fredag 8 oktober 2010

Svenska hjältar?

Svenska hjältar?

Aftonbladet tramsar vidare. Den här gången ihop med TV4. De har en kampanj som heter Svenska hjältar där man kan nominera vardagshjältar. I vanlig ordning så håller de på att hylla folk som genom att begå brott ”Bekämpat främlingsfientligheten”. En av de nominerade är nämligen 17-åriga Felicia Margineanu som drog ihop en spontan massdemonstration mot SD som slutade med att en person demonstranterna MISSTÄNKTE vara Sverigedemokrat blev knivhuggen.

Är man en hjälte då eller borde hon dömas för anstiftan till mordförsök? Jag lutar åt det senare. Men Aftonbladet vill ha in fler hjältar. Jag gillar ju att hjälpa människor. Så då tycker jag att vi ska ge dem några. Ju fler SVENSKA hjältar de får tips om desto pinsammare kommer deras val att framstå sen.

Jag nominerade Daniel Höglund. Han är en ”Svensk hjälte”. Han och alla andra övertygade nationalister. Vi är de verkliga hjältarna. Vi är "the good guys". Aftonbladet däremot är inga hjältar. Janne Helin & Janne Sherman och deras redaktioner är snarare bottenskrapet. Slamkryparna. Trollen som blir förstenade när man drar fram deras lögner i solljuset.

Nominera någon du också. Nominera en SVENSK hjälte. Nominera en nationalist.
Gör det idag och gör det HÄR.

5 kommentarer:

 1. Vadå är du knäpp? Varför skulle ni vara hjältar?

  SvaraRadera
 2. Varför skulle vi inte vara det? Vi vill ju bara det svenska folkets väl? Varje dag så ägnar vi många timmars arbete åt att försöka skapa en ändring i politiken. Många av oss riskerar att bli uppsagda från sina arbeten, avstängda från sin utbildning eller att bli uteslutna ur fackförbund för våra åsikters skull. Men ändå väljer vi att ta den risken för att hjälpa vårt folk. Är inte det att vara en hjälte?

  SvaraRadera
 3. Jag nominerade också Daniel Höglund, en sann hjälte som trots all massmedial smutskastning kämpar vidare för Sverige och svenskarna!

  SvaraRadera
 4. Virgina är inte mycket att bry sig om, hon är en bisexuell mcdonalsarbetande risimport.

  SvaraRadera
 5. +1 på Kulturkamps inlägg där :D Troligtvis är det så... haha. Kalmargardet borde vara den självklara nomineringen, men AB söker väl efter enskilda personer så det får bli dig istället Rikard. ;)

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.