fredag 22 januari 2010

Bara väntar på att något ska gå åt helvete...

Vilken underbar dag!

Ibland vaknar man upp och är glad. Med ett stort leende bara. Livet leker och världen ligger för mina fötter. När det känns såhär så kan man vara säker på att något ska gå fel. Om dagen börjar bra så går det med all säkerhet åt helvete. Förmodligen så väntar en kvinna runt hörnet med ett schysst järnrör på att förstöra mitt liv... Det brukar vara kvinnor som förstör min tur på ett eller annat sätt. Men just nu är det för en gångs skull bra.

Igår däremot var en riktigt underbar dag. Jag ska få en inneboende nästa månad. Igår så hjälpte han mig med ett litet projekt. Det löste han perfekt och det sparar en massa extra arbete för mig. Chefen är nöjd och jag är nöjd. Det kommer att bli jävligt bra. Senare fick jag ett sms från mitt ex om hon betalt av på sin skuld. Jag fick mitt portträtt ritat av en snäll tjej. Jag är väldigt nöjd med det. Jag är så pass nöjd med det att jag lägger upp det här.Här poserar jag från min bästa sida. Lita av den "judiska bankir"-looken. Arrogant, dryg, snål och rik som ett troll. Men de som känner och lånar pengar av mig vet att jag inte tar någon ränta av mina vänner. Och JAG vet att ni läser här era små parasiter! Snart är det löning och då vill jag ha tillbaka mitt guld! Så jag kan köpa ett hus någon jävla gång. Jag funderar på att kopiera upp bilden och dela ut till dem som lånar pengar av mig. Om de har den att titta på så kanske de kommer ihåg att betala tillbaka.

Dagens citat: "jason" från filmen Torkel i Knipa
Jason: "Man vet aldrig när man behöver ett schysst järnrör. Hajar du?"

3 kommentarer:

 1. "Men de som känner och lånar pengar av mig vet att jag inte tar någon ränta av mina vänner. Och JAG vet att ni läser här era små"

  Du är visst judisk och tar visst ränta. Eller jag kanske inte räknas som vän då? För mig skulle du allt ha en flaska whiskey av i just RÄNTA!
  Alla är judar till motsatsen är bevisad.
  Fast vi är alla glada att ha en judevän som dig som vi kan låna pengar av när vi supit upp våran arbetarlön ;)

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha... Whiskyn är ränta på all sprit du lånat av mig. På pengar tar jag ingen ränta.

  SvaraRadera
 3. Du har väl beblandat dig med fel kvinnor då. ;) Bilden var snygg, men bilden gör dig inte rättvis ändå.

  Du är ju så mycket snyggare än den!

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.