tisdag 14 september 2010

Taktikrösta är för mesar...

Vilken underbar dag.

Äntligen fungerar mitt internet som det ska. Igår hade vi en massa att göra. En helvetes massa brev som skulle postas. Det är sista chansen att skicka ut valsedlar till folk nu. Har du inte fått din så hör av dig till rickard.pekkarinen@svenskarnasparti.se så skickar jag den idag.

Idag blir det till att dela ut flygblad. Det kommer att bli en varm dag känner jag på mig. Men jag har nog minst en timme till på mig att dricka kaffe och läsa tidningen i lugn och ro.

Hittade en artikel om att taktikrösta i AB idag. KD och C ligger farligt nära gränsen för att åka ur riksdagen och för att se till så alliansen vinner så kommer folk att rösta på dem. Förbannade efterblivna stolpmongon. Dumknullade jävla babiannyllen. Det spelar ingen roll om de åker ut. Det vore kanske lika bra om de gjorde det. Låt folket få 4 år med Mona. Låt hela jävla riksdagen äta sig mätta på Toblerone 5 gånger om dagen som folket får betala. Blir det inte en blodig revolution efter det så kommer det aldrig att hända.

Men lite mer allvarligt talat så gillar jag inte tankesättet hos folk som taktikröstar även om jag förstår det. "Jag håller med om det ni säger men jag ska rösta på SD för att det är större chans att de kommer in än att ni gör det." har jag fått höra många gånger. Jag vill bara ta dem i kragen och skaka dem varje gång jag hör det. Bara skrika "idiot"! i ansiktet på dem. Möjligtvis även ge dem en pungspark också.

Rösta för i helvete på det partiet som står er närmast och inte på det ni tror kan komma in. Om fler människor faktiskt gör så kommer valresultatet att bli fan så mycket bättre.


Dagens citat: Någon är bitter idag...
"Nästa jävel som berättar att han ska taktikrösta får en smäll. Det är fan ett vallöfte!"


9 kommentarer:

 1. Jag ska dra tillbaka min röst på dig och istället rösta på moderaterna. Jag tror nämligen att de kommer att vinna och hur kul är det att vara med i det förlorande laget. Dessutom har de större chans att säga till om något i riksdagen än SvP.

  SvaraRadera
 2. Alex, du ska få en smäll på söndag. Du är bara avundsjuk för att jag är nummer 7 på listan.

  SvaraRadera
 3. Fan... Jag går igång när du svär sådär! :D

  SvaraRadera
 4. SD kommer in även utan etniskt medvetnas taktikröster. Vad som då blir ännu viktigare är att SD känner att det finns alternativ redo att kliva fram ifall de inte ger SD-väljarna vad de tror att de ska få. Därför är en röst på Svenskarnas parti ett rop på förändring ända in i riksdagen även om partiet inte kommer in.

  Den mest taktiskt rätta rösten är på Svenskarnas parti om man önskar förändring.

  SvaraRadera
 5. Björn summerar det bra, som han brukar vara bra på.

  Hur som helst så har en tanke slagit mig. Min flickväns far har sagt att riksdagshuset är det enda stället i Sverige där det är tillåtet att man på arbetstid kan dricka sig alkoholpåverkad. Allvarligt talat, efter mycket grubblande kan jag inte komma på ett enda arbetsställe där man får dricka när man är i tjänst s.a.s. Du brukar ju vara fyndig Rickard, kan du komma på om det finns något sådant ställe i Sverige?

  F.ö. kan jag tänka mig att sjöbefäl, än mindre kapten kan supa och jobba utan att riskera att få kicken. Även om ni skulle vara på internationellt vatten och därigenom skulle kunna kringgå några lagar eller?

  SvaraRadera
 6. Rättning: att sjöbefäl inte kan dricka i tjänst ska det givetvis vara.

  SvaraRadera
 7. Ha ha ha... Precis, Kim. Vi kan inte dricka ombord. Varken när vi arbetar eller är "lediga". Så under min nya karriär som politiker tänker jag utnyttja detta till fullo och se till att supa ner mina politiska motståndare före varje votering. Mina förslag röstas därefter igenom hur lätt som helst.

  SvaraRadera
 8. HAHAHHAA asså ni är ju roliga :) fortsätt med er kampanj jag respekterar faktist folk som kämpar för vad de tror på. Tyvärr så har SvP inte min röst, bli inte ledsen =) min röst faller för Mona Muslim <3 tillsammans ska vi göra Sverige till nya Mekka :D woooho !

  SvaraRadera
 9. Bra skrivet där, Abdallah. Det är just sånna kommentarer som gör att folk ansluter sig till vårt parti. Att du, med all rätt, kallar henne för "Mona Muslim" och vill göra Sverige till nya Mekka är bra exempel på hur dagens samhälle tyvärr ser ut och det representerar allt det vi vill ändra på.

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.