tisdag 19 januari 2010

Fyllon och husköp...

Vilken underbar dag!

Eller ja, en underbar morgon kanske. Sov länge idag. Blev väckt inatt kl 02:30 av ett fyllo. Hon gnällde om sitt miserabla liv och hur tråkiga folk var som inte svarade i telefonen när hon ringde. Underbart att höra att folk har det jobbigare än en själv. Skadeglädje är den enda sanna glädjen. Idag kommer hon förhoppningsvis att vara bakfull och ha ångest. Kanske skulle slå henne en signal och påminna henne om inatt...

Fick besök igår av tre förvirrade men snälla tjejer. De muttrade osammanhängande om husköp, felskickade sms och allting annat. Sen sjöng de också. Samtidigt som de åt upp alla mina hembakade kanelbullar. De försvann efter någon timme med löfte att ringa en mäklare. Vi får väl se hur det blir med den saken. Det hade varit trevligt att bo i ett hus istället för det här ghettot. Får väl se hur det blir. Det har talats om två olika hus. 1.5 miljoner kostar de. Hmmm... Det borde jag väl ha liggande någonstans.

Tvättade igår. Har aldrig gillat att tvätta. Speciellt inte här. När de skriver instruktioner till tvättmaskinerna på en massa andra språk än svenska så är det dags att flytta.

Dagens citat: Utgår på grund av Dagens tecken på att man bor i ett ghetto.
(Lappar uppsatta i tvättstugan)

1 kommentar:

  1. Det där såg ju inte något vidare ut alltså. Sådana där lappar finns inte ens i min tvättstuga och hela stan är som en enda stor förläggning. Bedrövligt! Får jag flytta med dig?

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.