torsdag 28 oktober 2010

Ge mig ett enda skäl?

Vilken underbar dag.

Visst är mångkulturen underbar? Om man någonsin skulle tvivla så är det är bara att slå upp första bästa tidning. Jag brukar läsa aftonbladet på nätet men för omväxlings skull så kan vi ta Expressen idag istället.
Först har vi en artikel om Emma, som misshandlades, våldtogs och var nära att dö tack vare sin invandrade fd pojkvän. Jag tycker verkligen synd om den tjejen och alla andra som drabbats.

Nästa artikel handlar om den invandrade fotbolls ”stjärnan” Dulee Johnsson som sitter häktad för våldtäkt. Det är inte första gången som den här invandraren är i klammeri med den svenska rättvisan. Jag tycker verkligen synd om den tjejen och alla andra som drabbats.

Nästa artikel handlar om hur den svenska Lantbrukaren Knut Nilsson, 70 år, bakbands, misshandlades och lämnades att dö av, just det, invandrare. Jag tycker verkligen synd om Knut, hans anhöriga och alla andra som drabbats.

Nästa artikel handlar om hur kriminella gäng (läs kriminella invandrargäng) från Rosengård har tagit lagen i egna händer och är ute och jagar ”lasermannen”. Polisen är till för att göra det men detta verkar inte gängen förstå. Jag tycker verkligen synd om den svensk som hamnar i deras väg och alla andra som drabbats.

Det finns fler artiklar men jag tror att ni fattar vart jag vill komma.

Nu kära läsare skulle jag vilja ha ett skäl, ett enda litet skäl för att mångkulturen skulle vara så bra att den väger upp allt detta lidande. Kan någon ge mig ett? Kan någon i så fall även berätta det skälet för Emma, tjejen som Dulee förmodligen våldtog, Knuts anhöriga och för alla de andra som drabbats av mångkulturen. Prova gärna med att "vi har ju fått pizza." och "Zlatan är ju så bra på fotboll." Det gillar de nog...Har du tröttnat på att bara sitta tyst? Den 11:e december samlas vi i Salem för att visa att vi inte accepterar detta längre. Bilden är lånad från Salemfonden

5 kommentarer:

 1. Hoppas som satan att min ekonomi räcker till en tripp till Salem i år.
  /Katta

  SvaraRadera
 2. Därför att jo, demokrati.. och jämställdhet... frihet! Och... eehh.... berikning! ...hmmmmmmm...

  Äh, jag är för trött. Du kan väl köra de där orden i en mixer och se om du får ut något korrekt svar.

  SvaraRadera
 3. Fin blogg du har! :D Skulle bli jätte glad (verkligen) ifall du kanske tittade in på min lilla blogg och kanske skrev en kommentar om vad du tycker om den. Ha en underbar Lördag :D

  SvaraRadera
 4. Ja, du pekar ut brott som begåtts av invandrare. Men om du tittar på statistiken så är majoriteten av de som begår brott svenskar, så vad sägs om att vi demonstrerar mot svenskar istället, de är ju ändå överrepresenterade inom våldsbrott? Och sen kan vi passa på att dra alla män över samma kant också eftersom ca 98& av alla brott begås av män. Även inom sexualbrott är svenska män överrepresenterade. Sen är det även bevisat att ras, religion och kultur är oviktigt, det är vilken klass du kommer ifrån som spelar någon roll. De flesta brott begås av medelklassen och underklassen, så varför inte döma ut de två klasserna helt och tycka att vi ska bara ha överklass?

  Sen glömde du nämna att i fallet med den "nya lasermannen" är han troligtvis svensk, och hans offer har invandrarbakgrund. Men det var kanske inte värt att nämnas, för det skulle då slå hål på din fina lilla Sverigedemokratiska ideologi att invandrare är elaka och kommer hit och förstör Sverige.

  SvaraRadera
 5. Hej Lilith!

  Klart att statistiken visar att Svenskar begår fler brott än invandrare. Vi är ju trots allt en majoritet i det här landet. Då är det rätt logiskt att vi står för en stor del av brotten också. Men om du läser statistiken så ser du också att invandrare begår väldigt mycket brott i förhållande till sin del av befolkningen. Det kan du inte förneka.

  Sen så har du faktiskt fel. Ras, religion och kultur spelar in likväl som brottslingens ekonomiska situation inom vissa brott. Men å andra sidan, varför gå ut och våldta om du är fattig? Hur många svenskar gör det?

  Den nya "lasermannen" skrev jag ett inlägg om tidigare i bloggen som du borde läsa. Statistiskt sett så är det en stor chans att han faktiskt inte alls är svensk. Hela 75% av de som dömts för vapenbrott i Malmö i år är invandrare. Så chansen att det kan vara en invandrare som skjuter folk är rätt stor. Sen så var väl den förra lasermannen en invandrare?

  Jag är absolut inte Sverigedemokrat utan anser dem föra en politik som inte alls gynnar det svenska folket. SD vill bara minska invandringen, inte stoppa den.

  // Rickard

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.