söndag 29 augusti 2010

Dra ut huvudet ur röven, Björklund!

Vilken underbar dag.

Sommaren är fan inte slut än. Idag skiner solen. Jag sitter på balkongen med en kopp kaffe och läser tidningen. Ibland är livet inte så illa ändå. En artikel i aftonbladet är det första som fångar min uppmärksamhet. Det är folkpartisten Jan Björklund som tycker att det är tid att införa euron även i Sverige. Senast 2014 tycker han det är dags. "Förutsatt att det är vad svenskarna själva vill. – Man ska ha en folkomröstning där svenskarna får säga sitt." säger han i artikeln.

Jaha ja... Har han levt med sitt huvud så långt upp i röven att han missat att folket redan röstat om det en gång? I så fall, herr Björklund, kan jag ju upplysa dig om att det blev ett NEJ den gången. Att ha ännu en folkomröstning i en fråga som redan är avgjord är ju inget genidrag men å andra sidan så brukar han kläcka ur sig lite grodor då och då. Mitt parti respekterar folkvilja. Mitt parti säger klart NEJ till både Euron och EU. Mitt parti är Svenskarnas parti. Vill du också slippa den skiten? Rösta på oss i valet den 19:e!För övrigt så är jag jävligt nöjd med mitt nya balkonggolv...
Dagens citat: "Så jävla fin har aldrig en balkong på Lötvägen varit förr."


6 kommentarer:

 1. Hamnade här via 100 kr sidan.
  Men vet fortfarande inte hur den fungerar..
  Ha en bra vecka.. hälsningar Michelin

  SvaraRadera
 2. Hahahaha! "Mitt parti är Svenskarnas parti. Vill du också slippa den skiten?"

  Bra formulerat där.

  SvaraRadera
 3. Alla fattar vad man menar utom du, Sakrad. Det är kanske fel på ditt logiska tänkandet?

  SvaraRadera
 4. Intressant blogg! Men att du som sverigedemokrat läser Aftonbladet förvånar mig måste jag säga. Vi andra läser fria nyheter istället, lite mindre hycklande där.

  SvaraRadera
 5. Svar till Mariette: Jag är inte Sverigedemokrat. De är hycklande idioter i mina ögon. Men jag kan läsa båda AB och SD kuriren ändå.

  SvaraRadera
 6. "Ditt logiska tänkandet"?

  Du får en ny chans. Formulera nästa personangrepp ordentligt, så ger jag dig sista ordet.

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.