fredag 17 september 2010

Vem ska baka våra pizzor?

Vilken underbar dag.Efter att ha läst i expressen hur Magnus Jacobsson (KD) inte vet hur man bakar pizza så tänkte jag hjälpa en medmänniska i nöd. Jag skrev därför ett brev till honom där jag delar med mig av ett recept och tips på hur man bakar en pizza utan att importera en enda invandrare. Eftersom jag kanske inte är ensam om att vilja stoppa invandringen och lära Magnus att baka pizzor så publicerar jag även brevet här:

Hejsan Magnus!

Efter att ha läst om dina valaffischer där du beskriver dina problem i köket så tänkte underlätta lite för dig. Jag gillar också pizza. Det är enkelt att göra och jättegott. Jag har ett antal bra recept som jag nu skänker dig. Du behöver helt enkelt inte ta hit 100 000tals invandrare som ska laga mat åt dig utan, hör och häpna, du använder bara dina egna färdigheter och bakar pizzan själv. Det är både roligt och lärorikt att laga nya rätter så du kan kombinera lite som du själv vill med ingredienserna. Jag gillar vitlök och Salami på min pizza men du kan ju prova dig fram lite.

Jag hoppas innerligt att du tar till dig av det jag försöker förklara. Men för att vara lite tydligare så kan jag skriva det igen. VI BEHÖVER INGA INVANDRARE FÖR ATT LAGA MAT ÅT OSS. Svenskarna har existerat i tusentals år utan att en enda invandrare bakat pizza åt oss. Hur lyckades vi överleva kanske man kan fråga sig. Hur lagade vi mat? Varför slutade vi laga mat när det kom invandrare?

Pizzadeg:
0.25 paket jäst
2 dl vatten
1 msk olivolja
0.5 tsk salt
4 dl vetemjöl eller ev glutenfri mjölmix
Tomatsås:
4 msk tomatpuré
4 msk mango chutney
4 msk passerade tomater
Fyllning: Tomatsåsen givetvis, riven ost, Salami, pressad vitlök och sist men inte minst lite oregano.
Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till 37 grader och häll på lite av vattnet över jästen och rör tills jästen är helt upplöst i vattnet. Tillsätt resten av vattnet, olja och salt och rör om. Tillsätt vetemjölet lite i taget - använd gärna elvisp med degkrokar och kör tills det blivit en fin deg.
Låt jäsa under bakduk ½ - 1 timme.
Tag upp degen på mjölat bakbord och knåda den smidig. Kavla ut degen till den form du vill ha och lägg på bakplåt med bakplåtspapper eller i pizzaformar. Degen räcker till 2 st plåtar ca 25x35 cm om man vill ha tunn pizza.
Lägg på någon fyllning och grädda i 225-250 grader i mitten av ugnen 10-15 minuter.

Om ni läsare också vill hjälpa Magnus med lite recept så han slipper propagera för invandring så kan ni maila dem till: magnus.jacobsson@kristdemokraterna.se. Gillade du det här inlägget? Jag blev inspirerad av Björkqvists krönikaRealisten.

Dagens citat: "Baka din egen jävla pizza!"


Rösta på ett parti med kunniga bagare! Vi kan baka våra egna pizzor!

9 kommentarer:

 1. Fyfan va bra! Tycker att Magnus Jacobsson kan hojta till om han blir lite sugen på thaikäk kanske.. Eller varför inte indiskt käk.

  Jag står gärna till tjänst och erbjuder recept och överför mina kunskaper till honom (och de andra som kan tänkas vara intresserade), i RENT folkbildningssyfte.

  SvaraRadera
 2. Hur sjutton tänker (sd)?
  Vem ska gruppvåldta våra kvinnor?

  Pizza eller kvinnofrid? Vi vet vad Magnus väljer. Vilket as.

  SvaraRadera
 3. He he he...... bra där.

  SvaraRadera
 4. Eftersom Magnus svarade på mitt mail så kommer jag att publicera dem imorgon. Hans argument är minst sagt svaga.

  SvaraRadera
 5. Tänk om han har lika skrala kunskaper i sovrummet som i köket. Ska han då importera en trevlig "latino-lover" till frugan ?

  SvaraRadera
 6. Haha. ja, du. Det där receptet verkade ju lite komplicerat. Du kan ju alltid tipsa om färdiga pizzakit som går att köpa i affären :) Sen så finns det ju också svenskar som äger pizzerior..

  SvaraRadera
 7. Jag kanske inte ser ut som du,
  utanpå.
  Men jag är som dig;
  inuti.
  Hjärta lungor njurar hjärna.
  Precis som du.
  Stoppa hatet snälla, stoppa eran själviska
  syn era tankebanor måste vända håll.
  Hitta det som egentligen är viktigt.
  Innan jag måste fly från mitt eget land.

  SvaraRadera
 8. Anonym: är man självisk bara för man vill stoppa invandringen eftersom vi inte klarar att ta emot fler invandrare?

  SvaraRadera
 9. Om KD inte kan baka pizza eller laga mat? Hur kan de då tro att de ska sitta i riksdagen och styra Sverige?

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.