lördag 23 oktober 2010

Vem skjuter vem?

Vilken underbar dag.

Efter att ha läst tidningarna och diskuterat nyheten om en ny ”laserman” lite löst så blev jag nyfiken. Jag letade igenom en hel rad artiklar i pressen som mer eller mindre skrev samma sak. ”Det är SD:s fel.”, det dras paralleller till samhällsklimatet på 90talet när Ny Demokrati kom in i riksdagen, osv...

Jag är rätt så skeptisk till att det skulle vara någon ny ”laserman” som är ute och skjuter invandrare på måfå. Chansen att det faktiskt är en invandrare som gjort det är ju rätt så stor. Det måste ju finnas lite statistik på vem det är som har vapen tänkte jag.

Så jag letade lite snabbt och i en artikel på Realisten.se hittade jag lite sådan statistik. I artikeln kan man läsa:
”I 20 av 23 mål vid Malmö tingsrätt de första nio månaderna i år där åtal väckts för vapenbrott har någon även dömts för nämnda brott. Av dessa 20 individer är 15 invandrare. Av genomgången framgår också att invandrare i högre grad återfinns bland dem som gjort sig skyldiga till vapenbrott genom innehav av skarpladdade pistoler… … Åtta av de nio personer som hittills dömts för innehav av ”riktiga” pistoler i Malmö i år har med andra ord varit invandrare, främst från Mellanöstern och Balkan med undantag för en person från Latinamerika.”

Hmmm… Att dessa invandrare bara går runt med skarpladdade vapen utan att planera att använda dem är rätt så otroligt. Tar man med sig ett laddat vapen ut på stan så är man med all säkerhet beredd att använda det också. Statistiskt så är ju då chansen att det skulle kunna vara en invandrare som skjuter folk rätt så stor. Det kommer att bli väldigt pinsamt för Aftonbladet och de andra om det visar sig vara så.

En hel hög med artiklar i olika tidningar om ”den nya lasermannen”.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8007378.ab
http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2185604/nye-lasermannen-kan-ha-fangats-pa-bild
http://www.dn.se/nyheter/sverige/skytten-binds-till-minst-fem-skottdad-1.1194696
http://www.barometern.se/nyheter/TT_inrikes/fler-skott-i-malmo%282154616%29.gm
http://www.frianyheter.nu/index.php/debatt/44-insaendare/276-fakta-om-den-nye-lasermannen-i-malmoe
http://www.friatider.se/skotten-i-malmo-polisen-fruktar-inte-ny-laserman
http://politisktinkorrekt.info/2010/10/21/nya-skottdad-tva-kvinnor-lindrigt-skottskadade-i-malmo/

1 kommentar:

  1. Malmömannen kallas han i folkmun. Om det nu inte visar sig vara en Malmökvinnan.

    Ja det lär väl snart uppdagas hur det ligger till. Skulle kunna vara någon som skjuter lite hej vilt på måfå. Eftersom chansen att träffa invandrare i dessa områden efter mörkrets inbrott är ca 95% mot 5% att träffa en svensk så kan det ju faktiskt vara så att vi har haft tur helt enkelt.

    Massmediahetsen kanske göra så att en svensk blir skjuten nästa gång, och då har massmedia ännu mer svenskt blod på sina händer.

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.