torsdag 21 oktober 2010

Årets viktigaste dag.

Vilken underbar dag.

En av årets viktigaste helger närmar sig. Den 11:e december så samlas vi i Salem för att protestera mot våldet. Det gör vi varje år och har gjort det i 10 år nu. Anledningen är att en ung svensk kille mördades av ett gäng som till större delen bestod av invandrare. De misshandlade honom och skar halsen av honom. Till ”straff” så fick 6 av de tio som deltagit böter, alternativt samhällstjänst, som påföljd för att de har slagit ihjäl en människa. För den sjunde personen, som även erkänt ett flertal knivhugg mot Daniel, blev straffet bara vård! De återstående tre slapp straffpåföljder helt och hållet.

Varje år så väljer vi att visa vår avsky för detta våld som drabbar svenskar. Vi väljer att inte bara acceptera den invandring som vi påtvingas, vi väljer att inte bara sitta tysta och vi väljer att minnas alla de som fallit offer för den politik som både blåa och röda regeringar bedrivit de senaste åren.

Vill du veta mer om vad det är som händer i Salem den 11:e december, vill du hjälpa till att informera fler, vill du stå där tillsammans med oss och visa att vi är många som vägrar acceptera det som händer? Du kan läsa mer om det på http://www.salemfonden.info/

Det är tyvärr inte alla som vill ta avstånd från våldet. Vissa tycker till och med att mördarna bör hyllas. SSU till exempel. De anordnar en konsert med en av de som var med och mördade Daniel för 10 år sedan. Det kan ni läsa om här. Även terrororganisationen AFA stödjer deras konsert.

Tycker du att ett politiskt ungdomsförbund ska organisera spelningar med dömda mördare? SSU blir glada om du berättar för dem vad du tycker om saken.
Organisationen har följande kontaktuppgifter:
Krukmakargatan 37A (besöks-, leveransadress)
118 51 Stockholm
Telefon: 08-714 48 00
E-post: info@ssu.se
http://www.ssu.se/kontakt

4 kommentarer:

 1. Jag träffade Daniel på nyårsafton 1999/2000 då han spelade med sitt band. Beskedet som mötte mig då han bragts om livet gjorde att jag inte tvekade utan åkte direkt upp på den första minnesmanifestationen i Salem. Det har blivit några gånger sedan dess.

  SvaraRadera
 2. 95% av svenska befolkningen är emot er. fortsätt som ni gör, ni kommer ingen vart ändå. rasister tillhör inte Sverige. inkompetenta bönder.

  SvaraRadera
 3. Rasister tillhör inte Sverige säger anonym ?
  Vad i att protestera mot dödligt våld är rasistiskt ? Antar att du druckit lite av något gammalt vin på nattkvisten och bestämt dig för att agera.. Bönder är de personer som ger dig en större del av alla livsmedel du trycker in i din kakmun varje dag!
  Eller du äter gamla avlagda tidningar från ssu eller radikal vänsters"agera nu" program..Det finns en stor klick människor i samhället med sunt förnuft som jag skulle vilja kalla nationalister/realister.. Och så finns det sådana som du.......

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.