tisdag 24 augusti 2010

Politikerföraktet frodas... Del III

Vilken underbar dag!

Vilken underbar morgon. Fast man vaknade tidigt så är jag glad. Ända tills man läser tidningen... Det får bli ett bloggavsnitt om politikerförakt. Igen.

Hittade en artikel i Expressen om hur riksdagsledamoten Esabelle Dingizian (miljöpartist) vill ha in mer kultur på äldreboendena. Genom att skicka dit clowner... Hur fan tänker de? Man läser ständigt om hur de äldre får sämre och sämre mat, hur de får ligga i sin egen skit i flera dygn, hur de aldrig får komma ut och röra på sig och hur det minskas ner på deras kaffe. Detta är verkliga problem! Lös de först för helvete i stället för att skicka dit clowner. Här är artikeln.

Och på tal om fler clowner så hittade jag en artikel om hur "Big Nick", en vänsterpartist i modell XXXL, från Emmaboda ljuger vidare i lokalpressen.
Han, och företrädaren för (S), påstår nämligen att de gärna tar debatten med Svenskarnas parti. "Big Nick" påstår även att det inte var de som stod för inbjudningarna till den senaste debatten medan sossarna säger att det var det visst. Tyvärr så blev Svenskarnas parti utan inbjudan i slutänden. Istället var SvP:s kandidater till kommunvalet där som åhörare.

Läs artikel här och kommentera den gärna.
SvP:s version av debatten.

Dagens citat: Det blir två st idag. Angående debatten och vem som stod för inbjudningarna. "Big Nick" först: "Det var inte Vänsterpartiet utan Åfors Folkets husförening som arrangerade valdebatten och bjudit in partierna, säger Nicke Grozdanovski (V)"
Nr 2 står kommunalrådet Ann-Marie Fagerström (S) för. På frågan om vem som bjöd in partier svarar hon: "Det var Vänsterpartiet som styrde i den frågan så det var deras val."
Citaten är hämtade från artikeln på Barometern.seInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna om ni vill.