och onanerade på biblioteket i Borgholm. Nu får ni alltså upp till 600 nya ”gäster” i Borgholmstrakten! Ett stort jävla grattis önskar migrationsverket...

Men eländet slutar inte där. Man kan i Östran läsa om hur, villa Ossian, flyktingboendet i Påryd ska räddas från nedläggning för att säkra de 10 arbetstillfällena på orten.   


”En jämförelse visar att varje ungdom på Villa Ossian har kostat 756 000 kronor per år, på boendet Horizont är kostnaden 483 000 och på Slöjdargatan 550 000.”

756 000 kostar det per ”ungdom” vilket alltså blir 6 048 000 för de 8 ”flyktingar” som bor där. Svenska skattebetalare ska alltså hosta upp över 6 miljoner per år för att rädda 10 jobb. Ett stort jävla grattis önskar migrationsverket...

Tror ni att det är slut nu då? Icke då! Här kommer i alla fall den enda ljuspunkten idag. Östran skriver om hur det planeras för en folkomröstning MOT flyktingboendet i Mönsterås. Det är SD:aren Bernard Ek som kräver en folkomröstning angående kommunens beslut att ta emot ”ensamkommande flyktingbarn”. Även Svenskarnas parti ställer sig bakom kravet och ett visst samarbete har förekommit i frågan. Jag misstänker dock att Jimmie Åkesson kommer att sparka ut Bernard Ek när han får höra talas om det...

Svenskarnas parti har nog inga problem att välkomna Bernard Ek om så skulle bli fallet. Det är många Sverigedemokrater som redan lämnat av olika skäl och blivit medlemmar i det enda partiet som faktiskt verkar för svenskarna i första hand, nämligen Svenskarnas parti (SvP). Bli medlem du också! Du löser lättast ett medlemskap här:  http://www.svenskarnasparti.se/blimedlem/1 kommentar:

Kommentera gärna om ni vill.