söndag 3 oktober 2010

En bra start på dagen.

Vilken underbar dag.

En dag när man får nybakad kladdkaka kl 02:30 på morgonen kan aldrig bli riktigt dålig. Kombinationen av en ny kaffemaskin och en bakande elev är det inte mycket som slår. Vilken underbar dag.

Jag har redan gjort en vecka ombord. Bara 5 kvar med lite tur. Fast man vet fan aldrig i den här branschen. Vädret var skit i morse men nu har det lugnat ner sig. Det är jag som  har jour natt så jag kan nog passa på att sova ut.

Eftersom jag är så jävla inställsam och trevlig och bara vill göra folk glada så tänkte jag lägga upp en liten omröstning. Folk gillar tydligen olika nu för tiden. Även i min blogg. Men nu har ni en chans att påverka. Jag är lika glad för demokrati som vänsterpartiet och därför ska jag respektera era röster lika mycket som de respekterade att fler röstade på SD än på dem. Omröstningen ser ni på babords sida.


Dagens citat: Eleven berättar om en komplimang hon fått. Kanske inte så smickrande när man tänker efter... "Du ser vacker ut i mörkret."

5 kommentarer:

 1. Ska vi inte göra en lite roligare design på din blogg Rikard ? :) Jag hjälper dig om du vill ! :)

  SvaraRadera
 2. Till skillnad från en annan som faktiskt är skitsnygg! I mörkret... Vill läsa om allt det du skriver i röstningsbåset, inte bara en av dem. Men du får nog bittra på dig lite och göra mer bus ;)

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha... Tack för erbjudandet Jennie. Just nu har jag för långsamt internet för att ha tålamod att ändra design på bloggen. Men jag tar tacksamt emot hjälp i november när jag kommit hem.
  Och till den alltid vackra Fräulein, jag ska försöka bli bittrare och busa mer. Det blir nog lättare ju sämre vädret blir. Det brukar alltid göra mig sur.

  SvaraRadera
 4. Lite mer av den politiska bitterheten blandat med vanligt jävla gnäll blir bra :)

  SvaraRadera
 5. Hihi , dåså ! Det ser jag fram emot ! :) Då har du ju lite tid på dig och fundera ut lite detaljer du skulle vilja ha med ;) Jag har en liten bild framför mig minsann ! :)

  Gillar bloggen i övrigt , men tycker designen inte passar sig när bloggen är så bra ;)

  Hoppas du har det bra på sjön

  / Fru Göransson

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.