fredag 6 augusti 2010

Tomma löften.

Vilken underbar dag.

Då vårt Internet mot all förmodan fungerar hjälpligt ibland så lyckades jag läsa två artiklar idag. Dels en som gjorde mig förbannad där folkparti ledaren Jan Björklund vill förbjuda heltäckande slöja i skolan och dels en annan artikel signerad Björn Björkqvist.
Den första handlar om de vanliga valfläsket som det sk folkpartiet ägnat sig åt tidigare, då i form av språktest för invandrare, vilket även visade sig vara just valfläsk. Den senare artikeln är en träffsäker analys av situationen i Sverige idag. Det är inte bärandet av slöjor som är problemet. Slöjdebatten är bara ett symptom. Här följer ett litet utdrag ur den senare artikeln:

” Flera socialdemokrater i hårt invandringsdrabbade städer har börjat tala om tillfälligt stopp. Exempelvis har Anders Lago i Södertälje nyligen begärt ett möte med regeringen för att diskutera flyktingstopp till kommunen. Liknande tankar har framförts av Ilmar Reepalu i Malmö. Även moderaterna i Malmö talar nu om stopp på flyktingmottagningen, i vart fall tillfälligt.
Det är besynnerligt att invandringen som ofta sägs vara så fantastiskt bra för Sverige plötsligt har förvandlats till ett problem på de orter som tagit emot flest. Om invandringen var en sådan resurs borde ju kommuner som Södertälje och Malmö vara de mest framstående i landet. Istället brottas de med mängder av problem som invandringen de facto fört med sig: Ekonomiska bekymmer, grov organiserad brottslighet och rotlöshet för att nämna tre exempel.”

Eftersom det vanliga argumentet om hur mycket invandringen berikar oss borde ju även användande av slöjor i skolan vara en bra sak? Eller?

En röst på mig i valet är en röst för ett totalstop av invandringen. Det är det enda rätta om vi ska komma till rätta med problemet. Att förbjuda slöjor i skolan räcker helt enkelt inte…

1 kommentar:

  1. Jag håller med dig, det är tomma ord från en politisk dåre som bara vill locka invandringskritiska röster.

    Folk måste uppenbart vara dumma i huvudet på riktigt om de röstar på den skiten i o m detta förslag. Fattar de inte vilka det är som har varit med och hjälpt till att ta hit skiten? Jo FP har varit i främsta ledet när det gäller vurmandet för massinvandring och mångkultur.

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.