lördag 25 september 2010

Fuck Nordnet!

Vilken underbar dag.

Läste nyss hur värdepappersföretaget Nordnet också tagit ställning mot SD. De ska samla in pengar till ”Ungdom mot rasism” och tidningen Expo. Jag hade nyss efter lite övervägande bestämt att flytta min handel av fonder och aktier dit. Jag fick till och med hem kontraktet i förrgår. Men det var en jävla tur att jag inte hunnit skicka in det. Ett sånt företag ska specialisera sig på det de är till för. Att tjäna pengar. Jag börjar bli måttligt trött på det här tramset. Jag är ingen beundrare av SD men samhällets jävla tramsande stärker bara dem. Jag är för yttrandefrihet fast jag inte gillar SDs äckelliberala daltande med invandrare. I den här fighten står jag på deras sida.

Så nu har jag tagit mig i kragen och ska skicka in kontraktet. Det blir dock sönderrivet i 4 bitar och ett litet brev där jag skriver att "Eftersom ni nu tagit ställning mot SD så vill jag inte längre öppna ett konto hos er. Det är 500 000 kronor som ni nu går miste om." Sug på den, Nordnet.


Ni kan läsa artiklar om det här.
För övrigt bryr jag mig inte om SD. Vi kommer i alla fall alltid att ha Grästorp.

Dagens citat:  "Jag vill att vi ska kunna verka och utvecklas i ett öppet, demokratiskt samhälle." Nordnet Bank’s VD Carl-Viggo Östlund.

1 kommentar:

  1. ASG... Snyggt jobbat, med brevet!!!!
    Kram/Carina

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.