torsdag 23 september 2010

Så vad tusan ska vi med invandring till?

Vilken underbar dag.

Igår lagade jag lasagne till middag. Det är ju inte precis svensk mat men jag klarade faktiskt av det utan någon som helst invandring till mitt kök. Det kanske kommer som en överraskning för en del av er läsare att man faktiskt inte behöver invandring för att laga mat. Vi kan själva!

Snart ska jag få en inneboende också. Han jobbar och kör taxi. Det kanske också verkar lite konstigt för en del. Han är nämligen svensk. Japp, ni läste rätt. Även svenskar kör taxi. Det trodde ni inte va? Det kanske kommer som en överraskning för en del av er läsare att man faktiskt inte behöver invandring för att köra taxi. Vi kan själva!

När det kommer till städningen så kommer vi nog att dela på det och tyvärr har vi inga äldre att ta hand om i vårt hushåll men annars så skulle vi kunnat göra det också. Det kanske kommer som en överraskning för en del av er läsare att man faktiskt inte behöver invandring för att städa och ta hand om våra pensionärer. Vi kan själva!

Så vad tusan ska vi med invandring till?

På bilden är det lasagne och nybakat bröd. Ni som förespråkar invandring kan gärna höra av er så får ni receptet. Då kanske vi inte behöver ta hit 100 000tals människor per år.Dagens citat: Från Mikael på facebook.
"94.4 procent röstade emot V i valet, 70 mot S, 93 mot Fp. Det vill säga 'åt helvete med borgare, kommunister och massinvandring. Samma resonemang som dom som säger att 94 procent röstade för fortsatt massinvandring."

3 kommentarer:

  1. Visst det är bara att sno den. Bara bra att den kommer till någon bra användning

    :-)

    SvaraRadera
  2. Så bränd som den lasagnen såg ut skulle du fanimej behöva en invandrare i köket.

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.