torsdag 26 augusti 2010

Välkommen till vår värld.

Vilken underbar dag.

Hittade en artikel där några politiker från SPI, S och C i Nybro gråter ut om att deras valpropaganda blivit förstörd. Nils Duveborn (SPI) säger "Vi har inte ekonomisk möjlighet att byta ut varje trasig affisch." och det förstår jag. De är ett litet parti vars medlemmar har begränsad ekonomi. Men de är stora nog för att få partistöd från staten. Men till stor del så finansierar de affischerna med just det partistödet.

"Det är ett bekymmer för oss eftersom det tar tid och kostar pengar." säger Inger Rydbrink (S) i artikeln. Jaha ja... Vems pengar är det då? Det är också skattebetalarnas givetvis. Det är väl kul att sossarna som får mångmiljonbelopp i partistöd från staten bekymrar sig om några kronor som affischerna kostar.

Men när våra affischer blir nedslitna så är de tysta. Svenskarnas parti får inte en enda krona från staten. Vi betalar allting ur våra egna fickor. Välkommen till vår värld, Inger. Vi gråter inte, vi sätter upp nytt!
Läs den här.

Jag vill avskaffa partistödet. Folket ska inte behöva betala för partier de inte vill stödja.

Dagens citat: Ett förvirrat sms...
"Ska du börja skolan den här helgen?"


2 kommentarer:

  1. Ush det är så mycket onödigt trams som det läggs pengar på, så sent som idag lade lunds politiker ner tid på att fatta beslut om de skulle bevara en busskur i Dalby som skulle vara någon form av kulturarv, hålan har väl i princip funnits sen sjuttiotalet, man tycker att de pengarna kunde gått till lite mer väsentliga saker.
    /Sofia

    SvaraRadera
  2. Och hur smakade det då? :)

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.