fredag 17 september 2010

Campingsemester på Öland.

Vilken underbar dag.

Igår delade vi ut flygblad i massor. Både i Kalmar och på Öland. Vi hade knappt en låda kvar när vi fick reda på att det har kommit ett nytt flygblad från tryckeriet. Det måste också ut innan söndag. Jag vet inte riktigt hur många det är men det kommer nog att bli en massa jobb. Lysande planering. Jag ska sätta mig och göra en lista på saker som ska förbättras tills nästa val.
Större affischer måste vi också ha. Våra är bra med de syns så jävla dåligt på långt håll.

På tal om zigenare...
Migrationsverket har ju flyttat in ett stort gäng zigenare på en camping utanför Färjestaden. Ett av våra lokalproducerade flygblad kom med i Smålandsnytt igår också. De boende i området som vi pratade med säger att de är oroliga att kriminaliteten ska öka och jag förstår dem. Samma campingägare har även boenden i Arlöv som han hyr ut åt migrationsverket.
Internettidningen Realisten skriver inte mindre än 3 artiklar om det. De kan läsas här, här och här.
I DN kan man läsa hur Frankrike vill fortsätta riva deras illegala läger där. I värsta fall så kommer det väl hit ännu fler snart.

Fast med de etablerade partiernas logik så borde ju Mörbylånga kommun bli tokrik på det här. Massor av arbeten kommer att skapas och befolkningen kommer att bli mycket gladare och mätta. Tänk bara på alla de utländska exotiska maträtterna som dessa flyktingar kommer att förse lokalbefolkningen med. Tänk vad välstädat det kommer att vara överallt och vad många taxibilar det kommer att köra runt i Färjestaden...Behöver jag säga vilket parti ni ska rösta på på söndag för att bli av med dem?

2 kommentarer:

  1. Flygbladet skulle ha kommit i slutet av förra veckan men tryckeriet strulade till det varför det kom igår. Det är sånt som händer men inget som någon från partiet kunde råda över.

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha... Japp. Men till nästa val så ska vi se till att ha ALLA flygblad klara minst en månad innan valet.

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.