lördag 30 oktober 2010

Jag älskar kommentarer!

Vilken underbar dag.

Ibland så skriver folk kommentarer till mina inlägg. Det är alltid kul. Jag menar inte de vanliga, ”hej! Fin blogg! Besök gärna min blogg också” eller ”rösta på mina fina skor i den här tävlingen”. Nej, jag menar seriösa kommentarer. Då har de verkligen läst mitt inlägg. Oftast är de positiva men igår så hittade jag en som var väldigt negativ.

Eftersom avsändaren ”lilith”även tagit sig tid att skriva ett helt inlägg i SIN blogg om hur hemskt mitt inlägg var och där hon uppmanade folk att anmäla mitt inlägg så vill jag passa på att tacka henne för alla de extra besökare som jag fått. Hennes inlägg kan ni läsa här och mitt inlägg som hon tycker var så hemskt kan ni läsa här.

Jag vill även passa på att bemöta hennes kommentar. Jag gjorde det och svarade i hennes blogg men jag tvivlar på att hon lägger upp den. Yttrandefrihet verkar hon inte gilla så jag lägger istället upp den här. Här följer hennes kommentar:

” Ja, du pekar ut brott som begåtts av invandrare. Men om du tittar på statistiken så är majoriteten av de som begår brott svenskar, så vad sägs om att vi demonstrerar mot svenskar istället, de är ju ändå överrepresenterade inom våldsbrott? Och sen kan vi passa på att dra alla män över samma kant också eftersom ca 98& av alla brott begås av män. Även inom sexualbrott är svenska män överrepresenterade. Sen är det även bevisat att ras, religion och kultur är oviktigt, det är vilken klass du kommer ifrån som spelar någon roll. De flesta brott begås av medelklassen och underklassen, så varför inte döma ut de två klasserna helt och tycka att vi ska bara ha överklass?

Sen glömde du nämna att i fallet med den "nya lasermannen" är han troligtvis svensk, och hans offer har invandrarbakgrund. Men det var kanske inte värt att nämnas, för det skulle då slå hål på din fina lilla Sverigedemokratiska ideologi att invandrare är elaka och kommer hit och förstör Sverige.”

Och mitt svar:

”Hej Lilith!

Klart att statistiken visar att Svenskar begår fler brott än invandrare. Vi är ju trots allt en majoritet i det här landet. Då är det rätt logiskt att vi står för en stor del av brotten också. Men om du läser statistiken så ser du också att invandrare begår väldigt mycket brott i förhållande till sin del av befolkningen. Det kan du inte förneka.

Sen så har du faktiskt fel. Ras, religion och kultur spelar in likväl som brottslingens ekonomiska situation inom vissa brott. Men å andra sidan, varför gå ut och våldta om du är fattig? Hur många svenskar gör det?

Den nya "lasermannen" skrev jag ett inlägg om tidigare i bloggen som du borde läsa. Statistiskt sett så är det en stor chans att han faktiskt inte alls är svensk. Hela 75% av de som dömts för vapenbrott i Malmö i år är invandrare. Så chansen att det kan vara en invandrare som skjuter folk är rätt stor. Sen så var väl den förra lasermannen en invandrare? (Det inlägget kan ni läsa här.)

Jag är absolut inte Sverigedemokrat utan anser dem föra en politik som inte alls gynnar det svenska folket. SD vill bara minska invandringen, inte stoppa den.

// Rickard.”


Jag älskar kommentarer!

8 kommentarer:

 1. Då ska du få en kommentar. Jag blir glad varje gång jag kommer in på din sida och ser ett nytt inlägg. Ofta är udden rikta exakt där det gör som ondast på etablissemanget. Inte minst din kontakt med andra bloggare, skribenter och politiker är underhållande läsning samtidigt som det är en viktig insats att inte låta dem som står bakom etablissemanget stå oemotsagda. Bra jobbat!

  PS. Bra sida, besök gärna den som jag länkar till.

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha... Tack, Björn.
  Jag lovar att besöka din "blogg" och länka till den så fort jag får tillfälle. Det är alltid roligt med kommentarer.

  SvaraRadera
 3. Haha, vilken fjolla. Ska in och läsa hennes inlägg!

  SvaraRadera
 4. Håller med Björn, dina texter är kul. Du har talang för att skriva.

  SvaraRadera
 5. Vilken verklighet lever denna damen i?

  Med åratal av bevis för svenskfientlighet genom massinvandring fortsätter naiva, dumma och korkade svenskar att försvara denna idioti.

  Jag skickade för övrigt till henne och gav henne två typexempel på personer som argumenterat som henne. En blev sedermera mördad (ev. våldtagen) av en invandrare i Götet för ett tag sedan. En annan var utrikesminister och hade en gedigen antirasistisk kamp bakom sig inom SSU. Även hon blev mördad av en invandrare.

  Nu vill hon censurera. Istället för att bemöta med argument vill hon tysta kritiker, allt i sann yttrande- och åsiktsfrihet. Jag önskar henne lycka till. För skulle hon mot all förmodan lyckas så lovar jag dig Rickard att personligen köpa en domänadress (valfrittnamn.nu) till dig så du kan fortsätta blogga utan några större problem även om några idioter vill täppa till käften (eller "kapa" tangentbordsfingrarna) på dig.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker nästan lite synd om Lilith, hon var säkert helt övertygad om att hennes resonemang var helt vattentätt:)

  SvaraRadera
 7. @ Anonym

  Nej det är inte synd om henne, kanske hennes barn som får växa upp med en sån skitstövel.

  Hon skriver gärna kommentarer här och var och det censureras inte, men försök att få ett inlägg på hennes blogg där du kritiserar hennes blogginlägg. Det kvittar om du är sansad och argumenterar och är öppen och ärlig, hon tar inte med din kommentar.

  Precis som alla andra idioter gnäller hon säkert om hon inte får komma till tals, men själv agerar hon för censur. Hon vill ju t.o.m. få blogger att stänga av denna sjömansblogg.

  SvaraRadera
 8. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8047610.ab

  "Två av dem är välutbildade och de andra två driver egna företag inom servicebranschen."

  Host, host, klass, harkel.

  Och det står t.om i Aftonhoran.

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.