fredag 29 oktober 2010

Slåss Ursula som en kärring? Eller var det bara Fredrick som fick stryk?

Vilken underbar dag.

Slåss Ursula som en kärring? Eller var det bara Fredrick som fick stryk?

Precis innan valet i höstas så råkade Fredrick Federley ut för en tyvärr väldigt vanlig, oprovocerad misshandel. Eftersom Fredrick (eller Ursula) är en riksdagsman (eller riksdagstransa?) så spekulerades det genast vilt om det var hemska rasister som låg bakom dådet. Anna-Lena Lodenius var nästan säker på det. På sin blogg skrev hon hur Fria nationalister och Nordisk Ungdom angriper centerns politik.
 
Eftersom Fredrick (eller Ursula) är en riksdagsman (eller riksdagstransa?) så kopplades även SÄPO in för att leta efter gärningsmännen (eller kvinnorna alt. transorna). Det händer ju tyvärr aldrig när en vanlig människa blir misshandlad på stan.


Fredrick har ju en vana av att skylla saker han gör på sitt alter ego, Ursula. I en tidigare härva av bjudresor som han mottagit så skyllde han enligt AB på att det inte var han som varit ute och rest utan just Ursula. Vad Fredrick gjorde under tiden Ursula var på Canarieholmarna är det ingen som vet. Det är även oklart vem av dem som har även åkt taxi för skattebetalarnas pengar som jag skrivit om tidigare.
Bilden är lånad från AB:s artikel.
Vilken av hans personligheter som fick mest stryk ska nu utredas. En 18årig yngling hittades snabbt av SÄPO och han har även erkänt brottet. Men är han rasist, nazist, fascist, sprutar eld och äter barn? Nix. Det är inte en svensk.

Fredrik är en väldigt varm förespråkare av mångkultur och det är det roligaste i hela den här tragikomiska historien. Det var nämligen en halvchilenare/halvspanjor som bankade på Fredrik för att han (eller hon alt. den) blivit nekad en cigarett.

Nättidningen Realisten.se skriver en artikel om händelsen och den 18åring som nu står åtalad. Den kan läsas i sin helhet här. Nyheten diskuteras även på Nordisk.nu.


Är du också trött på våldet? Visa det den 11:e december i Salem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna om ni vill.