onsdag 8 september 2010

Dagens ord är: Kränkt och ett öppet brev till Östran...

Vilken underbar dag.

I dagens samhälle så är det tydligen väldigt lätt att bli kränkt. Vad som helst egentligen kan få folk att känna sig kränkta. Om någon bilist inte stannar när du står vid ett övergångsställe så blir man kränkt, när vissa partier inte blir inbjudna till debatter så blir de kränkta och när vänsterpartiet skriver att vår politik är "kall och hård" så blir fan i mig jag kränkt. Men sånt brukar aldrig resultera i någon artikel i pressen...

Dagens roligaste artikel är helt klart den om vårt "Provocerande flygblad" i lokalblaskan Östran. Vänsterpartiet känner sig provocerade och kränkta av vårt flygblad. Vi vill avskaffa mångkulturen och de gillar självklart inte det. Det konstiga är dock inte att de känner sig kränkta, det gör ju alla mer eller mindre dagligen, utan att de ljuger i artikeln. Ljuger rakt ut och journalisten har uppenbarligen inte gjort någon som helst koll om påståendena stämmer.

I artikeln påstår Hugo Grönlund att vi "smygfotograferat" dem och lagt upp bilderna på hemsidan. Vidare påstår han att där benämns han själv, Mikael Nilsson och Nicke Grozdanovski som partiets värsta fiender. Eftersom jag själv skrev notisen på partiets hemsida om lördagens aktivitet så vet jag att så inte är fallet. Hugo ljuger alltså medvetet i artikeln och journalisten sväljer allt med hull och hår.

Jag är kränkt! Av Hugo, av journalisten och av Östran! Jag kräver en ursäkt! Dessutom är jag övertrött och har druckit för mycket kaffe så jag skrev ett öppet brev till Östran. Får jag inget svar imorgon så lämnar jag in en anmälan till pressombudsmannen...


Öppet brev till Östran:

Hejsan!
Först av allt så vill jag bara säga hur fruktansvärt kränkt och provocerad jag blev när jag läste Er artikel om SvP:s "Provocerande flygblad" idag.

Förutom att ni i artikeln låter en person från ett fd kommunistiskt parti uttala sig utan att låta oss bemöta kritiken så innehåller även artikeln flera lögner.

Eftersom jag själv var en av valarbetarna från Svenskarnas parti som stod på troget i Emmaboda i lördags så vet jag att ingen "smygfotografering" skedde. Vi var helt öppna med att vi tog bilder, dels på våra medarbetare och dels på de andra partierna. På marknaden i Eriksmåla togs även där bilder helt öppet och man talade till och med med Nicke Grozdanovski från vänsterpartiet.

Ingenstans på vår hemsida, www.svenskarnasparti.se, kan jag hitta att vi har namn, bilder och någon text där vi påstår dem vara "partiets värsta fiender". Det finns flera bilder på vänsterpartister, tagna under valkampanjen, men ingen av dem namnges.

Hugo Grönlund och Nicke Grozdanovski är offentliga representanter för Vänsterpartiet och får därmed tåla att folk tar bilder på dem.

Därför kräver vi nu att få en dementi publicerad i morgondagens upplaga annars kommer vi att lämna in en anmälan till Pressombudsmanen.

Mvh Rickard Pekkarinen (SvP)Dagens citat: Det blir en dagens snyfthistoria direkt från östrans artikel!
"Hugo Grönlund (V) tycker inte om Svenskarnas Parti och deras valpropaganda."

4 kommentarer:

 1. Angående kränkta politikers fantasier i artikeln du länkar till ovan och denna: http://www.ostran.se/nyheter/emmaboda/ord_staar_mot_ord_i_kriget_paa_sp_s_hemsida

  Där fantiserar allas vår Nicke.G vidare:

  "Nicke Grozdanovski (V) å sin sida säger att Vänsterpartiets gruppledare ringde upp Svenskarnas Parti när Vänsterpartisterna också hängdes ut för att vara anhängare av den vänsterextrema organisationen Afa."

  Det är denna artikel från SvPs tidning Realisten som Nicke "Grosse" Grozdanovski syftar på och den är minsann inte borttagen: http://www.realisten.se/2010/07/04/svp-motte-valjarna-i-emmaboda/

  Emmabodabor ge kommunisten Fläskanovski & CO en riktig jävla näsbränna och rösta på SvP!

  SvaraRadera
 2. Ingen artikel har tagits bort varesig från realisten.se eller svenskarnasparti.se och ingen stans skrivs deras namn eller påstås de vara AFA-aktivister. Nicke Grozdanovski ljuger för allt vad han är värd, desperation månne?

  Vid en snabbkoll hittade man lätt allt som skrivits om aktiviteter i Emmaboda:

  http://www.realisten.se/2010/07/04/svp-motte-valjarna-i-emmaboda/

  http://www.svenskarnasparti.se/2010/07/07/informationsbord-gav-valdigt-positiv-respons-i-kalmar-lan/


  http://www.svenskarnasparti.se/2010/08/10/valrorelsen-i-emmaboda-fortsatter-i-hogt-tempo/

  http://www.svenskarnasparti.se/2010/08/21/kommunal-valdebatt-i-emmaboda/

  http://www.svenskarnasparti.se/2010/09/05/intensivt-valarbete-i-emmaboda/

  Rösta bort lögnaren och kommunisten Nicke Grozdanovski och rösta in nationalisterna Anders Ärleskog och Alexander Helgesson!

  SvaraRadera
 3. Jag vet inte vad man borde förvånas över mest: att ett av landets större partier ljuger om vad som står på vår hemsida eller att en stor lokaltidning med uppdrag att granska makten sväljer lögnerna rakt av. Konstigt nog förvånas jag inte av något av detta.

  SvaraRadera
 4. http://justinbiebersweden.blogg.se/
  Bloggar om justin bieber! ^-^
  Följer dig på bloglovin om du följer mig <3

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.