fredag 24 september 2010

Ett samtal med vänstern...

Vilken underbar dag.

Jag hittade en rolig artikel igår i Barometern. Eller det var inte ens en artikel utan mer en liten notis men den fångade ändå mitt intresse. Så här stod det iaf.

Manifestation mot rasism
Emmaboda i går 08:29 | Uppdaterad i går 09:52
Nicke Grozdanovski (V) är initiativtagare till en manifestation mot rasism och främlingsfientlighet som anordnas på Centrumtorget i Emmaboda på söndag.
Bland annat kommer Mikael Nilsson (V) att hålla tal. Samtliga politiska partier och föreningar i Emmaboda är inbjudna till demonstrationen.

Vänsterpartiet är för mig endast hycklare när de säger sig försvara demokratin. Deras ideologi är den mest bloddränkta genom historien någonsin. Eftersom jag har rätt svårt att bara sitta tyst när de får hålla på att hyckla så var jag tvungen att åtminstone kommentera artikeln…

Det är inte många år sedan vänsterpartiet strök ”Kommunisterna” ur sitt partinamn. Det är en ideologi som orsakat 100tals miljoner människors död. Att ett sådant parti ändå får 5,6% av rösterna i riksdagsvalet är avskyvärt och fruktansvärt kränkande. När ska ni ta avstånd från det, Nicke? När ska ni ha en manifestation mot kommunismens brott? De 94.4 procent som röstade emot (V) i valet vågade ändå stå upp mot förtrycket trots extremvänsterns kartläggningar och uthängningar av meningsmotståndare.

Det tog inte en lång stund innan en av de ljusskygga kommunisterna nappade på min krok. Inte Big-Nick men dock lille Micke. Han svarar nämligen:

Denna manifestation är till för alla som inser att människor har lika värde. Kommunismens brott har vi aldrig förnekat det tar vi avstånd från utomparlementariska aktiviteter är typ manifestationer att likställa allt utomparlementarisk arbete som våld och brott det gör bara mig och andra uppmärksammade vad svenskarnas parti är till stånd med uppenbarligen. att dela flygblad är också en utoparlemantarisk aktiviitet det har väl ni också sysslat med under hela valrörelsen politiskt arbete utanför parlamententen det är det Ohly menade. Det är inte många år sedan svenskarnas parti hette nationalsocialistiskfront. ja vi hette kommunister i parti namnet. men skillnaden är att du kan inte hitta i vänsterpartiets program något som hyllar kommunismen till exempel säljer vi inte idolporträtt av Stalin från vår hemsida Ni säljer idolprträtt av Hitler.

Eftersom det är en del felaktigheter och som jag ser det, misstolkningar så måste jag bara bemöta det.

Hejsan Mikael!
Först vill jag bara nämna att det är lite förvirrande hur du skriver när du inte använder punkt eller stor bokstav så ofta. Men jag ska göra mitt bästa för att tolka ditt inlägg.

Du säger att ni aldrig förnekat kommunismens brott men är det då inte lite dubbelmoral att vara med i ett parti som kallat sig för just kommunister? Och haft en partiledare som bara för något år sedan glatt erkände att han var kommunist? Ni har ju fler skelett i garderoben än ett gulageläger.
Vad er partiledare menade med utomparlamentarisk kamp vet nog bara han själv. Jag tolkar utomparlamentarisk kamp som ordningsstörningar, civil olydnad och även våldsanvändning. Med de erfarenheter jag har av extremvänstern så blir jag rädd när jag hör er partiledare öppet uppmana till det.
Att dela ut flygblad där vi förklarar den politik vi vill driva i kommunen ser jag däremot inte som "utomparlamentarisk aktivitet" utan snarare tvärt om.
Sedan vill jag reda ut en sak. NSF blev nerlagt, Folkfronten startades och bytte sedan namn till Svenskarnas parti. Alltså ett parti lades ner och ett annat startades så det handlar inte om något namnbyte från NSF till Svenskarnas parti.
Vad det gäller butiken Arminius så har de ett väldigt brett utbud. Där säljs även böcker av Strindberg och en mängd klassisk musik. Porträtt av både Hitler och Stalin kan du ju lätt hitta på sidor som Blocket och Tradera också om du nu är intresserad.


Jag hoppas att Micke eller Nicke fortsätter att skriva och trassla in sig i sina egna argument. Jag uppdaterar förhoppningsvis imorgon med deras svar.

2 kommentarer:

  1. Roligt att läsa :) Dom är ju inte direkt smarta.

    SvaraRadera
  2. "Utomparlamentariska" kunde jag inte låta bli att fastna vid. Vänstern vill ju uppenbart ha bort kommun, landsting och riksdag. Gärna anarki! Och en egen liten utopi där alla tycker likadant. Så fint. I en perfekt värld eller mindre grupp (full av hjärntvättade sektmedlemmar) så är det säkert ett trevligt alternativ. Men nu är ju världen knappast det. Med ett visst antal miljarder personer så måste det finnas en viss hierarki i alla klasser (klassamhälle). Vänsterns lilla våta dröm med ett klasslöst samhälle fungerar inte i större sammanhang. Tveksamt om de ens gör det i mindre.

    Sen är de själva är ju rätt duktiga på att dela flygblad, sätta upp klistermärken, gärna över andras och mycket. Spana in de i synnerhet från Ung vänster och deras underhuggare och "gatuaktivister" AFA & Revolutionär Front (RF).

    Varför Vänsterpartiet har egna lokaler i många städer undrar då jag, eftersom de flesta andra inte har det. Enligt dem själva så har de det för att de är på "arbetarens" nivå - en gatuaktivistgrupp. Vad gör då en gatuaktivist om inte just det vi har turen att få se på tv. D.v.s. upplopp, kravaller, stenkastning mot auktoritära men också andra trevliga sysselsättningar som hot om våld, grovt våld och terroristfasoner mot oliktänkande. Sådant skit vill iallafall inte jag veta av här i landet, det passar inte i västvärlden överhuvudtaget utan återfinns i lågintelligensländer i bl.a. Afrika och vissa länder i mellanöstern där våld och krigszoner är vardag. Låt dem förenas med dessa individer under en "vänsterresa" (läs: värstingresa).

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.