lördag 16 oktober 2010

Campinggäster på "shoppingrunda".

Vilken underbar dag.

Dagens roligaste artikel är från Östran. De är ett ämne som jag skrivit om tidigare. Det handlar om ”flyktingarna” som migrationsverket har inkvarterat på Öländska campingar. Våra campinggäster har tydligen varit och shoppat, dock utan att betala för sig. För förutom att bo på hotell och få maten serverad vill de givetvis ha lite shopping på sin semester. Men jag skulle gissa på att det ligger kulturella skillnader bakom de här missförstånden. Vi har ett väl fungerade bytessystem i Sverige. Man byter kontanter mot de varor man vill köpa. Man tar inte bara saker utan att betala. Uppenbarligen så kommer dessa individer från en kultur där man inte betalar för det man vill ha.

Även nättidningen Realisten har skrivit om det. De är dock lite mer rakt på sak. De skriver nämligen: ” De åtalade tre män och två kvinnor, har bland annat stulit på Lidl och Biltema i Västervik samt Ica Maxi och Media Markt i Norrköping. Sedan en väktare sett hur de stoppat kameror i preparerade påsar kontaktades polisen som stoppade bilen de färdades i. I bilen fanns också, förutom mängder av stöldgods, flera barn som var med på stöldturnén. Tack vare att tjuvarna använt GPS för att hitta sina mål har polisen kunnat kartlägga hur de har åkt. En av tjuvarna, som inte bott på campingplatsen, har tre olika alias hos Migrationsverket.”

I Östrans artikel så vill dock inte Migrationsverket hjälpa dessa förvirrade campinggäster med upplysningar om hur man beter sig i Sverige.
”Att några från en flyktingförläggning grips misstänkta för brott föranleder inte några åtgärder från Migrationsverkets sida.
- Brott är ingen fråga för Migrationsverket, utan det är helt och hållet polisens uppgift, säger Bodil Sundén, informatör på Migrationsverket.” kan man läsa där.

Är DU nöjd med att vi släpper in dessa campinggäster i vårt land? Är DU trött på att vår gästfrihet systematiskt missbrukas? Det är fan jag. Svenskarnas parti är för en omedelbar utvisning av dem. DU kan också hjälpa till. Läs mer på våran hemsida om hur du kan göra.

4 kommentarer:

 1. Eftersom migrationsverket och gamla riksdagspolitiker med flera är totalt efterblivna och tafatta, ifrågande om precis allting så tycker faktiskt jag att du och svenskarnas parti (d.v.s. ni med vettiga åsikter) kan göra en tryckfärdig liten bulletin (färdig att översättas på 30 olika språk) hur fan man beter sig i Sverige, att de Faktiskt har SKYLDIGHETER när de passerar landsgränsen också, men likaså oskrivna regler och om att ta seden dit man kommer med mera. Så även att ni kanske kan lämna dem på förläggningar runt om i vårt vackra land. Jag hjälper gärna till att placera ut dem! :)

  SvaraRadera
 2. Jag skulle vilja ta hem våra soldater o låta dem patrullera våra gränser.En k-pist och en stoppskylt.

  Det har gått för långt nu med detta daltandet

  SvaraRadera
 3. Läste om det i veckan. Jag blev inte förbannad, utan skrattade faktiskt åt det eländet som svenska skattemedel bekostar uppehälle åt.

  Nu kanske någon undrar hur man kan skratta åt det hela. Jo, för att flera kommentarer kring det mediadrev som lokaltidningarna har haft om dessa stackars flyktingar som nu ska berika Öland så har flera utav dessa varit nästan ovärligt positiva. Men nu fick de tillbaka någon som förmodligen satte stopp för deras glädjefnatt. Skulle vilja se deras min den morgonen de läste om denna nyhet.

  SvaraRadera
 4. Vart i h*lvete har alla båtmotorer tagit vägen undrar ölänningarna när våren kommer

  SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.