onsdag 6 oktober 2010

Ibland krävs det så lite för att göra mig förbannad.

Vilken underbar dag.

Ibland krävs det så lite för att göra mig arg. Det kan vara att datorn kraschar när man skrivit en verkligt fyndig kommentar till en artikel, att man inte ens kan kommentera artiklar eller bara hur sjukt det här jävla samhället prioriterar ibland.

Jag tycker om att hjälpa människor.Det har ni kanske läst här tidigare. Men ibland måste man prioritera. 300 nya flyktingar ska få bo på en camping på Öland medan våra Svenska pensionärer inte får bo ihop när de flyttar till ålderdomshemmet.
Hur fan tänker de egentligen? De som har arbetat här hela sina liv får ingenting medan folk som tydligen har råd att resa hela vägen till Sverige får gratis mat och uppehälle av staten. Till vissa saker finns det tydligen pengar. Även Realisten.se skriver om det.

Hittade en annan artikel som gjorde mig mer förbannad. Den handlar om att Karlskoga ska göras till en mer genussäker ort. 180 000 kronor ska läggas på det. Till stor del handla det om att förbättra säkerheten för kvinnor. Tex att gallra bort lite buskar i en träddunge och bygga om ett cykelskjul. Vilket jävla trams. Stoppa invandringen så är problemet halverat och vi sparar en massa pengar på köpet. Varför behandla symptomet och inte själva problemet? Men till vissa saker finns det tydligen pengar.

Dagens citat: ur genus-trams-artikeln…
” Vad nästa steg för ett mera genusvänligt Karlskoga blir är ännu inte bestämt, men kommunen jobbar fortlöpande med genus- och säkerhetsfrågor.”

2 kommentarer:

  1. Det är ju skönt att det kommer folk till Öland även på vintern. Framför allt zigenare som ju är så företagssamma. Blir nog en nystart för ön.

    SvaraRadera
  2. Det lär fan bli fler flyktingar än bofasta på ön snart. Både Färjestaden och Borgholm kommer att bli fruktansvärt rika och berikade kommuner. De kommer att flöda av pizzor, städvagnar och taxibilar. Det blir ett hjärnkirurgernas och civilekonomernas förlovade rike. Till och med Södertälje kommer att vara avundsjuka på deras invandring.

    SvaraRadera

Kommentera gärna om ni vill.