torsdag 12 augusti 2010

Vilken underbar vecka.

Vilken underbar dag.

Husum imorse, Sundsvall ikväll, Iggesund imorgon och sedan äntligen på väg söderut igen. På söndag är det slut på eländet för den här gången. Då går jag hem. Då har jag gjort 3 månader. L & T kan fan tjata hål i huvudet på folk. Att de upprepar sig är nog det minsta man kan säga. Min biljett hem har inte kommit påstår de. Min avlösare ska sjukskriva sig påstår de. Jag ska inte åka hem förän nästa vecka påstår de. Osv…

Men jag SKA hem på söndag om jag så fan ska rymma. Det kommer att bli en stressig ledighet. Valkampanjen kommer att ta mycket tid och jag ska fixa en del i lägenheten med. Balkonggolv, dörrar och lampor i köket.

Stuveriet i Husum gillar tydligen min blogg till skillnad från vårt kontor. Det är alltid kul att få höra. Så jag passar på att skicka dem en hälsning.Dagens practical joke: Tabasco i mjölken? Det är alltså på den nivån ribban står? Då ska jag vrida upp ett par snäpp… Ni får en bild på min hämnd imorgon.

7 kommentarer:

 1. Min kära sambo kan nog hjälpa dig lite i lägenheten om du vill ha hjälp förstås =)

  SvaraRadera
 2. Tabasco i mjölken? Smarrigt hörru! Salt i kaffet deras? Superlim i duschtvålsflaskan? Strösocker i sängen hos den som är mest hårig? Vill han ha fler bustips? ;)

  SvaraRadera
 3. Tack Emssan för att du lånar ut honom. Det kan nog behövas. Och tack Fräulein för tipsen, de kommer nog väl till pass.

  SvaraRadera
 4. Du får låna min skäggige taliban oxå:D Han har varit pappaledig för länge nu,behöver jobba lite ;)

  SvaraRadera
 5. Åhhh! En skäggig taliban? Han skulle smälta in perfekt i mitt ghetto...

  SvaraRadera
 6. Yes, det är bara att ringa honom. Han saknar dig ;)

  SvaraRadera
 7. Du är välkommen till min förtjusande lägenhet på kaffe samt en demonstration över hur man lägger en perfekt trall på balkongen.

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.