söndag 17 januari 2010

Det är en sådan dag idag....

Vilken underbar dag!

Eller ja, kanske inte en underbar dag. Det är en sådan dag idag. Det är tvättdag idag. Snön öser ner ute. Sitter och lyssnar på en skiva jag köpte för ett bra tag sedan. Varg - Visioner för miljoner. Genialiska texter men ur usla musiker. Han sjunger som ett ylande rullstolsmongo. Men som sagt genialiska texter.

Är aningen omotiverad idag. Till allt. Tvätta är jag minst av allt sugen på. Inte att gå ut i snöovädret heller. Att ligga på soffan, kolla film och dricka varm choklad är nog dagens aktivitet.

Livet suger ibland. Just nu känns det så. Vet inte riktigt varför. Vinterdepression? Landdepresison? Bara 4 veckor kvar tills jag får återse min kära Helena igen. Jag saknar henne ibland. Livet är enklare där. Jobba, äta, sova. Längtar till sommaren. Hittade en bild från i somras. Jag och motorman tar en välförtjänt rast i solstolarna. Fan vad jag längtar tillbaka dit.Men snart är det slut. En törn till bara på Helena. Sen djävlar drar jag. Fortare än en avlöning. Snabbare än pengarna försvinner på mitt lönekonto. Vilken underbar dag DET kommer att bli.

Dagens citat: Det står jag själv för idag.
"Ibland har man tur. Jag känner en snäll tant. Hon är som en riddare i skinande rustning. Som en blodtörstiga ängel med tourettes syndrom."

2 kommentarer:

  1. Det var ingen dålig tant det må jag säga! Slå till vetja! :D

    SvaraRadera
  2. Vad skönt det ser ut med en stund i solstolen. =)

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.