måndag 25 januari 2010

Värdelösa skitfilm...

Vilken underbar dag!

Jag var på bio igår och såg "Snabba cash". Det var nog den sämsta filmen jag sett på länge. Boken var ok men filmen sög. Om ni har läst boken så vet ni att det fanns ett nystan av röda trådar som höll samman handlingen och huvudkaraktärerna. I filmen så var det som om någon tagit en stor jävla sax och gett sig på den där tråden. Hur fan har de tänkt? Har de ens tänkt överhuvudtaget?

Replikerna kändes krystade, skådespelarna såg ut som de ville vara någon annanstans, hela handlingen verkade fel. Knappt någonting stämde. Hade jag varit författare och sett hur de slaktade mitt verk sådär på vita duken så hade jag varit rasande. Sämre film får man nog leta efter. Men förväntningarna var väl inte så höga från början ändå.

Det enda bra var att se Fares Fares karaktär få stryk av en arg arabisk knarkhandlare. Då skrattade jag. Förutom det så var det nog inget roligt alls i den filmen. Sedan läste jag att det ska bli tre filmer. En trilogi. Som senile-Stiegs "millenium" böckerna. Värdelöst. Skitproduktioner de också. Det är som Göta kanal filmerna. Men de har iaf en handling.

Idag är det storstädning pågång. Det kommer en värderingsman och ska titta på lägenheten. Jag är nyfiken på hur mycket jag kan få ut för den när jag hittat ett hus jag vill ha. Måste till banken också och se hur mycket jag kan få låna. Jag har även skickat min inneboende att inhandla ett schackspel...Dagens citat: (jag själv) Det enklaste är oftast det lättaste. Så är det bara.

2 kommentarer:

  1. Håller tummarna att du får massor för den! Schackspelet var väldigt fint förresten. :)

    SvaraRadera
  2. Det låter som samma sak som med "The children", den var sämst. Det görs inte ens bra skräckfilmer längre, man blir ju fan deprimerad.

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.