lördag 28 augusti 2010

Än finns det hopp!

Vilken underbar dag.

Den lokala sosseblaskan, Östran, har börjat dyka upp i min brevlåda. Det är femte gången på en vecka. Det har även hänt förr att jag har fått den men aldrig så här många dagar i rad. Men det var i alla fall en glädjande förstasida idag. Den handlar tyvärr inte om Kalmar utan istället om Torsås. Med stora, svarta bokstäver skriker rubriken: -NEJ TILL FLYKTINGAR!

Det är det lokala Torsåspartiet som har fått nog. De vill säga nej till att ta emot både ensamkommande flyktingbarn och att skriva nytt avtal med migrationsverket om att ta emot nya flyktingar över huvud taget. De har hela 7 mandat och är därmed det tredje största partiet i kommunen. Svenskarnas parti har under de föregående åren drivit en kampanj för just de båda frågorna. Detta visar att det finns ett stöd för de åsikterna i kommunen.

Jag hoppas att det går bra för Torsåspartiet i valet så de kan förverkliga sina visioner. Risken är tyvärr att de ändå blir överkörda av de andra partierna eller tvingas till kompromisser i flyktingfrågan. Artikeln finns även på nätet.

I den borgerliga lokalblaskan så "avslöjas" en miljöpartist med vad de kallar en vit makt t-shirt på sig. Hur den nämnda tröjan utövar sin makt är oklart. Kopplingen är iaf väldigt långsökt.
Steg 1, Motivet på tröjan är sångerskan Saga.
Steg 2, Saga berättar på sin hemsida att hon började med musik efter att ha hört sångaren Ian Stuarts texter.
Steg 3, Daniel Poohl i sekten Expo beskriver honom som den moderna nazismens viktigaste figur. "– Jag vet inte vilka skäl den här miljöpartisten har för att bära tröjan, men i det här sammanhanget kan det uppfattas som ett stöd. Ian Stuart är vit makt-musikens Elvis Presley och står för rasismen i sin ädlaste form, säger han." enligt Barometern.

Hängde ni med? Miljöpartisten hade en bild på någon som blev inspirerad att sjunga för att hon en gång hört en nazist göra det. Givetvis är miljöpartisten då också nazist! Enkelt va? Expos logik är glasklar!


Dagens citat: Jag gillade Poohls jämförelse så idag blir det...
"Ian Stuart är vit makt-musikens Elvis Presley och står för rasismen i sin ädlaste form."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna om ni vill.