torsdag 19 augusti 2010

Bortkastade pengar...

Vilken underbar dag.

Äntligen är man hemma igen och kan koncentrera sig på valkampanjen. Nu ska det fan bli fart! Jag har fått svar från en av skolorna och ska boka ett datum för bokbordet. Idag skickade jag ut den första omgången med valsedlar till de som skickat ett mail med sin adress. Alla ni som inte får ett brev nästa vecka kan skicka ett mail med sin adress till rickard.pekkarinen@svenskarnasparti.se

Idag hittade jag två artiklar som gjorde mig förbannad. Hur fan kan de lägga våra skattepengar på sånt? Det är mer pengar än jag betalat in i skatt på de 12 åren jag har jobbat. Och de slänger bort det på idiotsaker?

Lokalpressen
"För 700 kronor styck ska gatubrunnarna i Kalmar få nya lock. Anledningen är inte att det är fel på locken, utan att de ska förses med Kalmars stadsvapen. I hela kommunen finns det 13 500 lock."

Det ger en total kostnad på 9 450 000 kr!

Avhopp från Rosenbad.
"På tisdagen beslutades att Sven Otto Littorin får 112.000 kronor per månad i avgångsersättning. Ersättningen betalas ut retroaktivt från den 7 juli 2010 – den dag Littorin avgick – och ett år framåt... Den utlösande orsaken var uppgifter i Aftonbladet om att han köpt sexuella tjänster av en 30-årig kvinna, vilket Littorin bestämt förnekat."

Det ger en total kostnad på 1 344 000 kr!

Dagens politiker har fan ingen respekt för pengar. Ha det i åtanke när du röstar nästa månad. Lägg din röst på någon som har det. Någon som inte skulle slänga bort en massa pengar på trams! Lägg din röst på mig!

Dagens citat: Angående Littorins belöning för lång och trogen tjänst...
En snäll tant: -"Det är som en tyst uppmaning till vissa att begå brott, för det lönar sig."


2 kommentarer:

  1. Svenskarnas parti? Vad står ni för? ^^
    *nyfiken*

    SvaraRadera
  2. Fortsätt skriva mer om politik så kommer jag besöka den här bloggen oftare :).

    Miss C: http://www.svenskarnasparti.se/politik/

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.