söndag 31 oktober 2010

Vansinnig är dagens ord.

Vilken underbar dag.

Jag håller på att bli galen.

Jag är sjukt rastlös. Har druckit för mycket kaffe och internet strular igen. Det tar 4 minuter att få upp en sida och man blir utloggad var 5 minut. Likadant med msn. Är nära att slå sönder datorn. Speciellt när man tänker på hur "vi frossar i trådlöst bredband".

Lyssnar på slutet av Puccinis ”La Bohem”. Det brukar få mig att slappna av i vanliga fall men fan inte idag. Har skruvat ner värmen i hytten men det är ändå 24 grader. Jag håller på att bli galen. Men det är 7 dagar kvar nu bara...

Hittade en artikel och försökte skriva ett blogginlägg om hur Englas mördare sitter och tycker synd om SIG SJÄLV. Men jag blev bara så arg att det inte gick. Han har förstört flera människors liv och han tycker synd om sig själv?

Hittade en annan artikel om hur några ”svenska terrorister” tänkte spränga Göteborg. Försökte skriva om det men jag blev bara ännu mer förbannad. Vem tusan kan på fullt allvar tro att det är svenskar det handlar om?

Kocken rymde för övrigt idag. Han blev väl trött på det här han också. Så det blev vatten och bröd till lunch och skepparen lagade söndagssteken till middagen. Det blev inte så illa. Imorgon kommer J. tillbaka som kock. Han är nog fan den bästa kocken jag jobbat med. De sämsta skulle jag kunna göra en tio i topp lista med.
Hade bestämt mig för att inte gymma idag men är fan sugen på att göra det ändå.

Vansinnig är dagens ord.

4 kommentarer:

 1. Snart slipper du ju de där iaf :)

  SvaraRadera
 2. La Boheme är väldigt fin. Förresten så var det syrianer som försökt spränga Gbg, alltså inte svenskar. Vem är så urborta fläng i roten att man tror att svenskar gör sånt? Ber man en okänd svensk person att vakta ens väska medans man springer på dass så gör de det! Vilka andra skulle göra något sånt?

  SvaraRadera
 3. Tittar förbi och lämnar en liten hälsning innan jag skuttar vidare :)

  SvaraRadera
 4. Jag förstår din frustration över seg dator. Jag har fått en gammal dator av en vän, då jag blivit bannad från min sambos datorer. Under tiden jag tryckt för att öppna ditt kommentarsfält till det att datorn hade tänkt färdigt och jag faktiskt kunde börja skriva, så han min sambo lyfta på sig från soffan, gå på toa, hämta en öl, sätta sig i soffan igen, och sen klagade jag ett par minuter. Sen kunde jag skriva den här kommentaren. Ny dator är beställd. Det kanske kommer vara den lyckligaste dagen i mitt liv när jag får använda en fungerande dator igen :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.