tisdag 31 augusti 2010

Vem fan vill blanda Ärtsoppa, nudlar och kebab?

Vilken underbar dag.

Solen skiner idag också. Jag fick tips om en artikel i Kalmar läns tidning. Ingrid Jensen (C) gnäller om Svenskarnas parti och tillskriver oss en massa åsikter vi inte har. Hon påstår bland annat att vi ”vill stänga gränserna, så att människor från andra kulturer inte ska få komma hit.”

Det kan knappast vara längre från sanningen. Vi vill inte stänga gränserna. Vi vill stoppa invandringen från vissa delar av världen bara. Arbetskraftsinvandring behöver vi fortfarande men då ska den givetvis komma från läder med samma sorts folk som vi själva. Men jag håller fullständigt med henne när hon säger ”Det är inte fel på invandringen, även om det kan vara fel på invandringspolitiken.” Invandring behövs men den invandringspolitik som förs idag är helt åt helvete fel.
Och att vi vill hindra folk från andra kulturer att komma hit är ju också lögn. Alla människor är ju välkomna att besöka Sverige som turister. Det vill vi verkligen inte ändra på.


Däremot så har hon rätt på en annan punkt. Svenskarnas parti är helt emot mångkultur. Vi vill att ALLA kulturer ska få finnas kvar ÄVEN den svenska. Hur roligt är det att åka till Turkiet för att uppleva precis samma blandning av kulturer som det finns här hemma? Eller Frankrike för att äta samma mat som finns här också? Alla kulturer ska bevaras separat och inte blandas.

Ärtsoppa, nudlar och kebab är gott att äta var för sig, en måltid åt gången, men vem fan vill stoppa allt i samma gryta och äta det varje dag?
Dagens citat: NÄSTAN så här sade Ingrid Jensen (C) i artikeln. Jag har bara tagit bort ett fåtal ord… - ”Därför är det så viktigt att vi noggrant tänker oss för i valet i september och lägger vår röst på ett parti som Svenskarnas parti.”

1 kommentar:

  1. HEJ! kika in på min skönhets och SPA blogg, denna veckan är vi speciellt koncentrerade på killars hy! Välkommen!

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.