lördag 23 januari 2010

Fyllon och husköp...

Vilken underbar dag!

Om man är ute och super till klockan 4 och inte kan hitta hem sen så kan man alltid ringa sin handledare. Det finns det faktiskt folk som gör. Du vet vem du är...
Men nu är utmaningen antagen. Handsken är kastad. Schackspelet står redo när du vågar möta mig.

Nu är det fan dags. Jag är så trött på det här ghettot. Jag måste köpa hus. Jag var på visning idag. Det såg ok ut. Lite småsaker att fixa till bara. Men för 1.5 miljoner vill jag ha ett hus som är i ordning. Ska jag betala så mycket så vill jag ha allt klart när jag flyttar in. Det finns ett annat hus som jag ska kika på också. Billigare och lite snyggare. Jag vill kika på det innan jag bestämmer mig. Får se vad min blivande sambo säger.

Min inneboende kommer nog idag också och inspekterar sitt rum. Det ska bli skönt att bo med någon igen som faktiskt bidrar till hushållet. Det ska nog gå bra. Jag kommer ändå inte vara hemma under större delen av tiden. Dessutom kommer min elektriker och hjälper mig med lite småsaker.

Ikväll blir det fullt upp. En massa pyssel och annat skoj. Slavarbete skulle man kunna säga annars. Det är nog närmare sanningen. Att det alltid ska vara Kalmaravdelningen som åker på det.


Dagens citat: Under gårdagens pyjamasparty...
J: "Så tjejer, sätt på Amy Diamond nu och hoppa runt en stund, så blir det muffins sen."


Utöver dagens citat får ni idag även dagens visdomsord. Nämligen:

"Bråka aldrig med en fet brud."

Mia Landingham, 135 kilo, bråkade med sin pojkvän, 54 kilo.Under bråket satte sig Landingham på honom. Tills han dog.

1 kommentar:

  1. Hahaha! Jag hoppas det var din granne, vars dotter som hade pyjamasparty och inte du. ;)

    Och du.. för 1,5 mille får man en riktigt schysst kåk på rätt ställe. Kolla vidare du, det kommer ploppa upp fler hus mot våren och sommaren.

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.