torsdag 28 januari 2010

Sjuk och uttråkad...

Vilken underbar dag!

Är förkyld, feber och ont i huvudet. Har ett berg av disk i köket och mer slavarbete som väntar idag också. Om man skulle ta och köpa en diskmaskin kanske. Nackdelen med att ha en kock som inneboende är den uppenbara arbetsfördelningen. Han lagar mat och jag diskar.

Hittade ett nytt hus på internet som jag vill kika på. Det är inte så dyrt men det är en massa saker att fixa. Har bokat en tid hos banken för att kolla hur mycket jag kan få låna och ändra på mitt sparande.

Att det har varit "förintelsens minnesdag" har väl knappt någon missat. Detta ständiga tjat om att jaga och dra inför rätta de delaktiga. Bla, bla, bla...
Det är främst John Demjanjuk jag tänker på. Han står åtalad i Tyskland för att ha arbetat som lägervakt i Sobibor. Han har stått åtalad en gång tidigare för samma brott men i ett annat läger. Han utlämnades till Israel och friades slutligen från anklagelserna i deras högsta domstol. Då får tyskarna för sig att han kanske ändå kan vara skyldig. Fast då för att ha arbetat i ett annat läger. Cirkusen går vidare...

Det är ett förbannat hyckleri bara. Varför är det bara de besegrade som blev straffade som krigsförbrytare? Hur kommer det sig att inte en enda Israel blivit straffad för något krigsbrott? Det är ju inte precis så att det inte finns exempel på handlingar som den Israeliska militären utfört som skulle falla under samma åtalspunkter.

FN:s flathet mot dem är patetisk. Att någon ens tar den organisationen på allvar är också sjuk. Sverige borde ha lämnat det där pajasprojektet för länge sedan.

Dagens citat: Från allas vår hjälte Nalle Puh
"Människor som inte tänker ordentligt har inga hjärnor, snarare har de grått ludd som flugit in i huvudet på dem av misstag."

1 kommentar:

  1. Jag kan bara instämma i dina ord... Tyvärr. Inte nog med det så flödar demokratin i Tyskland också, där nu den årliga marschen i Dresden blivit förbjuden.

    Ditt citat passar väldigt bra in på mänskligheten av idag. Tur det finns sådana som oss kvar! ;)

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.