måndag 20 september 2010

Vilken underbar valdag.

Vilken underbar dag.

Vilken underbar jävla dag. Igår fick partiet ett mandat i Grästorps kommun. Det är partiets första mandat. Jag är så glad att jag nästan saknar ord. Jag är så stolt över att få vara med i en organisation som lanserade sitt partinamn för mindre än ett år sedan, utan någon form av ekonomiskt stöd från staten eller näringslivet, ett parti vars medlemmar har gjort ett jättearbete med att lansera namnet och politiken, ett parti som i vårt första val ställer upp i inte mindre än 8 kommuner, i landstings och riksdagsval, ett parti som har kommit in i en kommunfullmäktige. Det klarade inte SD i sitt första val. Jag har bara en sak att säga. Nästa val ska vi fan minst tredubbla resultatet.


I kommunerna fick vi:
Grästorp SvP 2,8%
Mönsterås SvP 0,6%
Emmaboda SvP 1.1%
Motala är osäkert.
Surahammar SvP 1.1%
Kalmar SvP 0,1%
Färgelanda SvP 1,2%
Svalöv SvP 0,6%

Antalet röster i riksdagsvalet har inte publicerats ännu och inte heller antalet kryss som de olika kandidaterna fått. Dock så hittade jag antalet röster i kommunvalet i Kalmar. 63 stycken fick jag och det är jag väldigt glad för. Var och en av er som röstade på mig är en hjälte. Var och en av er vågar säga ifrån mot den vansinnespolitik som förs i kommunen.

Jag vill tacka alla som hjälpt till under vallkampanjen, alla som röstat på oss och speciellt till farbrorn som röstade på mig för att han tyckte att jag såg ut som Mikael Persbrandt på bilden flygbladet. Jag återkommer med resultaten från riksdagsvalet och hur många kryss jag fick.

För övrigt så drack jag ett stort glas whiskey igår. Efter exakt 10 månader som nykter så kändes det jävligt gott. En Bowmore har nog aldrig smakat så underbart...

3 kommentarer:

  1. Grattis grattis! Förstår din och SvP's lycka! :D Dags för flytt till Grästorp?

    SvaraRadera
  2. Kul att du hittade till min lilla blogg. Mer publicitet än det kanske ni inte får? Du får flytta till Grästorp så mycket du vill. Lika bra ni klumpar ihop er och inte sprids :)

    Njut av din Bowmore, kan du behöva! Förstår att du har "ett stressat dubbelliv" när politik och samvete kanske inte alltid går hand i hand...

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.