torsdag 2 september 2010

Informationsbord och hycklande Sverigedemokrater

Vilken underbar dag.

Igår hade vi ett informationsbord på en gymnasieskola i Mönsterås kommun. Det gick över förväntan faktiskt och efteråt så åkte vi runt för att lägga ut valsedlar på alla de platser där man kan förtidsrösta. En kort rapport om det finns redan på hemsidan.

Hittade en artikel i DN där man kan läsa att SD presenterar ett valmanifest med 99 punkter. "-Jobben är valets viktigaste fråga, sade partiledaren Jimmie Åkesson vid en pressträff vid valstugan vid Sergels Torg i centrala Stockholm." står det i artikeln.

Jaha ja... Jobben är ju viktiga. Men fördomsfull som man är så trodde jag att SD tyckte att invandringen skulle vara den viktigaste frågan. Stoppar vi den så blir det fler arbeten och mer pengar över till allting annat. Frågan om jobb är fruktansvärt viktig. Men löser man invandringsfrågan så blir det lättare att lösa de andra med. Det borde väl till och med Jimmie Åkesson kunna räkna ut.

Vidare i deras manifest kan man läsa hur de vill ha en begränsning av asyl- och anhöriginvandringen till en nivå som den i Danmark och Finland, "Invandrare ska anpassa sig till det svenska samhället och inte tvärtom" står det.
Jasså? Så det ska bara begränsas och inte stoppas helt? Så de ska anpassa sig och inte kastas ut? Jaha ja...
Fördomsfull som man är så trodde jag att SD ville stoppa invandringen och skicka hem dem som var här också. Men det visar väl var SD står. De tummar på sina löften för att bli accepterade av etablissemanget. De vinner röster på folks fördomar om dem. Folk röstar på dem för att de TROR att SD vill stoppa invandringen.

Det ENDA partiet som vill ha ett totalstop för invandringen är Svenskarnas Parti, (SvP). Vill du också ha det så rösta på oss den 19:e September.


3 kommentarer:

 1. Käre anonym. Oj oj... Där skräder man inte orden inte. Det är precis personer som anonym här ovan som man kan skylla på hur värdelöst detta land har blivit. Rabiata humanistliberaler som 'måste' rädda hela världen. Givetvis är det politikerna som vi bör beskylla för illa det har gått, men de nyanlända gör det knappast bättre genom att vara bidragsberoende, segregerade från övriga samhället och bete sig förbannat illa i allmänhet och avsaknad av respekt och empati gentemot andra. Det finns de som är bra men tyvärr är det inte de som syns i statistiken. Att vilja sitt eget land och sina nära och kära det bästa som går att få är fan inte rasism. Det är precis personer som "anonym" här nere som bara hasplar ur sig ord denne inte har en jävla aning om vad det är en gång.

  Hör du ens vad du själv säger? Ras-ism. Raser... vad är en RAS för dig? Vem är det som har fördomar och är okunnig egentligen? Ta reda på vad kultur och religion är först, sen kan du kasta ur dig ord som "raser".

  SvaraRadera
 2. Det är konstigt att just såna som skriver så som här ovan alltid är anonyma! Märkligt!

  SvaraRadera
 3. He he.. En av de bästa sakerna med att ha en blogg är att man kan radera idioters kommentarer.

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.