fredag 22 oktober 2010

Ett enkelt val: Låt facklan lysa!

Vilken underbar dag.

Det finns olika sorters val här i livet. Man kan göra omedvetna val och medvetna val. Genomtänkta eller impulsiva. Ibland så finns det väldigt självklara val och ändå finns det folk som väljer att inte göra något.

Den 11:e december vill jag att du gör ett val. Jag vill att du väljer den självklara saken. Jag vill att du står med oss i Salem och visar att vi inte accepterar det våld som dagligen riktas mot svenskar.

Vi samlas på Rönnige pendeltågsstation kl 16. Vi tänder våra facklor. Vi går tysta till den plats där Daniels liv togs. Det är en sån enkel sak att göra. Det är ett sånt enkelt val att göra, att stå där med oss.

Du kan redan nu göra ditt val. Tala om för dina vänner att du ska dit. Ta med dem också. Tillsammans är vi starka. Du kan visa att du gjort det enkla och självklara valet. Ta bilden här nedan på facklan och använd den som profilbild på facebook. Låt facklan lysa och låt oss bli riktigt många den 11:e december i Salem.Dagens rekommenderade sida att besöka: http://www.salemfonden.info

1 kommentar:

Kommentera gärna om ni vill.